Всички Категории
Каталог

Автоматична хранилка PetKit Fresh Element Mini

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: FRESHMINI

Автоматична хранилка PetKit Fresh Element Mini

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: FRESHMINI
Цена
289,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Дозаторът за котешка и кучешка храна с марка PetKit ще ви позволи да се погрижите за осигуряването на правилното количество храна за вашия домашен любимец. Побира до 2.8L храна, която благодарение на конструкция на уреда остава свежа за дълго време. Той е малък, енергийно ефективен и лесен за почистване – така че със сигурност ще работи добре във вашия дом. Нещо повече, сдвояването на Fresh Element Mini с приложението PetKit ви дава достъп до допълнителни функции и настройки.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Мини интелигентен дозатор за храна Fresh Element

Дозаторът за котешка храна с марка PetKit ще ви позволи да се погрижите за осигуряването на правилното количество храна за вашия домашен любимец. Побира до 2.8L храна, която благодарение на стегната конструкция на уреда остава свежа за дълго време. Той е малък, енергийно ефективен и лесен за почистване – така че със сигурност ще работи добре и във вашия дом. Нещо повече, сдвояването на Fresh Element Mini с приложението PetKit ви дава достъп до допълнителни функции и настройки.

 

 

Малък размер, голям капацитет

Хранилката е проектирана специално с мисъл за котките и кучетата. Тя е малка и перфектно адаптиран към нуждите на домашните любимци. Въпреки малкия си размер, тя се отличава със значителна вместимост, която е 2,85 л, което на практика означава, че в нея можете да налеете около 1,5 кг храна. При възрастни котки това количество е достатъчно за до 2 седмици – така че не е нужно да пълните храната твърде често.

 

 

Винаги прясна и вкусна храна за вашата котка

Не се притеснявайте, че съхраняваната в хранилката храна ще се развали. Устройството има херметичен дизайн, който запазва храната ви свежа за дълго време. Отворът, през който се изсипват гранулите в купата, се затваря автоматично, така че в храната не влиза въздух. Уредът има и вградена кутия със десикант, който помага за предотвратяване на мухлясането на храната.

 

 

Погрижете се за правилната диета на вашия домашен любимец с приложението PetKit

Адекватната диета е изключително важна за здравето на вашите котки. Fresh Element Mini и приложението PetKit ще ви помогнат да го планирате и приложите. В приложението ще намерите много ценни съвети, както и предложени планове за хранене, изготвени за вашия домашен любимец на основа на информацията, която въвеждате. След това можете да зададете времената за хранене или да нахраните котката си с правилните порции само с няколко щраквания на вашия смартфон. Приложението не само ви позволява да управлявате отдалечено дозатора, но и изпраща необходимите напомняния.

 

 

Перфектно обмислен дизайн

Подобреният дизайн на устройството предотвратява блокиране и гарантира надеждна работа. Нещо повече, модулният дизайн на хранилката я прави удобна за почистване. Можете лесно да измиете почти всеки от компонентите и, така че не е нужно да се притеснявате за здравето на вашия домашен любимец. Купата е изработена от неръждаема стомана, което означава, че е издръжлива, устойчива на повреди и безопасна за домашни любимци. Магнитната приставка я прави лесна за инсталиране и премахване. Освен това гарантира, че няма да се измести.

 

 

Енергийно ефективен и надежден

Притеснявате се, че с помощта на диспенсър ще получите по-високи сметки за ток? Не дейте! Това енергийно ефективно устройство се отличава с много ниска консумация на ток. Нещо повече, вградената система за аварийно захранване ви позволява да храните котката си без прекъсване - дори когато токът спре! Независимо от ситуацията, вашият домашен любимец винаги ще има правилната порция храна.

 

 

Допълнителни функции за ваше удобство

При проектирането на Fresh Element Mini се е погрижил за всеки малък детайл. Устройството е снабдено с бутон, който ви позволява да го заключите срещу деца. Клапата на отвора за подаване е защитена с мека пластмаса, за да се предотврати случайно прищипване. Инфрачервен сензор отчита колко храна е останала в хранилката и когато не е останало много, вграденият индикатор светва, за да ви напомня да напълните. Можете също така сами да нахраните котката си по всяко време, като натиснете съответния бутон.

 

 

Характеристики +
Размер
315 x 319 x 170 mm
Капацитет
2.8 L
Управление
Бутони, Мобилно приложение
Аварийно захранване
Да

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория