Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Hobot 298

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-298

Робот за прозорци Hobot 298

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-298
Цена
569,00 лв. 599,00 лв. -5%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Hobot 298 е уникален робот за почистване на прозорци, оборудван с вграден резервоар за вода. Роботът разполага с патентована ултразвукова система за разпръскване на вода, което създава мъгла с дебелина 15 микрона, като по този начин допринася за още по-ефективно почистване на прозорците. HOBOT 298 почиства прозорците бързо и прецизно и е идеален за обработка на различни видове гладки повърхности като огледала, душ кабини, плочки и много други. Вградената UPS резервна батерия предпазва робота от падане в случай на прекъсване на електрозахранването. Освен това той е оборудван с GYRO сензор, навигационна система с AI-Technology S2.1.

HOBOT 298 може да се управлява с помощта на смартфон или дистанционно.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Перфектно почистване

Мощен вакуум кара HOBOT да стои залепен на повърхността на стъклото, докато изсмуква праха и премахва замърсяванията.

 
 

Революционен начин за почистване на прозорци и гладки повърхности

Роботът за почистване на прозорци HOBOT-268 се поставя много лесно върху всякакви видове стъклени повърхности, като прозорци, огледала, витрини, стъклени врати и вградени шкафове. След това просто го включете с натискането на един бутон. Вашите прозорци ще бъдат излъскани ярко и без усилие.
 
Eine revolutionäre Art der Reinigung von Fenstern und Glas

 

Резервоар за вода с ултразвуков воден спрей

Hobot 298 е устройство, което намокря почистената повърхност с дестилирана вода или HOBOT почистващ препарат с помощта на ултразвукова дюза. Ултразвуковата дюза пулверизира водата в 15 микрометрова гъста мъгла, за да разтвори праха и да полира прозорците, без да оставя водни следи, като по този начин гарантира прецизно почистване на повърхността.
 
Wassertank mit Ultraschalldüse
 

AI Smart Route план за цялостно почистване

Автоматично откриване на ръбове с AI интелигентен план за маршрут – Зигзагообразен път в хоризонтална и вертикална посока в цикъл на почистване.

 
 

Ефективни движения

HOBOT има две задвижващи ленти, за да се движи със скорост 12 см в секунда – за да бъдем точни, HOBOT почиства един квадратен метър за 2,4 минути.
 

Голяма площ на почистване

HOBOT 298 разполага с прикрепени микрофибърни кърпи с размер 24 x 24 см.Той e изключително подходящ за жилища, офиси, кафенета, ресторанти и други видове помещения.

 
 

AI-Technology S2.1 и лазерни сензори

HOBOT 298 е оборудван с GYRO сензор, лазерни сензори и навигационна система с AI-Технология S2.1. Вие контролирате движението на робота. HOBOT 298 автоматично разпознава размера на почистената повърхност и успява да почисти големи площи до 6 м ширина. Минималният размер на почистената повърхност е само 40 x 40 cm. Благодарение на лазерните сензори дори прозорците или огледалата без рамки могат да се почистват без проблеми.

 

Hobot 298
 

Роботът се адаптира към повърхността, която ще се почиства

От долната страна на робота има пневматични подложки, които автоматично се настройват към почистваната повърхност. Благодарение на това HOBOT-298 се движи надеждно и плавно по стъклото.

 

Der Roboter passt sich der zu reinigenden Oberfläche an

 

Управление чрез смартфон

Роботът за почистване на прозорци Hobot-298 може да се управлява със смартфон със система iOS или Android. Можете лесно да изтеглите приложението безплатно от App Store или Google Play. Можете също да управлявате робота с включеното дистанционно управление. Освен това можете да използвате дистанционното управление или мобилния смартфон, за да активирате функцията за двоен цикъл на почистване.

 

Hobot 298

 

Предпазно въже

Обезопасителното въже с дължина 4,5 метра може да издържи до 150 кг напрежение, моля, винаги връзвайте обезопасителното въже към вътрешното приспособление, когато използвате HOBOT.

 

HOBOT 298 ist maximal sicher

 

Дълъг захранващ кабел и вграден UPS (система за непрекъснато захранване)

Захранващият кабел е дълъг до 5 метра, което позволява на HOBOT да работи на голяма площ или дори когато контактът е далеч от прозореца. Вграденият UPS поддържа HOBOT да остане на позиция със звуков сигнал за 20 минути в случай, че има прекъсване на тока.

 

 

Екологично и икономично

Роботът за почистване на прозорци Hobot 298 използва кърпи от микрофибър, които се перат лесно без омекотител и могат да се използват повторно за почистване. Това защитава вашия портфейл и природа.

 

Ökologisch und ökonomisch

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Скорост на почистване
2.4 min./m²
Резервоар за вода
40 мл
Батерия
4x Li-PO, 3.7 V
Управление
Дистанционно, Мобилен телефон
Функции
Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Микрофибърни кърпи за мокро почистване – 3бр, HOBOT 298, Препарат за прозорци
Размери
295 мм x 148 мм x 120 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане