Всички Категории
Каталог

Автоматична хранилка Petoneer Nutri Mini

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110020-01

Автоматична хранилка Petoneer Nutri Mini

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110020-01
Цена
139,00 лв. 179,00 лв. -22%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Petoneer Nutri Mini е интелигентен диспенсър за храна, подходящ за котки и малки кучета. Той е предназначен да запази съхраняваната в него храна свежа за дълго време. Задайте графици за хранене или дайте храна на домашните си любимци дистанционно - с помощта на мобилно приложение. Капацитет от 2.6L е достатъчен, за да осигури на вашия домашен любимец храна до 2 седмици. Вече можете без страх да отидете на кратко пътуване, да останете по-дълго на работа или да отидете на нощно парти - вашият домашен любимец няма да остане без храна!

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Petoneer Nutri Mini Интелигентен дозатор за храна

Petoneer Nutri Mini е интелигентен диспенсър за храна, подходящ за котки и малки кучета. Той е предназначен да запази съхраняваната в него храна свежа за дълго време. Задайте графици за хранене или дайте храна на домашните си любимци дистанционно - с помощта на приложението. Капацитет от 2.6L е достатъчен, за да осигури на вашия домашен любимец храна до 2 седмици. Така че можете без страх да отидете на кратко пътуване, да останете по-дълго на работа или да отидете на нощно парти - вашият домашен любимец няма да остане без храна!

 

 

Погрижете се за правилното хранене на вашия домашен любимец

Малко домашни любимци могат да откажат вкусно лакомство. Алчността обаче най-често води до наднормено тегло и здравословни проблеми на домашните любимци. За да избегнете това, планирайте оптимален график за хранене с помощта на приложението Petoneer. Това ще гарантира, че вашият домашен любимец нито е гладен, нито преяжда!

 

 

Дистанционно управление с приложение

Приложението ви дава още повече възможности. Позволява удобно, дистанционно управление на умния дозатора от всяка точка на света. С негова помощ можете да планирате графика на храненията и да дадете на вашия домашен любимец допълнителна порция. Само с едно докосване можете да възнаградите вашия домашен любимец с вкусно лакомство!

 

 

Не се притеснявайте от блокиране на дозатора

Дозаторът е проектиран да сведе до минимум риска от запушване. Мощният мотор и правилно монтираното работно колело са устойчиви на повреди и предотвратяват запушването на дозатора. Механизмът Nutri Mini също е изключително устойчив на износване. Въпреки това, ако по някакъв начин има блокиране в дозатора, ще получите незабавно известие в приложението и ще имате възможността да реагирате незабавно. Вашите домашни любимци винаги ще имат достъп до вкусна храна!

 

 

Достатъчно за до 2 седмици хранене

Дозаторът е с капацитет 2.6L, което ви позволява да го напълните с около 1.2kg храна. Това е достатъчно, за да храните вашия домашен любимец редовно за около 10-15 дни. Не се притеснявайте, че ще забравите да напълните дозатора. Снабден е с интелигентни сензори, които отчитат колко храна е останала. Когато остане много малко от него, червена LED светлина ще светне. Ще получите и подходящо известие в приложението.

 

 

Възможност за аварийно захранване

Устройството се захранва от USB-C кабел. Можете също да поставите 4 батерии LR14 в него, за да осигурите авариен източник на захранване в случай на прекъсване на тока. Не е нужно да се притеснявате, че вашият домашен любимец няма да получи храна поради непредвидени обстоятелства. Petoneer Nutri Mini никога няма да го разочарова.

Забележка: батериите не са включени в комплекта.

 

 

Лесен за почистване и безопасен за домашни любимци

Модулният дизайн на Nutri Mini означава, че дори няма да имате проблем с почистването му. Когато сглобите дозатора, не е нужно да се притеснявате и за неговата стабилност - всички елементи ще бъдат здраво прилепнали на правилните места. Купата и контейнерът за храна са изработени от издръжливи материали, които са безопасни за употреба с храна. Следователно Nutri Mini е благоприятен за здравето на вашите домашни любимци.

 

 

Винаги прясна храна

Страхувате се, че храната, оставена в контейнер за дълго време, ще загуби своята свежест? Недейте! Висококачественото 360° силиконово уплътнение ефективно блокира притока на въздух и значително забавя процеса на окисляване на храната. Нещо повече, Nutri Mini е снабден и със десикант за предотвратяване на натрупване на влага и разваляне на храната. Така вашият домашен любимец винаги може да се наслаждава на здравословна, прясна храна.

 

 

Внимателно обмислен дизайн

Специален заключващ механизъм свежда до минимум риска от случайно отваряне на капака на дозатора. По този начин можете да сте сигурни, че вашият домашен любимец няма да открадне лакомствата. Нещо повече, практичните подложки против хлъзгане предотвратяват плъзгането на дозатора. Така вашият домашен любимец може да яде храната си удобно. Перфектно обмисленият дизайн на Nutri Mini осигурява комфорт както за вас, така и за вашия домашен любимец!

 

 

Характеристики +
Размер
191 x 191 x 315 mm
Капацитет
2.6 L
Управление
Бутони, Мобилно приложение
Аварийно захранване
Да

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.