Всички Категории
PRODUCTS

Робот за прозорци Hobot 188

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-188

Робот за прозорци Hobot 188

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-188
Цена
399,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО

 

Мултифункционалният робот за миене на прозорци HOBOT 188 е предназначен да почиства всякакви видове твърди и гладки повърхности. Можете да почиствате прозорци, огледала, стени и подове на бани, кухни и коридори, маси, шкафове, гардероби и др. Работи бързо и ефективно, освобождавайки ви от досадните задачи! Оборудван е с батерия, която не позволява на робота да падне при прекъсване на електричеството.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Перфектно почистване

Две почистващи колела, покрити с микрофибърна кърпа, се движат и въртят по повърхността на прозореца в същото време мощен вакуум изсмуква праха и премахва замърсяванията, като има изключителна ефективност на почистване.

 

 

Без драскотини по стъклената повърхност

По-голямата част от праха се изсмуква в кърпата за почистване от прахосмукачката. Дори ако нашата кърпа за почистване от микрофибър съдържа частичен прах, тя няма да надраска стъклената повърхност поради дългите си влакна и мекота.

 

 

Дистанционно управление

Hobot 188 разполага с 2 основни режима на почистване - AUTO и ръчен режим.

 

 

Екологично чиста кърпа за почистване

HOBOT-188 адаптира кърпите си за почистване от микрофибър, които лесно се сменят за пране и повторна употреба.

 

 

Без задвижващо колело, без оставени следи

HOBOT-188 има две специално проектирани почистващи колела вместо задвижващ протектор. Може да се движи свободно и плавно по повърхността на прозореца, без да остават никакви следи, дори ако кърпите за почистване са замърсени. Освен това нашите почистващи кърпи от микрофибър на двете почистващи колела са лесно сменяеми и се перат.

 

 

Почиства различни повърхности

HOBOT-188 използва центробежна помпа с голям обем, която не понижава налягането си, така че той може да се движи по различни повърхности.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Скорост на почистване
4 min./m²
Батерия
4x Li-PO, 3.7 V
Управление
Дистанционно
Ниво на шум
68 dB
Функции
Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване
Аксесоари в комплекта
Дистанционно, HOBOT 188, 12 x Микрофибърни подложки, 2 x почистващи ринга, Обезопасително въже, Адаптер, DC кабел, AC кабел – 4 м
Размери
295 мм x 148 мм x 120 мм
Цвят
Перлено бяло
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория