Всички Категории
Каталог

Автоматична хранилка CatLink FO4 STD

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: 054999

Автоматична хранилка CatLink FO4 STD

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: 054999

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Смарт хранилката CatLink F04 STD гарантира постоянно снабдяване с храна на вашия домашен любимец. С мобилното приложение на CatLink можете да създадете график за хранене, съобразен с нуждите на вашата котка или малко куче. Капацитетът на резервоара за храна е цели 4 литра.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Автоматична хранилка CatLink F04 STD

Смарт хранилката CatLink F04 STD гарантира постоянно снабдяване с храна на вашия домашен любимец. С мобилното приложение на CatLink можете да създадете график за хранене, съобразен с нуждите на вашата котка или малко куче. Капацитетът на резервоара за храна е цели 4 литра.

 

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/7

 

Надежден помощник в храненето

Уверете се, че вашият домашен любимец няма да гладува, докато ви няма. Хранилката Catlink следи купата и автоматично допълва храната, когато количеството падне под 10 грама. Задайте времето за хранене и броя на порциите и персонализирате диетата на вашия домашен любимец. Капацитетът от 4 литра ви позволява да поберете до 2 кг храна, което е достатъчно, за да осигури хранене на възрастна котка за 20 дни. Това ви позволява да излизате извън града без притеснения.

 

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/6

 

Два начина на захранване

Catlink се грижи да осигури на любимия ви домашен любимец храна във всяка ситуация - включително при прекъсване на електрозахранването или проблеми с интернет връзката. Диспенсърът поддържа Offline режим, в който гарантира доставката на храна. Можете да захранвате устройството с 4 AA алкални батерии (закупуват се отделно).

 

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/5

 

Наблюдавайте диетата на вашия домашен любимец с приложението

Мобилното приложението предоставя достъп до подробна информация за това как върви диетата на вашия домашен любимец. Инфразвук сензор точно открива приближаващата котка, докато сензор за гравитация записва всеки грам консумирана храна. Усъвършенстван алгоритъм следи и анализира здравето на вашия домашен любимец 24/7 и ви предупреждава за открити аномалии. Приложението също така предоставя сигнали за недостиг на храна и ви информира, когато храната е блокирана. От него ще настроите график за хранене, ще изберете часовете, в които да се сервира храната, и ще зададете броя на порциите. Можете също да настроите функция за заключване от деца, за да елиминирате риска от случайно стартиране на дозатора. Устройството поддържа OTA актуализации - така че винаги ще се възползвате от най-новите функции.

 

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/8

 

Изискан и обмислен дизайн

Изберете дозатор, който запазва храната свежа. Силиконовите уплътнения, с които F04 STD е оборудван, гарантират изолация от въздух и влага, предотвратявайки появата на мухъл. Автоматичното затваряне на отвора за екстракция предпазва от насекоми, а вграденият контейнер със сушител отговаря за свежестта на всяка порция. Не е нужно да се притеснявате за риск от засядане и запушване на храна, чийто размер не надвишава 16 мм. В допълнение, купата е изработена от безопасни за домашни любимци материали, а наклонът под ъгъл от 7° улеснява храненето на вашия домашен любимец. Разглобяването и почистването на устройството се извършват ефективно и без усилия, а кабелът е устойчив на ухапване.

 

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/2

 

Характеристики +
Размер
350 x 195 x 360 mm
Капацитет
4 L
Управление
Бутони, Мобилно приложение
Аварийно захранване
Да

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане