Всички Категории
Каталог

Косачка робот Husqvarna Automower 405X

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-405X

Косачка робот Husqvarna Automower 405X

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-405X
Цена
3 599,00 лв. 3 993,50 лв. -9%

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Husqvarna Automower® 405X - надежден и високоефективен модел от серията X-line, подходящ за по-малки тревни площи. Тя коси сложни тревни площи до 600 м2, като се отличава със системно косене на проходи за перфектно окосени тесни пространства и лесно се справя със склонове с наклон от 40%. Безпроблемна работа благодарение на електрическото регулиране на височината на косене, функцията TargetHeight, защитата от замръзване и таймера за времето. Лесно се почиства и измива с маркуч. Като член на нашата премиум гама X-line, тя разполага с Automower® Connect с GPS проследяване на кражби и GPS-асистирана навигация, за да имате контрол, където и да сте, и X-line дизайн с LED фарове, предна броня и специални цветни капачки на колелата. Също така е оборудван с FOTA (автоматични актуализации на фърмуера по въздуха).

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Automower® Zone Control

Създавайте работни зони и временни зони за престой в приложението Automower® Connect, без да променяте инсталацията. Дава ви повече контрол, за да дефинирате различни работни зони на моравата и да прилагате различни графици и височини на косене за всяка от тях. Както и да предотвратите косенето в зони, като създадете зони за престой.

 

 

Automower® Connect app

Насладете се на удобството на пълното управление от вашия смартфон с приложението Husqvarna Automower® Connect. Управлявайте и наблюдавайте своята роботизирана косачка Husqvarna – това ще ви освободи от задачата да косите моравата, като същевременно ще получите първокласно косене. Грижата за моравата ще стане възможно най-лесна с Automower® Connect. Налични са клетъчна, Wi-Fi и Bluetooth връзка, в зависимост от модела. *Bluetooth® свързаността предлага до 30 метра обхват. Wi-Fi свързаността осигурява покритие от всяка точка на света, докато косачката е свързана към Wi-Fi. Клетъчната комуникация осигурява покритие от всяка точка на света и включва 10-годишен договор за мобилни данни*. *Включеният 10-годишен договор Automower® Connect се прилага само ако трета страна осигури достатъчно мобилно покритие в района.

 

 

GPS-асистирана навигация - ПАТЕНТОВАНА

Вградената GPS система създава карта на градината, включително на местата, където са разположени ограничаващи и направляващи кабели. След което Husqvarna Automower® регистрира кои части от градината е покрила и кои не. Това осигурява оптимизирано покритие на тревната площ и отличен резултат при косене.

 

Smart Lawn care 430X

 

Таймер за времето

Регулира времето за работа според скоростта на растеж на тревата, което означава, че Husqvarna Automower® ще увеличи времето за косене в периоди на силен растеж на трева. При слънчево или сухо време, или в края на сезона, косачката ще прекарва по-малко време в косене, което намалява износването на косачката.

 

Automower Weather timer

 

Системно преминаване на косене

За да осигури отлични резултати при косене навсякъде, косачката-робот може да бъде настроена автоматично да превключва режима си на косене от произволен режим в системен режим за тесни проходи.

 

Automower 305: systematic passage mowing

 

Технология Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping)

Технологията Husqvarna AIM използва вграден GPS и сензори на вашата роботизирана косачка, за да създаде виртуална карта на моравата, както и да активира редица интелигентни функции на Automower®. Виртуалната карта се вижда в приложението Automower® Connect, както и граничните и водещите кабели. С технологията AIM можете да използвате приложението, за да създавате работни зони с различни височини и графици на косене или зони за престой за персонализиран контрол на зоните. Automower® може също да се проследява в реално време чрез Automower® Connect.

 

Automower AIM / Zone Control

 

Превъзходно взаимодействие

Всички косачки-роботи, оборудвани с Automower® Connect, са съвместими с Amazon Alexa и Google Home. Това означава, че всичко, което трябва да направите, е да дадете гласова команда на вашия интелигентен високоговорител и Husqvarna Automower® ще премине към задачата. Можете да използвате най-често срещаните команди като стартиране, спиране, паркиране и получаване на актуализации за състоянието от вашата косачка, като просто попитате вашия гласов асистент.

 

Mobile phone with Smart home apps grass background + IFTTT

 

Интелигентни връзки с IFTTT

Интегрирайте Automower® още повече във вашия интелигентен дом, като го използвате в IFTTT задачи. Свържете се с една от нашите интелигентни връзки в приложението Automower® Connect или дори създайте своя собствена рутина с IFTTT. Например ако не желаете вашата косачка да работи, когато децата ви се приберат от училище или когато прогнозата за времето показва силен дъжд? Или идеално да го синхронизирате с времето? IFTTT („Ако това, тогава това“) е безплатен и лесен за използване.

 

Biodiversity Wildlife conservation mode

 

GPS защита срещу кражба

Продуктите, оборудвани с GPS проследяване, веднага започват да проследяват GPS позицията на косачката и изпращат известия до вашето устройство чрез приложението Automower Connect®. Минимизиране на риска от кражба и уведомяване къде е вашата косачка по всяко време.

 

Automower Connect Map Security

 

Лесно почистване

Можете да миете външната и долната част на косачката-робот с градински маркуч. Използвайки прикрепения инструмент за поддръжка, капакът може лесно да се свали, за лесно почистване и достъп до всяко място.

 

Hose washable 305

 

Защита от замръзване

Косачката-робот автоматично прекъсва графика на косене в мразовити условия за защита на тревната площ.

 

Frost guard 305

 

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line е нашата най-пълнофункционална гама, предназначена за тези, които искат първокласна роботизирана косачка за трева. Оборудван с пакета функции X-Line, включително Automower® Connect с GPS за проследяване и навигация, LED фарове, предна гумена броня и X-Line дизайн на косачката.

 

Automower X-line Led Lights

 

Вторична зона

Ако вашата тревна площ е разделена на отделни зони, можете да настроите вторична зона във вашата инсталация. За да настроите вторична зона, трябва да настроите граничния проводник, за да създадете остров около вторичната зона. След инсталиране ще трябва ръчно да местите косачката между тези две зони и косачката ще коси за избран период от време или докато батерията се изтощи.

 

Illustration Use Automower installation secondary area

 

TargetHeight за по-добро качество на тревата

За по-добро качество на тревата, TargetHeight автоматично намалява височината на косене от MAX до друга определена височина за период от 10 дни.

 

Automower 405X ​

 

FOTA - фърмуер

Възможност за автоматично актуализиране на софтуера, чрез Automower® Connect.

 

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)

 

Rewilding Mode

Rewilding Mode има за цел да позволи на природата да се завърне във Вашата градина. Когато се активира, автоматично заделя 10% от моравата като зона за завръщане към природата. Automower® ще запази тази площ недокосната, докогато искате, като можете да промените размера и формата, да преместите или отстраните зоната за завръщане към природата по всяко време. Тази функция е налична за следните модели: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD и 450X NERA, като потребителите ще бъдат уведомени за актуализацията чрез приложението Automower® Connect. При 430X NERA и 450X NERA трябва да монтирате граничен електрически проводник, за да използвате Rewilding Mode.

 

Rewilding Zone

 

GeoFence

Като дефинирате зоната GeoFence за вашата косачка чрез приложението Automower® Connect, вие ще получавате известия на телефона си, ако вашата косачка бъде преместена извън тази предварително дефинирана зона. Минимизиране на риска от кражба и уведомяване къде е вашата косачка по всяко време.

 

Automower connect Geofence 1x1

 

Електрическо регулиране на височината

Височината на косене се регулира удобно чрез електрически механизъм през леснодостъпна опция от главното меню.

 

Electric height adjustment

 

Автоматично управление при тесни коридори - ПАТЕНТОВАНО

Husqvarna Automower® автоматично настройва работата си спрямо тесните коридори и намира път дори през най-малките. Променя маршрута си през коридора, за да избегне неподходящата зона.

 

Automatic passage handling Automower 305

 

Контрол на баланса

За безшумна и безпроблемна работа тя автоматично открива дисбаланс в системата за косене. Дисбалансът може да бъде причинен от липсващи, двойно монтирани или повредени остриета.

 

Cutting system

 

Спирално рязане

Функция за автоматично косене за изравняване на разликите във височината на тревата. Сензорите на режещите дискове откриват дали косачката-робот навлиза в зона с по-висока трева и тя превключва режима на косене към систематичен спирален модел.

 

 

Точково косене

Специален режим за бързо косене на ограничена площ с по-висока трева. Това е особено полезно за зони, които са били покрити, например под градински мебели след като мебелите бъдат преместени. Поставете косачката в желаната зона и изберете режим на косене "SPOT". Косачката започва да коси спираловидно и след приключване се връща в автоматичен режим.

 

 

Отдалечени начални точки x3

Еднакъв резултат от косенето по цялата тревна площ благодарение на възможността да започнете косенето в три различни отдалечени места по направляващия кабел, извън зарядната станция. Колкото по-голяма е тревната площ, толкова по-добре и по-важно е започването от няколко начални точки. При активна GPS-асистирана навигация (конкретни модели) отдалечените начални точки се задават автоматично и не са необходими ръчни настройки.

 

Illustration Use Remote start points x3

 

Ниски въглеродни емисии

Избирайки този продукт, можете да се чувствате уверени, че той произвежда по-ниски въглеродни емисии по време на активна употреба в сравнение с традиционен бензинов продукт. Задвижван от батерии продукт не отделя CO₂ по време на употреба, като същевременно осигурява мощността и качеството, които очаквате от продукт на Husqvarna. Въпреки това е важно да се отбележи, че емисиите на CO₂ се произвеждат в други етапи от жизнения цикъл на продукта, като производство, зареждане и изхвърляне в края на жизнения цикъл.

 

Forest

 

Характеристики +
Максимална работна площ
600 m²
Определяне на граници
Кабел
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
40 %
Капацитет на площта за час
60 m²
Ширина на косене
22 cm
Височина на косене, мин.-макс.
20-50 mm
Клавиши
Keypad and display/App
Информационен панел
MonoChrome Graphical Display 2,8”
Таймер
Да
Аларма
Да
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Да
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Да
Ниво на шума
62 dB(A)
Допълнителни ножове
6 бр.
Инсталационен комплект
Не
Размер на продукта, ДхШхВ
61x45x24 cm
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане