Всички Категории

Елиминатор на миризми Petoneer AirMaster UV-C

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110011-03

Елиминатор на миризми Petoneer AirMaster UV-C

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110011-03

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Насладете се на системата за пречистване на въздуха за вас и вашия домашен любимец. С пречистване, състоящо се от 5 етапа - стерилизация с UV-C светлина, филтър с активен въглен, фотокатализа, йонизация и озониране - ще дишате въздух с най-високо качество. Пречиствателят AirMaster от Petoneer осигурява най-високо ниво на почистване, съчетано с лекота на използване, преносим размер, стилен дизайн и управление от приложение.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Petoneer AirMaster

Насладете се на системата за пречистване на въздуха за вас и вашия домашен любимец. С пречистване, състоящо се от 5 етапа - стерилизация с UV-C светлина, филтър с активен въглен, фотокатализа, йонизация и озониране - ще дишате въздух с най-високо качество. Пречиствателят AirMaster от Petoneer осигурява най-високо ниво на почистване, съчетано с лекота на използване, преносим размер, стилен дизайн и управление от приложение.

 

 

Технология, която надхвърля традиционното пречистване

Корените на фотокаталитичното окисляване датират от космическите програми на НАСА. С това решение астронавтите успяха да пречистят въздуха и водата при предизвикателни космически мисии. Технологията обаче е намерила приложения и на земята. С вдъхновеното от НАСА фотокаталитично окисляване, Petoneer AirMaster надхвърля традиционните системи за пречистване, като не само елиминира неприятната миризма и прах, но всъщност намалява вредните замърсители на въздуха. Използвайки това модерно устройство, вие ще се грижите правилно за здравето на вашето и на вашия домашен любимец.

 

 

Ефективна катализа и разлагане

Фотокатализаторният филтър активно катализира с помощта на ултравиолетова светлина за ефективно разграждане на бактерии, вируси, миризми, летливи органични съединения, PM2.5 и други газообразни замърсители. Устройството преобразува тези вредни вещества в безвредна вода и въглероден диоксид. Пречиствателят осигурява стерилизация и дезодорация с нива на ефективност до 99%.

 

 

Интуитивна работа

Сензорният LED стъклен екран на устройството е страхотно лесен за работа и реагира незабавно на всяко докосване. Благодарение на факта, че няма копчета, се почиства много лесно. Това обаче не е краят на възможностите за управление на пречиствателя. Приложението Petoneer ви позволява да наблюдавате и контролирате работата му навсякъде и по всяко време. Когато напускате къщата, можете да го използвате, за да активирате режима Away, така че да можете да се насладите на чист въздух, когато се върнете у дома.

 

 

Вашият съюзник в борбата срещу бактерии, алергени и вируси

Благодарение на технологията за разлагане на озона устройството е в състояние да достигне до всеки ъгъл на стаята, дори и до най-недостъпните, и да попречи на растежа на бактериите, осигурявайки ви свеж и чист въздух. Генераторът е в състояние да произведе до 3 милиона отрицателни йони на m3. Те се носят във въздуха и при среща с вредно вещество го заобикалят и водят до неутрализирането му. По този начин бактериите, алергените и вирусите се инактивират, така че можете да се насладите на чист въздух като в гората или край морето.

 

 

Двоен филтър за по-добро пречистване

Устройството се отличава с двоен филтър, който е отговорен за още по-голяма ефективност на пречистването. Филтърът на фотокатализатора елиминира неприятните миризми, инхибира растежа на бактериите и разгражда летливите органични съединения. Въглеродният филтър, от друга страна, абсорбира неприятните миризми, като ефективно ги отстранява от въздуха. Освен това, свързаният HEPA филтър почиства въздуха от прах, косми и малки частици. Не е нужно да се тревожите за нищо!

 

 

UV-C и елиминиране на вторичното замърсяване

След като се абсорбира от композитния филтър с активен въглен, космите или праховите акари трябва да бъдат почистени достатъчно бързо. Ако това не се случи, те могат да се превърнат в среда за размножаване на бактерии. Следователно, Petoneer AirMaster е оборудван с UV-C панел, който осветява повърхността на филтъра и чрез освобождаване на UV лъчение с дължина на вълната от 275 nm, непрекъснато потиска растежа на бактериите и ги убива, като ефективно предотвратява вторичното замърсяване.

 

 

Тих през нощта

Страхувате ли се, че работата на пречиствателя ще бъде твърде шумна? Не дейте! В нощен режим устройството работи много тихо, произвеждайки ниво на шум от само 30dB. Така че, както можете да видите, големите възможности на Petoneer AirMaster не трябва да се комбинират с генерирането на досаден шум. Вие и вашият домашен любимец можете да спите спокойно - нищо няма да наруши почивката ви.

 

 

Безопасност и простота

Благодарение на компактния си размер можете лесно да поставите пречиствателя навсякъде в дома си. Всеки ъгъл на устройството е заоблен, така че не е нужно да се притеснявате, че ще се нараните с остри ръбове. Неплъзгащата се подложка на дъното ефективно повишава нейната стабилност. Специалният дизайн прави смяната на филтъра бърза и лесна. 360° вход и изход за въздух осигурява равномерно и ефективно почистване на цялото помещение. Всичко това прави Petoneer AirMaster още по-функционален, практичен и безопасен за използване.

 

 

Съвместим с TUYA

Пречиствателят за въздух Petoneer AirMaster работи на платформата TUYA. Това означава, че е съвместим с други продукти, които използват TuyaSmart. За да ви осигури най-доброто потребителско изживяване, приложението Petoneer е изградено върху протокола Tuya. Това го прави изключително интуитивен, лесен за използване и същевременно функционален, като ви предоставя редица допълнителни възможности.

 

 

Характеристики +
Размер
180 x 180 x 240 mm
Тегло
1.45 kg
Управление
Мобилно приложение, Бутони

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 600 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 1500 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.