Всички Категории
Каталог

Косачка робот Gardena smart Sileno Life 750

  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: X7

Косачка робот Gardena smart Sileno Life 750

  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: X7

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

*ВКЛЮЧЕН ИНСТАЛАЦИОНЕН КОМПЛЕКТ

 

Благодарение на смарт системата на Gardena, вашата косачка е напълно свързана. Смарт функцията EasyApp Control ви дава свободата да се грижите за своята градина с площ до 750 m2 където и да сте по света. Изпробвайте технологията за картографиране LONA, базирана на изкуствен интелект с проследяване на локацията, която изучава, картографира и се адаптира към индивидуалните градини. Чрез приложението Gardena smart вие винаги ще имате поглед върху площта, която трябва да се окоси и ще имате достъп до вашата градина от всяко място. То ви позволява да разглеждате настройките на графика за поддръжка на градината по всяко време. Благодарение на функцията за зонално управление, вие можете гъвкаво да определите кои зони трябва да се косят, кога и колко често. Area Protect позволява да се определят зоните, които не трябва да се косят, например диви поляни. Освен това приложението ви позволява да следите местоположението на косачката по всяко време.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Интелигентна технология LONA

LONA е технология, базирана на изкуствен интелект, която се обучава, картографира и адаптира към индивидуални градини. Благодарение на функцията за зонално управление на приложението GARDENA smart system, е възможно лесно да се определи кои зони следва да се окосят, кога, колко често и с какво ниво на интензитет. Area Protect позволява да се определят зоните, които не трябва да се косят. Местоположението на косачката може да се проследи в реално време по всяко време. Като част от актуализацията на приложението GARDENA smart, LONA постоянно ще еволюира и в течение на времето ще се добавят нови характеристики.

 

 

Пълно свързване

Smart SILENO City е напълно свързан със смарт системата на GARDENA. Можете да се грижите за своята градина отвсякъде. Изисква се онлайн регистрация в приложението GARDENA smart.

 

 

Pro-silent

Отпуснете се в градината си, докато SILENO city тихо започва работа. Най-доброто ниво на шум за съответния клас (57 dB (A)) няма да ви безпокои въобще.

 

19601-20-F-010

 

AI-precise

Тази градинска косачка е експерт-навигатор, работейки с най-тесните пространства и най-острите ъгли с надеждна прецизност.

 

 

Auto Weather & Terrain

SILENO е опитен помагач в градината, който може да работи при всякакви атмосферни условия, в дъжд или в ясно време. Тази градинска косачка реже всякакви форми тревни площи, от прости до сложни, включително наклони до 35 процента.

 

19601-20-F-005

 

Идеален за малки и комплексни тревни площи

GARDENA smart SILENO коси големи тревни площи напълно автоматично, надеждно, без ивици и равномерно. Без проблем управлява тесни коридори и пътеки. Зарядното също може да бъде настроена гъвкаво, без почти никакви ограничения.

 

CorridorCut-L-001- Smart SILENO city

 

Много студено

Умният сензор за замръзване засича температури, близки до точката на замръзване и спира плана на косене, за да защити вашата тревна площ.

 

Frost Sensor-L-001-Smart SILENO city

 

Сигурен и здрав

Граничната жила определя зоната на косене гъвкаво и същевременно надеждно - гарантира, че роботизираната косачка само коси посочените площи. Високочувствителните сензори за сблъсък гарантират, че роботизираната косачка не е блокирана от градински препятствия. Когато инструментът се повдигне, друг набор от сензори кара остриетата да спрат незабавно, като по този начин се предотвратяват наранявания.

 

19601-20-F-014

 

Лесно почистване

GARDENA SILENO е конструиран така, че простото пръскане с градинския маркуч старателно освобождава корпуса, остриетата и колелата от мръсотия, прах и остатъчна трева.

 

19601-20-F-017

 

Косене на фигури: Завъртате ме правилно в кръг!

Функцията за точково рязане и спиралната функция за косене, прави SILENO + идеален за труднодостъпни места като места под батути или градински мебели - върши трудната работа вместо вас!

 

19601-20-F-012

 

Характеристики +
Максимална работна площ
750 m²
Определяне на граници
Кабел
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
35 %
Капацитет на площта за час
68 m²
Ширина на косене
22 cm
Височина на косене, мин.-макс.
20-50 mm
Клавиши
Keypad and display/ GARDENA smart system App
Информационен панел
MonoChrome Graphical Display 2,1”
Таймер
Да
Аларма
Не
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Не
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Не
Ниво на шума
57 dB(A)
Допълнителни ножове
Няма
Инсталационен комплект
Кабел - 200 м, Кабел за ниско напрежение - 5 m, Скоби - 300 бр.
Размер на продукта, ДхШхВ
58x39x23 cm
Гаранция
36 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане