Всички Категории
Каталог

Двоен смарт контакт WiFi Gosund SP211

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP211

Двоен смарт контакт WiFi Gosund SP211

  • Марка: Gosund
  • Кат. номер: SP211

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Контактът Gosund SP211 ви дава възможност да свържете две различни устройства към захранването и така да създадете умен дом. Има Wi-Fi функция, което го прави съвместим с Alexa, Google Assistant и IFTTT.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Двоен интелигентен щепсел WiFi

Контактът Gosund SP211 ви дава възможност да свържете две различни устройства към захранването и така да създадете умен дом. Има Wi-Fi функция, което го прави съвместим с Alexa, Google Assistant и IFTTT.

 

 

Дистанционно управление

Интелигентният контакт Gosund SP211 ви позволява да управлявате от разстояние вашите устройства, които са свързани към него. Можете дистанционно да ги включвате и изключвате, както и да планирате кога да ги включите или изключите. Благодарение на това не е нужно да се притеснявате, че сте забравили да изключите светлината, когато излизате от къщата или да изключите ютията. Всяко устройство, свързано към гнездото Gosund, може да се управлява дистанционно с вашия смартфон или таблет или с помощта на гласови помощни средства Alexа и Google Assistant.

 

 

Възможности за планиране

Настройването на таймера на определени часове ви позволява да планирате в кои часове трябва да се включва устройството. Това ви позволява да се събудите с вече включена светлина, но също така не е нужно да помните да изключите устройствата ръчно. Това не само ви дава удобство, но и ви позволява да намалите консумацията на енергия.

 

 

Направете своя умен дом

С Gosund SP211 можете да създадете свой собствен интелигентен дом и да се насладите на възможността да контролирате дистанционно устройствата си, да настройвате таймера и да използвате гласови помощни средства на Alexа и Google Assistant.

 

 

Характеристики +
Категория
Контакти
Wireless connection
Wi-Fi (2.4 GHz)
Входно напрежение
AC 220-240V
Макс. натоварване
3680W
Мониторинг на потреблението
Да
Размери
105 x 105 x 90 mm
Материал
PC V0 (fireproof)
Цвят
Бял
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.