Всички Категории
Каталог

Косачка робот Husqvarna Automower 550 EPOS

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-550

Косачка робот Husqvarna Automower 550 EPOS

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-550

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Професионалната серия Automower 500 на Husqvarna предлага иновативни решение за поддръжката на вашите тревни площи. Husqvarna EPOS 550 предлага виртуални граници, които ви позволяват да дефинирате няколко работни зони с различни настройки, както и да зададете зони за временен престой. Обработва всички видове тревни площи до 5000 m², преминава през тесни проходи и преодолява наклони до 45% с перфектни резултати при рязане - дори при дъждовни условия.

 

Automower® на Husqvarna коси постоянно тревата, докато расте. Това е най-деликатният начин за косене на трева. При традиционното косене дължината на окосените части от тревата обикновено е няколко сантиметра, като впоследствие те се събират и изнасят от моравата, а отрязаните части от Automower® на Husqvarna са с дължина само няколко милиметра. Те падат в почвата, мулчират и наторяват Вашата морава.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Husqvarna EPOS Технология

Виртуални граници чрез сателитна технология с точност до 2-3 cm. Без физически проводници и ново ниво на здравина и гъвкавост с несравними възможности при програмиране. EPOS позволява да се дефинират няколко работни зони с различни таймери и настройки. Можете да създавате временни зони за престой и предварително зададени транспортни пътеки за по-гъвкаво разположение на зарядната станция. Husqvarna Automower® автоматично изчислява най -ефективният маршрут до и от точката на зареждащата станция.

 
 

Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services ™ ви дава възможност да наблюдавате и контролирате няколко броя косачки от вашия смартфон, таблет или лаптоп. Можете да прегледате състоянието на косачката си или точното й местоположение, да им заповядате да стартират, спрат или паркират всички преди пристигането на буря. Лесно регулиране на настройките и височината на косене. Получавайте аларми и проследявате позицията на косачката в случай на кражба - отвсякъде. Включен 10 - годишен договор за мобилни данни.

 

 

 

Pro потребителски интерфейс

Интерфейс, адаптиран за професионално боравене, което означава, че всички настройки и контроли се управляват дистанционно чрез приложението за смартфони на Husqvarna Fleet Services или чрез компютър/таблет. Контрол върху продукта; LED индикация за състоянието и функционалност START/STOP. Опростява използването за неопитни потребители и свежда до минимум сериозното въздействие върху продукта в случай на вандализъм.

 
 

Automower® Connect

Automower® Connect ви дава пълен контрол върху косачката директно от вашия смартфон. Можете лесно да изпращате команди за стартиране, спиране и паркиране, да проверявате и променяте настройките. Ако е необходимо, получавате предупреждения и проследявате местоположението на косачката в случай на кражба - където и да се намирате. Включен 10-годишен договор за мобилни данни. Стандарт за серия X-line и серия 500.

 
 

GPS-асистирана навигация - ПАТЕНТОВАНА

Вградената GPS система създава карта на градината, включително на местата където са разположени ограничаващите и направляващите кабели. След това Husqvarna Automower® регистрира кои части от градината е покрила и съответно коригира начина си на косене. Това осигурява оптимизирано покритие на тревната площ и отличен резултат при косене.

 

 

FOTA - фърмуер в ефир

Възможност за автоматично актуализиране на софтуера, по въздух, чрез Automower® Connect.

 

 

LED фарове

Енергийно ефективни LED фарове за по-добра видимост и контрол дори в тъмно. Лампите също започват да мигат, ако възникне неизправност.
 
 

Защита от кражба, чрез GPS

Продуктите, оборудвани с Automower Connect® / Husqvarna Fleet Services ™ незабавно започват да проследяват GPS позицията на косачката и изпращат известия до вашите устройства. Това прави Automower® изключително безопасна и минимизира риска от кражба.
 
 
 

По-добър външен вид на тревата

Husqvarna Automower® използва модел на свободно движение и остри остриета, за да отреже тревата равномерно, като гарантира равномерен вид, подобен на килим. Плюс това, Automower® работи като мулчираща косачка, наторявайки тревата с малки изрезки.

 
 

Отдалечено откриване на обект

Вградените сензори, използващи ултразвукова технология, помагат на косачката да открива предмети, да намалява скоростта си и да избягва силни сблъсъци.
 
 

Предна броня

Изработената от гума предна броня, прави косачката по-устойчива на повтарящи се сблъсъци с дървета, храсти и други предмети.

 
 

Таймер за времето

Регулира времето за работа според скоростта на растеж на тревата, което означава, че Husqvarna Automower® ще увеличи времето за косене в периоди на силен растеж на трева. При слънчево или сухо време, или в края на сезона, косачката ще прекарва по-малко време в косене, което намалява износването на тревната площ и на косачката.

 
 

Електрическо регулиране на височината

Височината на косене се регулира удобно чрез електрически механизъм през леснодостъпна опция от главното меню
 
 

Уникална система за косене

Husqvarna Automower® подрязва по малко, но често, което осигурява красива и здрава тревна площ.С остриета, режещи като бръснач, изработени от здрава въглеродна стомана, монтирани върху стабилна система от режещи дискове. Това осигурява ефективна работа и изключително ниска консумация на енергия.
 
 

Автоматично зареждане

Когато косачката-робот има нужда от повече мощност, тя автоматично намира пътя до зарядното устройство.
 
 

Таймер

Вие решавате дали косачката-робот да коси през цялото денонощие, седем дни в седмицата.
 
 

Без вредни емисии

Косачката-робот се задвижва от електромотор и не отделя вредни емисии.
 
 

Ниска консумация на енергия

Ефективният енергиен мениджмънт означава ниска консумация на енергия, която позволява на косачката-робот да работи с една част от консумацията на конвенционалните косачки.
 
 
 

Сензор за повдигане и наклон

Ако косачката-робот бъде вдигната от земята или се наклони настрани, ножовете спират автоматично. Освен това те се въртят далече от външния ръб на машината. Ако косачката срещне препятствие, тя ще спре и ще се насочи в друга посока без да повреди или нарани препятствието.
 

 

Справя се с наклони до 45%

Големите колела с груб протектор осигуряват отлично сцепление, дори ако повърхността е хлъзгава. Косачката се справя с наклон до 45%.
 
Symbol Benefit 45% slope performance

 

Ултра безшумно устройство

Двигатели на колела с двустепенни скоростни кутии, нова технология, която позволява ултра-безшумно задвижване. Осигурява изключителна производителност при възприеманото ниво на шум и позволява работа през нощта или косене 24/7 във всички видове квартали.
 
 

Ниско ниво на шум

Благодарение на уникалната режеща система, косачката-робот работи изключително дискретно и тихо и само тогава, когато искате.
 
 

Защита от кражба чрез аларма / ПИН код

Различно ниво на защита от кражба за висока сигурност. Ако косачката бъде открадната, се активира силна звукова аларма, която може да бъде спряна само с уникалния ПИН код на косачката.
 
 

Устойчива на лошо време

Косачката-робот може да стои навън през цялото денонощие и е създадена да работи нормално и без някой да се грижи за нея, независимо от метеорологичните условия. Тя е устойчива на тежкия скандинавски климат.
 
 

Контрол на баланса

За безшумна и безпроблемна работа тя автоматично открива дисбаланс в системата за косене. Дисбалансът може да бъде причинен от липсващи, двойно монтирани или повредени остриета.
 
 

Надежност

Роботизираното косене на тревата означава надеждност. По време на своето 25-годишно развитие Husqvarna усъвършенства своята концепция за косачка, за да постигне най-високо ниво на надеждност, качество и резултатно косене с минимална помощ.
 
 

Характеристики +
Максимална работна площ
5 000 m²
Определяне на граници
Без кабел - виртуално
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
45 %
Капацитет на площта за час
208 m²
Ширина на косене
24 cm
Височина на косене, мин.-макс.
20-60 mm
Клавиши
Professional User Interface/App
Информационен панел
Не
Таймер
Да
Аларма
Да
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Да
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Да
Ниво на шума
65 dB(A)
Допълнителни ножове
6 бр.
Инсталационен комплект
Не
Размер на продукта, ДхШхВ
72x56x32 cm
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!