Всички Категории
Каталог

Косачка робот Husqvarna Automower 435X AWD

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-435

Косачка робот Husqvarna Automower 435X AWD

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-435
Цена
10 298,97 лв.

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Husqvarna Automower 435X AWD – пионер на пазара на роботизирани косачки. Модел със задвижване на четирите колела, който прави лесно обработването на морави с площ до 3500m² и преодолява препятствия, неравни терени и наклони до впечатляващите 70 %. Косачката е с дизайн X-line със светодиодни фарове, дистанционно откриване на предмети и интуитивно взаимодействие с Automower Access. Оборудвана с Automower Connect включително GPS проследяване срещу кражба.

 

Automower® на Husqvarna коси постоянно тревата, докато расте. Това е най-деликатният начин за косене на трева. При традиционното косене дължината на окосените части от тревата обикновено е няколко сантиметра, като впоследствие те се събират и изнасят от моравата, а отрязаните части от Automower® на Husqvarna са с дължина само няколко милиметра. Те падат в почвата, мулчират и наторяват Вашата морава.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Automower® Connect

Automower® Connect ви дава пълен контрол върху косачката директно от вашия смартфон. Можете лесно да изпращате команди за стартиране, спиране и паркиране, да проверявате и променяте настройките. Ако е необходимо, получавате предупреждения и проследявате местоположението на косачката в случай на кражба - където и да се намирате. Включен 10-годишен договор за мобилни данни. Стандарт за серия X-line и серия 500.

 
 

Задвижване на всички колела при Automower®

Моделите Automower® AWD се отличават с технология, която оптимизира управлението на всяко отделно колело, за да осигури превъзходна работа и по най-взискателния терен. С впечатляващо представяне по наклон, справят се със 70% (35°) наклон. Automower® AWD пренаписва правилата за автономно поддържане на зелени площи, подобрявайки безопасността на вашите работници.
 

 

Automower® Zone Control с AIM технология

Automower® Zone Control ви позволява да създавате работни зони и зони за престой чрез приложението Automower® Connect. Създайте определени работни зони с различни височини на косене и графици или зони за престой, за да предотвратите косене в определени райони. Резултатът е по-голяма прецизност, повече контрол и перфектно косене.

 

Automower AIM / Zone Control

 

Въртяща се задна част

Моделите Automower® AWD са изградени с шарнирно задно тяло, което позволява наистина отлична маневреност при навигация по сложни тревни площи и през проходи. Задното тяло също има възможност за завъртане, подобрявайки значително сцеплението по неравен терен, като се възползва максимално от работата на AWD.

 

Automower 435X AWD

 

Достъп Automower®

Новият начин на взаимодействие на Automower Access с потребителите чрез цветен дисплей с висока разделителна способност, сръчкване и индикатори за състоянието, осигурява интуитивен, но изтънчен начин за управление на вашата косачка. Базираният на икони език се интегрира интуитивно с приложението за смартфони Automower® Connect, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване.

 

 

FOTA - фърмуер в ефир

Възможност за автоматично актуализиране на софтуера, по въздух, чрез Automower® Connect.

 

 

GPS-асистирана навигация - ПАТЕНТОВАНА

Вградената GPS система създава карта на градината, включително на местата където са разположени ограничаващите и направляващите кабели. След това Husqvarna Automower® регистрира кои части от градината е покрила и съответно коригира начина си на косене. Това осигурява оптимизирано покритие на тревната площ и отличен резултат при косене.

 

 

LED фарове

Енергийно ефективни LED фарове за по-добра видимост и контрол дори в тъмно. Лампите също започват да мигат, ако възникне неизправност.
 
 
 

Превъзходно взаимодействие

Всички косачки-роботи, оборудвани с Automower® Connect, са съвместими с Amazon Alexa и Google Home. Това означава, че всичко, което трябва да направите, е да дадете гласова команда на вашия интелигентен високоговорител и Husqvarna Automower® ще премине към задачата. Можете да използвате най-често срещаните команди като стартиране, спиране, паркиране и получаване на актуализации за състоянието от вашата косачка, като просто попитате вашия гласов асистент.
 
 
 

Защита от кражба, чрез GPS

Продуктите, оборудвани с Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ незабавно започват да проследяват GPS позицията на косачката и изпращат известия до вашите устройства. Това прави Automower® изключително безопасна и минимизира риска от кражба.
 
 
 

Отдалечено откриване на обект

Вградените сензори, използващи ултразвукова технология, помагат на косачката да открива предмети, да намалява скоростта си и да избягва силни сблъсъци.
 
 
 

Предна броня

Изработената от гума предна броня, прави косачката по-устойчива на повтарящи се сблъсъци с дървета, храсти и други предмети.

 
 

Таймер за времето

Регулира времето за работа според скоростта на растеж на тревата, което означава, че Husqvarna Automower® ще увеличи времето за косене в периоди на силен растеж на трева. При слънчево или сухо време, или в края на сезона, косачката ще прекарва по-малко време в косене, което намалява износването на тревната площ и на косачката.

 
 

Отдалечени начални точки х5

Еднакъв резултат от косенето по цялата тревна площ благодарение на възможността да започнете косенето в три различни отдалечени места по направляващия кабел, извън зарядната станция. Колкото по-голяма е тревната площ, толкова по-добре и по-важно е започването от няколко начални точки. При активна GPS-асистирана навигация (конкретни модели) отдалечените начални точки се задават автоматично и не са необходими ръчни настройки.
 
 

Електрическо регулиране на височината

Височината на косене се регулира удобно чрез електрически механизъм през леснодостъпна опция от главното меню.
 
 

Уникална система за косене

Husqvarna Automower® подрязва по малко, но често, което осигурява красива и здрава тревна площ.С остриета, режещи като бръснач, изработени от здрава въглеродна стомана, монтирани върху стабилна система от режещи дискове. Това осигурява ефективна работа и изключително ниска консумация на енергия.
 
 

Автоматично зареждане

Когато косачката-робот има нужда от повече мощност, тя автоматично намира пътя до зарядното устройство.
 
 

Таймер

Вие решавате дали косачката-робот да коси през цялото денонощие, седем дни в седмицата.
 
 

Автоматично управление при тесни проходи - ПАТЕНТОВАНО

Husqvarna Automower® автоматично усеща тесните места и намира път дори през най-малките проходи. Променя маршрута си през прохода, за да избегне неприятните пътеки.
 
 

Без вредни емисии

Косачката-робот се задвижва от електромотор и не отделя вредни емисии.
 
 

Ниска консумация на енергия

Ефективният енергиен мениджмънт означава ниска консумация на енергия, която позволява на косачката-робот да работи с една част от консумацията на конвенционалните косачки.
 
 

Сензор за повдигане и наклон

Ако косачката-робот бъде вдигната от земята или се наклони настрани, ножовете спират автоматично. Освен това те се въртят далече от външния ръб на машината. Ако косачката срещне препятствие, тя ще спре и ще се насочи в друга посока без да повреди или нарани препятствието.
 
 

Справя се с наклони до 70%

Големите колела с груб протектор осигуряват отлично сцепление, дори ако повърхността е хлъзгава. Косачката се справя с наклон до 70%.
 
Symbol Benefit 70% Slope Performance

 

Ултра безшумно устройство

Двигатели на колела с двустепенни скоростни кутии, нова технология, която позволява ултра-безшумно задвижване. Осигурява изключителна производителност при възприеманото ниво на шум и позволява работа през нощта или косене 24/7 във всички видове квартали.
 
 

Ниско ниво на шум

Благодарение на уникалната режеща система, косачката-робот работи изключително дискретно и тихо и само тогава, когато искате.
 
 

Защита от кражба чрез аларма / ПИН код

Различно ниво на защита от кражба за висока сигурност. Ако косачката бъде открадната, се активира силна звукова аларма, която може да бъде спряна само с уникалния ПИН код на косачката.
 
 
 

Устойчива на лошо време

Косачката-робот може да стои навън през цялото денонощие и е създадена да работи нормално и без някой да се грижи за нея, независимо от метеорологичните условия. Тя е устойчива на тежкия скандинавски климат.
 
 

Контрол на баланса

За безшумна и безпроблемна работа тя автоматично открива дисбаланс в системата за косене. Дисбалансът може да бъде причинен от липсващи, двойно монтирани или повредени остриета.
 
 

Надежност

Роботизираното косене на тревата означава надеждност. По време на своето 25-годишно развитие Husqvarna усъвършенства своята концепция за косачка, за да постигне най-високо ниво на надеждност, качество и резултатно косене с минимална помощ.
 
 

Характеристики +
Максимална работна площ
3 500 m²
Определяне на граници
Кабел
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
70 %
Капацитет на площта за час
146 m²
Ширина на косене
22 cm
Височина на косене, мин.-макс.
30-70 mm
Клавиши
Jogwheel, display and status LED:s/App
Информационен панел
Color Display TFT 2,8” QVGA
Таймер
Да
Аларма
Да
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Не
Заключване на настойките
Не
GPS проследяване при кражба
Да
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Да
Ниво на шума
60 dB(A)
Допълнителни ножове
6 бр.
Инсталационен комплект
Не
Размер на продукта, ДхШхВ
93x55x29 cm
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!