Всички Категории

Мини прахосмукачка Baseus H5

  • Марка: Baseus
  • Кат. номер: VCSS000101

Мини прахосмукачка Baseus H5

  • Марка: Baseus
  • Кат. номер: VCSS000101
Цена
249,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Направете домакинските задължения по-приятни. Вертикалната прахосмукачка Bases H5 е функционално, безжично устройство, което ще пасне към всеки дом. Телескопичната тръба ще ви позволи да почиствате различни повърхности и ниши, а възможността за разглобяване на по-малки модули напълно ще промени начина на съхранение.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Безкабелна прахосмукачка Baseus H5

Направете домакинските задължения по-приятни. Вертикалната прахосмукачка Bases H5 е функционално, безжично устройство, което ще пасне към всеки дом. Телескопичната тръба ще ви позволява да почиствате повърхността на всякакво разстояние, а възможността за разглобяване на по-малки модули напълно ще промени начина на съхранение.

 

 

Ефективно почистване

Бързо и лесно почистете стаите, дори от най-упоритите замърсявания. Прахосмукачката Baseus H5 има смукателна мощност от 16000 Pa и може да се справи без проблем с тях. Използването на два филтъра: стоманен и HEPA ефективно ще ви отърве от праха и мръсотията. Филтрите задържат 99,7% от частиците с диаметър по-малък от 0,3 микрона! Погрижете се за безопасността на вашите близки.

 

 

Удобна и функционална

Възможността за бърза смяна на приставките ви дава разнообразие от опции за почистване. Сменяемите дюзи правят почистването на различни видове повърхности лесно. Намалете времето, което отделяте за почистване, и го използвайте по различен начин.

 

 

Лесна за съхранение

Стандартните прахосмукачки, дори прибрани заемат много място. Често кабелите им при почистване се заплитат в устройства, разположени наблизо до почистваната повърхност. С прахосмукачка Baseus H5 можете да забравите за това! Модула за елегантен монтаж към стена, включен в комплекта, ще ви накара да имате прахосмукачката под ръка по всяко време, като същевременно тя ще се зарежда, докато чака да я използвате.

 

 

Минималистичен дизайн

Прахосмукачката е проектирана по много минималистичен начин. Стандартният дизайн и черният цвят и придават много модерен вид, така че не е нужно да бъде скрита в килер, но дори може да бъде елемент от дизайна в стая.

 

 

Безпроблемно зареждане

Зарядната станция е оборудвана със система Quick Charge QC 3.0, която ви позволява бързо да зареждате вашето устройство. Работата му, в зависимост от режима, варира от 15 минути в режим на интензивно почистване до 25 минути в стандартен режим на почистване.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Мощност на мотора
110W/ 120 000RPM
Всмукателна мощност
16 000Pa
Батерия
2500 mAh
Време за работа
25 минути
Време за зареждане
2.5 часа
Управление
Бутони
Ниво на шум
65 dB
Контейнер за прах
400 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Две paзлични нacтpoйĸи нa мoщнocттa - нормална и мaĸcимaлнa
Аксесоари в комплекта
Четка 2 в 1, Koмбиниpaн инcтpyмeнт зa чeтĸa / тaпицepия, Кабел за зареждане, Поставка за аксесоари, Четка за почистване
Размер на продукта
340 x 340 x 90 мм
Тегло
0.47 Kg
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория