Всички Категории
Каталог

Автоматична хранилка PetKit Fresh Element SOLO

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: 032606

Автоматична хранилка PetKit Fresh Element SOLO

  • Марка: PetKit
  • Кат. номер: 032606
Цена
229,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Погрижете се за редовното хранене на вашето куче или котка, дори когато сте далеч от дома. Интелигентният дозатор за храна PetKit Fresh Element SOLO е с капацитет 3L и е съвместим с различни сухи храни с размер до 12 мм. Устройството ви позволява да подготвите график за хранене, който да планирате удобно в приложението PETKIT. Дизайнът позволява лесно почистване с вода.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Умен дозатор за храна PetKit Fresh Element SOLO

Погрижете се за редовното хранене на вашата котка дори когато сте далеч от дома. Интелигентният дозатор за храна PetKit Fresh Element SOLO е с капацитет 3 L и е съвместим с различни сухи храни с размер до 12 мм. Устройството ви позволява да подготвите график за хранене, който да планирате удобно в приложението PETKIT. Дизайнът позволява лесно почистване с вода. Продуктът се продава в три цветови варианта (наличен е само черен цвят).

 

 

Рационално хранене на вашия домашен любимец

Дозаторът ви позволява да разпределяте до 10 хранения на ден. Всеки от тях може да съдържа от 10 до 50 g. Това е оптималният начин на хранене – редовните хранения ще гарантират, че вашата котка има достатъчно енергия, но и няма да приема твърде много калории. Широката съвместимост с най-популярните сухи храни ви позволява да поддържате разнообразна диета. Размерът на контейнера за храна от 3L означава, че не е нужно да го пълните твърде често.

 

 

Полезно по време на пътуване

Интелигентният дозатор за храна PetKit е чудесно решение за активни собственици на котки. Устройството ви позволява да планирате хранене и по време на ваканции или бизнес пътувания, когато котката ви трябва да остане сама вкъщи. Дозаторът ще подава храна в планирано време, дори при прекъсване на захранването - надеждната работа се гарантира от пет резервни батерии AAA (продават се отделно).

 

 

Дистанционно управление чрез мобилно приложение

Удобната работа на дозатора за храна PetKit се осигурява от приложението PETKIT, достъпно за Android и iOS. Позволява ви да управлявате дозатора отвсякъде и по всяко време. Можете да планирате графика за хранене на котката си или да разпределите подадете храна в удобен за вас момент, с натискане на един бутон. Приложението също така изпраща известие, когато нивото на храната е ниско. Устройството поддържа Wi-Fi и Bluetooth връзка.

 

 

Умен дизайн и лесно почистване

Всички компоненти вътре в контейнера могат лесно да се разглобяват и измиват с вода. Свалящата се купа е изработена от неръждаема стомана SUS304, която е устойчива на повреди. Контейнерът за храна е изработен от ABS материал, подходящ за храна, а неговият херметичен дизайн гарантира, че храната остава прясна за дълго време. Вашият домашен любимец ще го оцени.

 

 

Характеристики +
Размер
316 x 296 x 167 mm
Капацитет
3 L
Управление
Бутони, Мобилно приложение
Аварийно захранване
Да

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория