Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Hobot 2S

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-2S

Робот за прозорци Hobot 2S

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: HOBOT-2S

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Hobot 2S е най–новият модел от марката HOBOT. Този иновативен модел стъпва на пазара с цели два контейнера с ултразвуково пръскане. Другото специфично при Hobot 2S е наличието на нови 4 сензора, които не позволяват спиране на работа или изпускане на вакуума при по–широко(издадено) уплътнение на прозореца. Какво още има като подобрение – кърпата му покрива по-добре ъглите, гласови индикации (можете да запишете и собствения си глас на български), нов безчетков мотор и др. Подходящ за прозорци с рамки и без рамки!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Двоен ултразвуков резервоар за пръскане на вода/препарат

Двойно по-ефективен срещу пръстови отпечатъци, прах и замърсявания. Благодарение на двата резервоара за почистващ препарат с функция за ултразвуково пръскане, робота може да почисти с едно зареждане до 50 m²! Ето как вашият почистващ робот лесно премахва замърсяванията. Със скорост на почистване от 0,41 m² в минута, дори големи площи се почистват за нула време. Ултразвуковите дюзи разпръскват водата/препарат в 15 μm фини частици мъгла, за да осигурят несравними резултати при почистване, без да оставят петна от вода.

 

obot 2s
 

Силно засмукване и възходяща мощност

Докато силната всмукателна мощност позиционира HOBOT стабилно върху вертикални повърхности и премахва ефективно праха и мръсотията, мощността на прекрепяне от 7 кг позволява на HOBOT да се движи стабилно нагоре и надолу, без да се плъзга.
 

 

Дизайн с висока надеждност

Автоматично регулируема пневматична подложка автоматично контролира задвижващата сила и поддържа баланса на силата между протекторите на гъсеницата и почистващата кърпа.
 
 

Проектиран за стъкло с всякаква дебелина

HOBOT е специално проектиран да работи върху стъкло с всякаква дебелина и дизайн.
 
 

Два сменяеми резервоара за вода и препарат

Размерът на всеки контейнер е 26 ml, което е достатъчно за почистване на площ от 26 m2. Използвайте само дестилирана вода или оригиналния почистващ препарат HOBOT. В случай, че ултразвуковата дюза трябва да бъде сменена, разхлабете винта и просто сменете целия модул на резервоара за вода. Роботът отново ще работи като нов. HOBOT 2S не само почиства прозорците екологично, но и икономично.

 

Zwei austauschbere Wassertanks und Reinigungsmittel

 

Интелигентно и ефективно почистване на прозорците без усилие

Роботът за почистване на прозорци Hobot 2S има уникална система за линейно движение, която почиства стъклото много прецизно. Мощен мотор и голяма кърпа от микрофибър почистват прецизно с интелигентно движение по повърхността. Hobot 2S почиства повърхността на две стъпки: първо хоризонтално и след това вертикално, постигайки перфектно почистване. Скоростта на почистване е 2,4 мин./1 m².

 

 

Интелигентно планиране на маршрут за цялостно почистване

HOBOT 2S автоматично разпознава ръбове и също така е предварително програмиран да работи по зигзагообразни маршрути първо хоризонтално, след това вертикално, като почиства старателно, без да пропуска място.

 

 

Сензори против падане

HOBOT 2S e идеален за прозорци без рамки и наклони: четири лазерни сензора откриват препятствията и виждат кога не може да продължи. Интелигентната технология на вашия помощник автоматично изчислява оптималния път на почистване и регистрира ръбовете. Почиства равни и неравни повърхности: Сензорът за налягане реагира на неравности на повърхността и съответно регулира налягането на въздуха. Така че вашият домакински помощник има оптимално задържане, например върху плочки и структурирано стъкло.

 

Edge-Leakage Sensoren
 

Почистете ъглите на прозорците

Роботът за почистване на прозорци HOBOT 2S със своята микрофибърна кърпа навлиза още по-дълбоко в ъглите на прозореца и по този начин осигурява максимално покритие на почистената повърхност.
 
Großes Reinigungstuch auch Microfaser
 

Захранващ кабел и резервна батерия

Роботът за прозорци HOBOT 2S е свързан към захранването по време на целия процес на почистване. Ако, противно на очакванията, има прекъсване на захранването, Hobot 2S ще остане на повърхността до 20 минути благодарение на своята аварийна батерия. Имайте предвид, че робота не може да се използва без захранващ кабел.
 
Stromkabel und Notfall-Akku
 

Предпазно въже

Обезопасително въже с дължина 4,5 метра може да издържи до 200 кг теглителна сила. Преди да работите с HOBOT, винаги завързвайте предпазното въже за фиксиран обект на закрито.
 

Сигурно закрепване на DC кабела за зареждане

За безпроблемно почистване, роботът за почистване на прозорци HOBOT 2S е оборудван с винтова DC връзка, която осигурява перфектнo свързване. Благодарение на тази мярка кабелът не може да бъде случайно изключен, когато роботът се движи.

 

Sichere Befestigung des DC-Ladekabels

 

Гласови команди

Управлявайте своя робот Hobot 2S с гласови команди.

 

 

Творчески глас

С приложението HOBOT вече можете да замените гласовите команди по подразбиране с произволен звук или команда по ваш избор, създавайки по-забавно и лично отношение към вашия робот. Запишете собствени гласови комани и управлявайте робота със своя глас на български език.

 

 

OTA актуализация на фърмуера и напомняне за почистване

Бъдете в крак с най-новите функции, като редовно актуализирате фърмуера на HOBOT безжично (OTA). Освен това HOBOT ще ви изпраща напомняне за почистване на всеки 3 месеца, за да ви помогне да поддържате прозорците си безупречно чисти!

 

 

Управление чрез смартфон

Роботът за почистване на прозорци Hobot 2S може да се управлява със смартфон със система iOS или Android. Можете лесно да изтеглите приложението безплатно от App Store или Google Play. Можете също да управлявате робота с включеното дистанционно управление. Освен това можете да използвате дистанционното управление или мобилния смартфон, за да активирате функцията за двоен цикъл на почистване на HOBOT 2S.

 

Steuern über Smartphone

 

Безчетков японски NIDEC вакуум мотор

Робота за прозорци идва с нов, по-здрав и метален, вакуум мотор. Не само задържа робота на повърхността, но и премахва замърсяванията до блясък.

 
 
 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Почистване на безрамкови прозорци
Да
Скорост на почистване
2.4 min./m²
Резервоар за вода
26 мл x2
Батерия
4x Li-PO, 3.7 V
Управление
Дистанционно, Мобилен телефон
Функции
Гласови съобщения, Автоматично регулира силата на засмукване, Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Микрофибърни кърпи за мокро почистване – 3бр, Препарат за прозорци, Hobot 2S
Размери
240 мм x 240 мм x 86 мм
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане