Всички Категории
Каталог

Фонтан поилка за животни Catlink Pure 3

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: CL-WB-01

Фонтан поилка за животни Catlink Pure 3

  • Марка: Catlink
  • Кат. номер: CL-WB-01
Цена
179,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Автоматичният фонтан поилка Catlink Pure 3 е създаден с мисъл за здравето и комфорта на вашите домашни любимци, така че да осигурява филтриране на водата и да работи изключително тихо. Освен това поддържа няколко режима на работа и се предлага с 2,3-литров резервоар. Благодарение на мощната си батерия, той може да работи 150 дни, преди да има нужда от подновяване на енергията. Поддръжката на устройството няма да ви създаде затруднения и няма да отнеме много време. С поддръжка на 2,4 GHz Wi-Fi безжична мрежа, можете да свържете Pure 3 към мобилното приложение Catlink и да проверявате доклади за здравето на вашето куче или котка.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентен воден фонтан за домашни любимци Catlink Pure 3

Обградете своя космат приятел с грижа и се погрижете за тяхното благосъстояние. Автоматичният фонтан поилка Catlink Pure 3 е създаден с мисъл за здравето и комфорта на вашите домашни любимци, така че да осигурява филтриране на водата и да работи изключително тихо. Освен това поддържа няколко режима на работа и се предлага с 2,3-литров резервоар. Благодарение на мощната си батерия, той може да работи 150 дни, преди да има нужда от подновяване на енергията. Поддръжката на устройството няма да ви създаде затруднения и няма да отнеме много време. С поддръжка на 2,4 GHz Wi-Fi безжична мрежа, можете да свържете Pure 3 към мобилното приложение Catlink и да проверявате доклади за здравето на вашето куче или котка.

 

Catlink/CL-WB-01/3

 

4 режима на работа

Водният фонтан Catlink Pure 3 поддържа до 4 режима на работа (когато е свързан към източник на захранване). Течащ (режимът по подразбиране) гарантира постоянен поток от прясна вода, насърчавайки вашия домашен любимец да се хидратира, докато Eco осигурява 3-минутен воден поток на всеки 5 минути. Когато изберете интелигентен режим, фонтанът се адаптира към поведението на вашия домашен любимец. Как работи? Когато засече приближаването на вашия домашен любимец, автоматично ще премине от режим Eco на режим Flowing. Друг от режимите, Night, позволява 20-секунден воден поток на всеки 2 часа. Когато животното се доближи до устройството в този режим, потокът ще започне, позволявайки му да пие за 20 секунди.

Забележка: когато устройството работи безжично, се поддържа само интелигентен режим.

 

Catlink/CL-WB-01/7

 

Ефективна система за филтриране

Благодарение на надеждната система за филтриране, можете да сте сигурни, че вашият домашен любимец винаги ще пие вода с най-високо качество. Иновативната двойна структура, включваща напълно затворен филтър и филтър от неръждаема стомана, гарантира ефективно пречистване и елиминира риска от развитие на бактерии. Използваният ABS материал отговаря на стандартите за хранителен клас, което означава максимална безопасност за вашия домашен любимец. Благодарение на Catlink, вашият любим домашен любимец ще има достъп до освежаваща вода, която ще допринесе за неговото здраве и състояние.

 

Catlink/CL-WB-01/5

 

Специално приложение

Наблюдавайте здравето на вашия домашен любимец от приложението CATLINK, което записва жизненоважни данни, като например колко често той пие вода. В резултат на това можете да се насладите на постоянен достъп до изчерпателни отчети, които ви помагат да разберете по-добре навиците на вашия домашен любимец. Ако бъдат открити някакви аномалии, ще бъдете уведомени незабавно. Архивите на събраните данни се запазват автоматично в 6:00 сутринта и 18:00 часа (когато устройството работи безжично) или в реално време (когато е свързано към източник на захранване). В допълнение, OTA актуализация ще ви даде достъп до най-новите функции и подобрения. Отсега нататък можете да се грижите още по-добре за здравето на вашия домашен любимец!

 

Catlink/CL-WB-01/9

 

В името на вашия комфорт

При проектирането на фонтана Catlink се фокусира не само върху здравето на вашия домашен любимец, но и върху вашия комфорт. Един филтър е достатъчен за 90 литра вода, така че можете да го сменяте веднъж на всеки 60 дни. В резултат на това ще спестите пари и ще спечелите повече време, което да посветите на вашия домашен любимец. Капацитетът на резервоара достига 2,3 l, което е достатъчно за 15 дни (при дневна консумация на вода от 40 до 60 ml). Вграденият сензор ви напомня за недостиг на вода, както и за необходимост от смяна на филтъра - можете да следите информацията в мобилното приложение. В допълнение, разглобяването и почистването на устройството се извършват без усилие, а шумът му на работата не надвишава 30 dB.

 

Catlink/CL-WB-01/1

 

С мисъл за вашия домашен любимец

Осигурете на любимия си домашен любимец най-добрата грижа с Pure 3. Мощната 5000 mAh литиево-йонна батерия позволява до 150 дни с едно зареждане. Така можете да напуснете къщата безпрепятствено, знаейки, че вашият домашен любимец винаги ще има достъп до прясна вода. В допълнение, иновативният дизайн на устройството осигурява защита срещу ухапване и минимизира контакта с деликатните мустачки на вашата котка. С Catlink вашият домашен любимец е в пълна безопасност!

 

Catlink/CL-WB-01/2

 

Характеристики +
Размер
13x262x170 mm
Капацитет
2.3 L
Управление
Мобилно приложение, Бутони
Аварийно захранване
Батерия - 5000 mAh

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория