Всички Категории
Каталог

Косачка робот Gardena Sileno Minimo 250

  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: X1

Косачка робот Gardena Sileno Minimo 250

  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: X1

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

*ВКЛЮЧЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН КОМПЛЕКТ

 

Тих, многофункционален и интелигентен помощник за малката градина - това е роботизираната косачка SILENO minimo 250 от GARDENA. Идеална за малки градини с площ до 250 m², като комбинира висока ефективност и прецизност с удобно косене. Вземете своя смартфон и използвайте приложението GARDENA Bluetooth®, за да въведете размера на градината, желаните дни за косене и предпочитания начален час. Тази косачка има най-добрите в своя клас ниски нива на шум от само 57db(A) благодарение на особено тихия мотор. 

 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Мощната роботизирана косачка за градини със среден размер

Тих, практичен и умен помощник за малката градината - това е роботизираната косачка Sileno Мinimo от Гардена. Sileno Мinimo 250 съчетава висока ефективност и прецизност с перфектно косене. Приложението GARDENA Bluetooth® ви насочва интуитивно за първата инсталация, стъпка по стъпка - въвеждат се размера на градината (площите за косене се ограничават посредством специален кабел), желаните дни за косене и предпочитания начален час. Вашата роботизирана косачка организира график и е готова да започне работа. Ръководен от SensorControl, роботът сам преценява колко често се нуждае от косене вашата градина, извършва прецизно правилната честота според растежа на тревата в градината. След като свърши работата, работливият робо-градинар се връща у дома при зарядната си станция за презареждане. Гардена Силено Минимо може да се почиства лесно с градински маркуч, не би могло да е по-просто.

 

 

Надеждна прецизност - без инциденти или щети по растенията във вашата градина

Тази косачка робот има най-добрите в своя клас ниски нива на шум от само 57db(A) благодарение на супер тихия си мотор. Вие и съседите ви можете да си почивате спокойно в градината, дори и когато вашият робот коси моравата. Усъвършенстваната функция CorridorCut насочва роботизираната косачка при косене в тесни пространства и по-остри ъгли с ширина само 60 сантиметра, както и при наклонени терени до 35%. CorridorCut навигира роботизираната косачка, така че да излиза от задънени части на градината и редица други трудни препятсвия.

 

 

Bluetooth® връзка

Просто вземете своя смартфон и лесно найстройте SILENO minimo с приложението GARDENA Bluetooth® от до 10 м. Ползтие включват EasyApp Control, Auto Schedule and EasyConfig (управление с лесно приложение, автоматичен график и лесна конфигурация) за лесно инсталиране и използване с нула безпокойство.

 

Auto Schedule-L-002-SILENO city

 

Pro-silent (професионално тих)

Отпуснете се в градината си, докато SILENO minimo тихичко започва работа. Най-добрият в своя клас с ниско ниво на шум (57db A) няма да ви притеснява изобщо.

 

Pro Silent-L-001-SILENO minimoPro Silent-L-001-SILENO minimo

 

Прецизна във всяко отношение

Тази косачка е експертен навигатор, който се справя с най-тесните пространства и най-малките ъгълчета с надеждна прецизност.

 

AI Precise-L-001-SILENO minimo

 

Автоматична настройка за време и терен

SILENO minimo е експертен градински помощник, който работи при всички климатични условия, при дъжд или слънце. Тази косачка коси всички форми на тревни площи от прости до сложни планировки, в това число наклони до 25 процента.

 

Weather Proof-L-001-SILENO minimo

 

Идеална за малки и комплексни тревни площи

GARDENA SILENO minimo коси малки и комплексни тревни площи напълно автоматично, надеждно и равномерно. Тя се справя с тесни пространства и малки ъгълчета без проблем. Зарядната станция може също да бъде настроена гъвкаво и безпроблемно.

 

CorridorCut-L-002-SILENO minimo

 

Много модерна

Иновативният сензор за скреж установява температури близки до точката на замръзване и спира плана за косене, за да защити вашата тревна площ. Можете да я изключите или включите като използвате също приложението GARDENA Bluetooth®.

 

Frost Sensor-L-001-SILENO minimo

 

Безопасна и надеждна

Ограничителната тел определя областта за косене гъвкаво и надеждно, гарантирайки, че роботизираната косачка ще коси само определените области. Бързо реагиращите сензори за сблъсък гарантират, че косачката ще работи безопасно, без инциденти или повреждане на вашата градина. Когато инструментът бъде повдигнат, друг комплект от сензори прави така,че остриетата да спрат незабавно, по този начин предотвратявайки наранявания.

 

Guide Cable-L-001-SILENO minimo

 

Лесно почистване

GARDENA SILENO minimo е конструирана така, че едно обикновено пръскане с градинския маркуч изцяло почиства корпуса, остриетата и колелата от кал, прах и остатъци окосена трева

 

Hose Washable-L-001-SILENO minimo

 

Рязане на петно участък: Върти ме в кръг!

Характеристиката за косене на петно, функция за спираловидно косене, прави SILENO minimo идеална за трудно достъпни места като под батути или градинско оборудване, извършвайки трудната работа вместо вас.

 

Spiral Mowing-L-001-SILENO minimo

 

Характеристики +
Максимална работна площ
250 m²
Определяне на граници
Кабел
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
25 %
Капацитет на площта за час
50 m²
Ширина на косене
16 cm
Височина на косене, мин.-макс.
20-45 mm
Клавиши
Keypad
Информационен панел
Няма
Таймер
Да
Аларма
Не
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Не
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Не
Ниво на шума
57 dB(A)
Допълнителни ножове
Няма
Инсталационен комплект
Кабел - 150 м, Кабел за ниско напрежение - 3 m, Скоби - 150 бр.
Размер на продукта, ДхШхВ
52х34х22см
Гаранция
36 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане