Всички Категории
PRODUCTS

Робот за прозорци Hobot 268

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-268

Робот за прозорци Hobot 268

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-268

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

HOBOT 268 почиства бързо и прецизно прозорци и различни видове гладки повърхности като огледала, душ кабини, плочки и много други. Роботът се движи линейно и почистването се извършва автоматично в двете посоки. Вградената UPS резервна батерия предпазва робота от падане в случай на прекъсване на захранването. HOBOT 268 е оборудван с GYRO сензор, лазерни сензори и навигационна система с AI-Technology 3.0. Роботът за почистване на прозорци HOBOT 268 използва адаптивен държач за кърпа, изработен от фин микрофибър, който лесно се адаптира към повърхността, по която се движи роботът по време на почистване.

HOBOT 268 има дистанционно управление и резервни кърпи за сухо и мокро почистване (по 3 от всеки вид в комплекта).

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Революционен начин за почистване на прозорци и стъкла

Роботът за почистване на прозорци HOBOT-268 се поставя много лесно върху всякакви видове стъклени повърхности, като прозорци, огледала, витрини, стъклени врати и вградени шкафове. След това просто го включете с натискането на един бутон. Вашите прозорци ще бъдат излъскани ярко и без усилие.

 

Eine revolutionäre Art der Reinigung von Fenstern und Glas

 

Бързо и безпроблемно почистване на прозорци и стъкла

Роботът за почистване на прозорци Hobot 268 използва уникална система за линейно движение, която почиства стъклото много прецизно. Патентованата система за движение по повърхността е гарантирана от мощен смукателен мотор и голяма кърпа от микрофибър. Hobot 268 почиства на две стъпки: първо хоризонтално и след това вертикално. Така се постига перфектно почистване на всякакви повърхности. Скоростта на почистване е 2,4 мин./1 m².

 

Schnelle und mühelose Reinigung von Fenstern und Glas

 

AI-Technology 3.0 и лазерни сензори

HOBOT 268 е оборудван с GYRO сензор, лазерни сензори и навигационна система с AI-Technology 3.0. Вие също така можете да контролирате движението на робота, подобно на пилот. HOBOT 268 автоматично разпознава размера на почистваната повърхност и успява да почисти големи площи с ширина до 6 м. Минималният размер на почистваната повърхност е само 40 x 40 cm. Благодарение на лазерните сензори дори прозорците или огледалата без рамки могат да се почистват без проблеми.

 

AI-Technology 3.0 und Lasersensoren

 

Роботът се адаптира към повърхността, която ще се почиства

От долната страна на робота има пневматични подложки, които автоматично се настройват към почистваната повърхност. Благодарение на това HOBOT-268 се движи надеждно и плавно по стъклото.

 

Der Roboter passt sich der zu reinigenden Oberfläche an

 

Универсална система, наречена едностранно почистване

Специалната система за едностранно почистване осигурява почистване на стъкло с всякаква дебелина и е подходяща за различни видове стъклени повърхности. По този начин HOBOT 268 предлага универсална употреба за почистване на прозорци, стъкла със защитно или друго фолио, огледала, стъклени панели на вратите, паравани за душ, плочки за баня и много други повърхности.

 

Ein vielseitiges System namens Single-Side-Cleaning

 

Два вида микрофибърни кърпи

HOBOT 268 предлага два вида кърпи за почистване. Синьо за сухо почистване и жълто за мокро почистване.

 

Zwei Arten von Mikrofasertüchern

 

HOBOT 298 е максимално защитен

Роботът за почистване на прозорци HOBOT 298 е оборудван с UPS резервна батерия, която се използва при внезапно прекъсване на електрозахранването. Други функции за безопасност включват множество сензори, които постоянно оценяват ситуацията и обезопасително въже.

 

HOBOT 298 ist maximal sicher

 

Екологично и икономично

Роботът за почистване на прозорци Hobot 298 използва кърпи от микрофибър, които се перат лесно без омекотител и могат да се използват повторно за почистване. Това защитава вашия портфейл и природа.

 

Ökologisch und ökonomisch

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Скорост на почистване
2.4 min./m²
Батерия
4x Li-PO, 3.7 V
Управление
Дистанционно
Ниво на шум
68 dB
Функции
Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Обезопасително въже, Hobot 268, Микрофибърни кърпи за сухо почистване – 3бр, Микрофибърни кърпи за мокро почистване – 3бр
Размери
295 мм x 148 мм x 120 мм
Цвят
Перлено бяло
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане