Всички Категории

Хранилка с кантар PetKit FRESH

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: FRESH

Хранилка с кантар PetKit FRESH

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: FRESH
Цена
59,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

За да претеглите бързо, удобно и точно правилната порция за вашия домашен любимец, използвайте купата Fresh от PetKit. Вградената скала гарантира прецизно измерване, резултатите от което ще разберете благодарение на вградения LCD дисплей. Можете също да сдвоите устройството със специално приложение, за да получите достъп до ценна информация и съвети.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Купа с кантар PetKit Fresh

Адекватната диета е изключително важна за здравето на вашите домашни любимци. Имайте предвид обаче, че не е важно само качеството на храната, която ядат, но и количеството. За да претеглите бързо, удобно и точно правилната порция за вашия домашен любимец, използвайте купата Fresh от PetKit. Вградената скала гарантира прецизно измерване, резултатите от което ще разберете благодарение на вградения LCD дисплей. Можете също да сдвоите устройството със специално приложение, за да получите достъп до ценна информация и съвети.

 

 

Можете да видите колко тежи една порция

Купата е оборудвана с 4-цифрен LCD екран. Когато сипете кучешки или котешка храна в нея, устройството непрекъснато ги претегля и показва текущия им обем. Така че можете да видите с един поглед дали вашият домашен любимец получава правилното количество храна. Вече не е нужно да измервате храната на око или да бъркате с допълнителни везни. С PetKit можете без усилие да приготвите оптималната порция за вашия домашен любимец.

 

 

Полезни съвети в приложението

Искате още по-добро планиране на диетата за вашия домашен любимец? Сдвоете купата Fresh с приложението PetKit, което ще ви даде много полезна информация. Въз основа на породата и нивото на активност на вашия домашен любимец, тя ще предложи оптималното количество храна за него. Това ще ви помогне да научите как да храните домашния си любимец, за да се грижите правилно за здравето му. Ще го предпазите и от наднормено и поднормено тегло.

 

 

Практичен дизайн

Благодарение на внимателно обмисления дизайн и изработката с отлично качествени материали, вие лесно ще почистите купата Fresh и ще я поддържате в добро състояние за дълго време. Продуктът ще задоволи нуждите на различни домашни любимци. Подходящо е както за котки, така и за кучета. Не тежи много, така че можете лесно да я преместите или повдигнете за пълнене или почистване. Нещо повече, благодарение на подложките на дъното, тя няма да се измести, когато вашият домашен любимец яде.

 

 

Характеристики +
Размер
180 x 180 x 60 mm
Капацитет
2000 g
Управление
Мобилно приложение

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория