Всички Категории
Каталог

Робот за прозорци Hobot 388

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: H-388

Робот за прозорци Hobot 388

  • Марка: Hobot
  • Кат. номер: H-388

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

HOBOT 388 е робот за почистване на прозорци от четвърто поколение с вграден контейнер за почистващ препарат и автоматичен воден спрей. Роботът е оборудван с патентована ултразвукова система за разпръскване на вода, която създава мъгла с дебелина 15 микрона, като по този начин допринася за още по-ефективно почистване на прозорците. HOBOT 388 почиства прозорците бързо и прецизно и е идеален за обработка на различни видове гладки повърхности като огледала, душ кабини, плочки и много други. Вградената UPS резервна батерия предпазва робота от падане в случай на прекъсване на електрозахранването. Освен това той е оборудван с GYRO сензор, навигационна система с AI-Technology S4.0 и нова функция за двоен цикъл на почистване.

HOBOT 388 може да се управлява със смартфон или дистанционно.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Технология Bio-minicry

Пулверизира водата в 15 микрометрова гъста мъгла, за да разтвори праха и да полира прозорците, без да оставя водни следи.

 
Ultraschall-Auto-Wassersprühgerät

 

Автоматична ултразвукова система за разпръскване на вода

HOBOT 388 предлага иновативно решение за автоматично пръскане на вода или почистващ препарат HOBOT върху повърхността на прозорците. Ултразвуковата система образува мъгла с дебелина 15 микрона, подобна на издишването на човешки въздух. Тази мъгла първо разтваря мръсотията и след това роботът полира прозореца с помощта на специални микрофибърни кърпи с наноструктура. Ултразвуковата дюза работи много добре с препарат HOBOT или дестилирана вода. Благодарение на тази технология HOBOT 388 използва само 1 ml вода или почистващ препарат HOBOT върху площ от 1 m².

 

 

Напръскайте равномерно и перфектно

Пулверизираната вода се напръсква равномерно върху повърхността на прозореца, след което оставя красива C-крива по време на работа. Елегантно отстранява упорития прах от прозореца с равномерно и перфектно водно пръскане.

 

 

Управление чрез смартфон

Роботът за почистване на прозорци Hobot-388 може да се управлява със смартфон със система iOS или Android. Можете лесно да изтеглите приложението безплатно от App Store или Google Play. Можете също да управлявате робота с включеното дистанционно управление.

 

Steuern über Smartphone
 

Двоен цикъл на почистване

С дистанционното управление или смартфона можете да активирате функцията за двоен цикъл на почистване. Двата почистващи ринга имитират човешко почистване.

 

Doppelter Reinigungszyklus
 

Две специално проектирани почистващи колела

До 70 оборота в минута въртене на избърсване, за да върнете прозореца блестящо чист чрез имитация на почистване с ръце за перфектно почистване на стъклото.
 
 

Интелигентно и безпроблемно почистване на прозорци и гладки повърхности

HOBOT 388 използва уникална система за движение, при която пресича повърхността, като я почиства прецизно, без да оставя никакви следи. HOBOT 388 не използва допълнителни колела за движение, а патентована система от две микрофибърни кърпи, които перфектно почистват и полират повърхността. HOBOT 388 автоматично разпознава размера на почистената повърхност в хоризонтално и вертикално положение и може да почиства големи площи до 5 м ширина и 6 м височина. Минималният размер на почистената повърхност е 35 x 35 cm.
 
Intelligente und mühelose Fenster- und Glasreinigung
 

Проверка и автоматична инициализация на почистваната повърхност

HOBOT изпълнява серия от проверки на функциите и проверка на средата преди всяка задача, за да осигури най-добра производителност и резултат.
 
 

AI технология S4.0 и мощен BLDC мотор

HOBOT 388 е оборудван с GYRO сензор и високочувствителен вакуумен мотор за автоматично регулиране на силата и движението върху почистваната повърхност. Навигационната система с AI-Technology S4.0 управлява движението на робота по почистената повърхност по подобен начин на автопилот. HOBOT 388 е оборудван с модернизирани двигатели на колела с по-високи обороти и повече въртящ момент, както и с мощен смукателен BLDC мотор, който осигурява прецизно и точно движение на робота около почистения прозорец или огледало.
 
AI-Technology S4.0 und leistungsstarker BLDC-Motor
 

Използвайте HOBOT в слънчеви дни и първо „Сухо почистване“, след това „Мокро почистване“.

Използвайте HOBOT в дни с ниска влажност, първо използвайте суха кърпа, за да избършете праха, след това използвайте мокра кърпа за почистване на повърхността.
 

 

HOBOT 388 е максимално защитен

Роботът за почистване на прозорци HOBOT 388 е оборудван с UPS резервна батерия, която се използва при внезапно прекъсване на захранването. Други функции за безопасност включват множество сензори, които постоянно оценяват ситуацията.

 

HOBOT 388 ist maximal sicher

Предпазно въже

Обезопасителното въже с дължина 4,5 метра може да издържи до 200 кг напрежение, винаги привързвайте обезопасителното въже към вътрешното приспособление, когато използвате HOBOT.

 

 

Изключително сигурен конектор за DC захранване

HOBOT ще остане свързан чрез допълнителния защитен конектор за DC захранване, за да ви осигури безгрижно изживяване.

 

 

Сменяем контейнер за препарат

Ако имате запушената ултразвукова дюза и тя трябва да бъде сменена, просто сменете целия модул на резервоара за вода, като развиете двата винта и устройството отново ще работи като ново. Обемът на резервоара е само 24 ml, което е достатъчно за почистване на площ от 24 m². Използвайте само дестилирана вода или оригинален почистващ препарат HOBOT. Роботът не само почиства прозорците екологично, но и икономично.

 

Abnehmbarer Behälter und Reinigungsmittel

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо, Мокро
Скорост на почистване
4 min./m²
Резервоар за вода
24 мл
Батерия
4x Li-PO, 3.7 V
Управление
Дистанционно, Мобилен телефон
Функции
Мокро почистване, Вакуумна система за закрепване, Вградената батерия предпазва робота от падане при прекъсване на захранването, Автоматично изчислява оптималната траектория на почистване, Защита от падане, 3 режима за автоматично почистване, Управление от смартфон, Спира автоматично след като приключи
Аксесоари в комплекта
Адаптер, Дистанционно, Микрофибърни кърпи – 14 бр, Препарат за прозорци, Hobot 388, Резервна дюза за пръскане
Размери
295 мм x 148 мм x 95 мм
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане