Всички Категории
Каталог

Автоматична хранилка Rojeco Camera

  • Марка: Rojeco
  • Кат. номер: RWSQ-06

Автоматична хранилка Rojeco Camera

  • Марка: Rojeco
  • Кат. номер: RWSQ-06

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Автоматичната хранилка за домашни любимци Rojeco предлага голям капацитет от 3 литра, WiFi свързаност и 720p камера с обхват на гледане от 115°, която ви позволява да записвате вашия домашен любимец и да му правите снимки. С вградения високоговорител и микрофон можете да давате команди на вашия домашен любимец и да записвате гласово съобщение с продължителност до 10 секунди, за да го насърчите да се храни. Когато сдвоите хранилката с мобилното приложение, ще получите възможността да планирате графици за хранене.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Автоматична хранилка Rojeco Pet Feeder WiFi Camera

Интелигентният диспенсър за храна за домашни любимци Rojeco използва Wi-Fi, предлага се с 3L резервоар и 720p камера с обхват на гледане от 115°, която ви позволява да записвате вашия домашен любимец и да правите снимки. Вече можете да държите под око косматия си приятел и да общувате с него, дори когато сте далеч от дома. С вградения високоговорител и микрофон можете да давате команди на вашия домашен любимец и да записвате гласово съобщение с продължителност до 10 секунди, за да го насърчите да яде. От приложението ще създадете редактируем хранителен план. Устройството поддържа Wi-Fi свързаност, като можете да го захранвате по 2 начина - с батерии или чрез USB кабел.

 

Rojeco/RWSQ-06/2

 

3-литра резервоар за хранене

3-литровият резервоар може да съхранява до 2,5 кг храна. Това е достатъчно, за да осигури храна на възрастна котка до 25 дни. Благодарение на прозрачния дизайн, можете удобно да проверите нивото на оставащата храна, без да се налага да сваляте капака. Автоматичната хранилка е съвместимо с гранула, чиито размери варират от 3 до 13 mm.

 

Rojeco/RWSQ-06/9

 

Дистанционно управление

Управлявайте храната на вашия домашен любимец от всяко място с мобилното приложение. Възможно е да се създаде схема на хранене, състояща се от до 8 хранения на ден с 1 до 20 порции (10±2 g на порция). С Rojeco можете да сте сигурни, че вашият домашен любимец няма да остане гладен, дори когато се приберете по-късно от обикновено по неочаквана причина.

 

Rojeco/RWSQ-06/4

 

Персонализиран запис на глас

Вграденият микрофон и високоговорител ви позволяват да запишете гласово съобщение с дължина до 10 секунди, което ще се възпроизведе по време на хранене. Използвайки мобилното приложение, можете да комуникирате с вашия домашен любимец от всяко място, за да го насърчите да яде или да му дадете команда.

 

Rojeco/RWSQ-06/1

 

Следете вашия домашен любимец

Вградената камера осигурява 720p резолюция, а обхватът й на запис достига до 115°. Можете да я използвате, за да създавате снимки и видеоклипове, за да споделяте любимите моменти на вашия домашен любимец със семейството и приятелите.

 

Rojeco/RWSQ-06/6

 

Надежден във всяка ситуация

Можете да захранвате дозатора с помощта на включения 5V адаптер или да го оборудвате с батерии (закупуват се отделно). В случай на прекъсване на захранването, хранилката автоматично ще превключи на захранване от батерия, осигурявайки на вашия домашен любимец редовно хранене, независимо от външните условия. В допълнение, отделните компоненти на дозатора могат лесно да се разглобят и след това да се измият под течаща вода. Така вашият домашен любимец винаги ще се радва на хигиенни условия по време на хранене.

 

Rojeco/RWSQ-06/8

 

Характеристики +
Размер
182 x 282 x 283 mm
Капацитет
3 L
Управление
Бутони, Мобилно приложение
Камера
Да - 720p
Аварийно захранване
Да

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане