Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS5D

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS5D

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващият робот Dreame Z10 Pro със станция за изпразване/зареждане

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

 

 

4л контейнер за прах

Dreame Z10 Pro разполага с 4 литра контейнер за прах, което означава, че не е нужно да го почиствате до 65 дни. При почистване на площ от 120 m², устройството събира около 100 ml мръсотия. При ежедневно прахосмукане резервоарът ще бъде пълен за около 4 дни и прахът ще бъде прехвърлен към станцията за изпразване. Въпреки това, ако използвате Z10 Pro 5 дни в седмицата, торбата за прах ще бъде напълнена за около 65 дни.

 

 

Той ще изпразни контейнера вместо вас

Ръчното изпразване на контейнера за прах е нехигиенично и често може да бъде досадно, поради което Dreame проектира Z10 Pro. Роботът сам изпразва контейнера, така че избягвате директния контакт с мръсотията и ви спестява време. Нещо повече, контейнерът се изпразва след всяко почистване чрез циркулация на въздуха и базата издърпва праха от контейнера по-ефективно.

 

 

До 4000 Pa всмукателна мощност!

Това, което отличава Z10 Pro от другите модели, е високата му засмукваща мощност от 4000 Pa, осигуряваща мощност близка до, а и в някои случаи и надвишаваща тази на стандартните прахосмукачки. Това гарантира, че дори и най-малката мръсотия, прах или коса няма да се задържат на пода. Това е повече отколкото очаквате от почистващ робот!

 

 

Открива препятствия

С високо прецизна 3D технология, Dreame Z10 Pro разполага с реакция в реално време. Той открива препятствията много добре дори в слабо осветена стая. Функцията, даваща възможност за създаване на виртуална стена, е допълнително ограничение за робота, което в същото време свежда до минимум риска от повреда при достигане на нежелани места.

 

 

Създава карти на 3 етажа

Dreame Bot Z10 Pro бързо запомня оформлението на стаите във вашия дом. Това е благодарение на подобрената система LiDAR, която използва хиляди лазерни точки в секунда, за да създаде бързо и точно карта на стаята. Dreame Z10 Pro се справя особено добре в големи домове, тъй като може да запаметява до 3 етажни карти!

 

 

Умен и прецизен

Dreame Z10 Pro е несравним съюзник в борбата с праха! Устройството почиства добре подовете, без да прескача повърхности като ръбове. Освен това лесно ще се качи и прахосмуче килима във вашия дом. Висококачествените 3D скенери излъчват лазер за измерване на точното разстояние между обекти и сензори. По този начин роботът автоматично разпознава мебели, кабели или стълби и ги избягва.

5200 mAh батерия

Z10 Pro разполага с батерия от 5200 mAh, която може да почиства повърхности до 2,5 часа. Роботът автоматично увеличава мощността до максимум 4000 Pa при почистване на килима, като също така събира праха скрит във влакната му, благодарение на специално проектираната централна четка. Така можете да сте сигурни, че подът е чист от мръсотия, алергени и косми.

 

 

Незаменимата V-образна четка

Роботът Dreame има подобрена въртяща се четка. Той съчетава предимствата на V-образна четка и гумена четка, която лесно почиства космите от повърхността и предотвратява заплитането им.

 

 

Задайте нивото на водата

Z10 Pro не само има функция за прахосмукачка, но също така може да измие пода във вашия дом. Роботът е оборудван с резервоар от 150 мл. Поддържа 3 водни нива, които можете да настроите чрез приложението в зависимост от вида на повърхностите, които трябва да се почистват. По този начин ще избегнете изтичане на вода и увреждане на деликатни повърхности.

 

 

— Хей, Алекса, започвай да чистиш.

Почистващият робот Dreame може да се управлява чрез приложение, което го прави още по-лесен за използване. Дайте команда с няколко щраквания или с глас и оставете домът ви да бъде почистен вместо вас. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Само с гласова команда Z10 Pro ще започне почистването.

 

 

Поемете контрола над Z10 Pro!

С приложението "Mi Home" можете да изберете да извършите цялостно или частично почистване на вашият дом. Детето ви спи, а вие не искате работата на робота да го събуди? Настройте виртуална стена и Z10 Pro ще избегне избраната стая. Устройството има и функция за планиране, така че можете да планирате почистването на избрани стаи и дни от седмицата. Искате да почистите всекидневната си в 9:30, а след това спалнята в 10:20? Изборът е ваш.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
4000Pa
Навигация
3D LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
150 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
70dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
4000 ml
Резервоар за вода
150 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Запаметяване на 3 карти, Разпознаване на предмети
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Торба за прах, Почистваща станция
Размер
350 x 350 x 96,8 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане