Всички Категории
Каталог

Косачка робот Husqvarna Automower 430X NERA

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-430X-NERO

Косачка робот Husqvarna Automower 430X NERA

  • Марка: HUSQVARNA
  • Кат. номер: AUTOMOWER-430X-NERO

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Усъвършенствана роботизирана косачка за трева, даваща перфектни резултати на сложни тревни площи до 3200 m². Постигнете прецизно косене с виртуални граници, чрез приложението Automower® Connect и Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, наличен като допълнителен аксесоар. Проектиран за естетическо съвършенство и с интелигентни функции, като интелигентно избягване на обекти, управление на наклон до 50% и с GPS навигация. За персонализирани тревни площи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, създайте множество работни и временни зони за престой от вашия смартфон с Automower® Zone Control.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Възможен монтаж без кабел

Гамата Automower® NERA, съвместима с интелигентния комплект Husqvarna EPOS™ Plug-in, ви предлага свободата на напълно персонализирана поддръжка на тревата, чрез създаване на виртуални граници чрез сателитна технология, вместо физически кабели.

 

Automower NERA wire free installation - web use only

 

Automower® Zone Control

Създавайте работни зони и временни зони за престой в приложението Automower® Connect, без да променяте инсталацията. Дава ви повече контрол, за да дефинирате различни работни зони на моравата и да прилагате различни графици и височини на косене за всяка от тях. Както и да предотвратите косенето в зони, като създадете зони за престой.

 

 

Откриване и избягване на обекти

Вградената технология помага на косачката да открива и избягва обекти, намалявайки риска от непланирани спирания. Режимът за откриване намалява скоростта и прави сблъсъците по-меки, а режимът за избягване кара косачката да се отклони и да избегне удара.

 

Automower 430X/450X NERA object avoidance

 

Automower® Connect app

Насладете се на удобството на пълното управление от вашия смартфон с приложението Husqvarna Automower® Connect. Управлявайте и наблюдавайте своята роботизирана косачка Husqvarna – това ще ви освободи от задачата да косите моравата, като същевременно ще получите първокласно косене. Грижата за моравата ще стане възможно най-лесна с Automower® Connect. Налични са клетъчна, Wi-Fi и Bluetooth връзка, в зависимост от модела. *Bluetooth® свързаността предлага до 30 метра обхват. Wi-Fi свързаността осигурява покритие от всяка точка на света, докато косачката е свързана към Wi-Fi. Клетъчната комуникация осигурява покритие от всяка точка на света и включва 10-годишен договор за мобилни данни*. *Включеният 10-годишен договор Automower® Connect се прилага само ако трета страна осигури достатъчно мобилно покритие в района.

 

 

GPS-асистирана навигация - ПАТЕНТОВАНА

Вградената GPS система създава карта на градината, включително на местата, където са разположени ограничаващи и направляващи кабели. След което Husqvarna Automower® регистрира кои части от градината е покрила и кои не. Това осигурява оптимизирано покритие на тревната площ и отличен резултат при косене.

 

Smart Lawn care 430X

 

Превъзходно взаимодействие

Всички косачки роботи, оборудвани с Automower® Connect, са съвместими с Amazon Alexa и Google Home. Всичко, което трябва да направите, е да дадете гласова команда на вашия интелигентен високоговорител и Husqvarna Automower® ще премине към задачата. Можете да използвате най-често срещаните команди като стартиране, спиране, паркиране и получаване на актуализации за състоянието от вашата косачка, като просто попитате вашия гласов асистент.

 

Mobile phone with Smart home apps grass background + IFTTT

 

Интелигентни връзки с IFTTT

Интегрирайте Automower® още повече във вашия интелигентен дом, като го използвате в IFTTT задачи. Свържете се с една от нашите интелигентни връзки в приложението Automower® Connect или дори създайте своя собствена рутина с IFTTT. Например ако не желаете вашата косачка да работи, когато децата ви се приберат от училище или когато прогнозата за времето показва силен дъжд. Или идеално да го синхронизирате с времето? IFTTT („Ако това, тогава това“) е безплатен и лесен за използване.

 

Biodiversity Wildlife conservation mode

 

GPS защита срещу кражба

Продуктите, оборудвани с GPS проследяване, веднага започват да проследяват GPS позицията на косачката и изпращат известия до вашето устройство чрез приложението Automower Connect®. Минимизиране на риска от кражба и уведомяване къде е вашата косачка по всяко време.

 

Automower Connect Map Security

 

Automower® Access

Новото взаимодействие с потребителите на Automower Access с цветен дисплей с висока разделителна способност, бутон и индикатори за състоянието осигуряват интуитивен, но усъвършенстван начин за управление на вашата косачка. Дизайна е базиран, чрез икони, интегрирайки се интуитивно с приложението за смартфон Automower® Connect, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване.

 

Jog wheel Automower 435X AWD

 

Технология Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping)

Технологията Husqvarna AIM използва вграден GPS и сензори на вашата роботизирана косачка, за да създаде виртуална карта на моравата, както и да активира редица интелигентни функции на Automower®. Виртуалната карта се вижда в приложението Automower® Connect, както и граничните и водещите кабели. С технологията AIM можете да използвате приложението, за да създавате работни зони с различни височини и графици на косене или зони за престой за персонализиран контрол на зоните. Automower® може също да се проследява в реално време чрез Automower® Connect.

 

Automower AIM / Zone Control

 

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line е нашата най-пълнофункционална гама, предназначена за тези, които искат първокласна роботизирана косачка за трева. Оборудван с пакета функции X-Line, включително Automower® Connect с GPS за проследяване и навигация, LED фарове, предна гумена броня и X-Line дизайн на косачката.

 

Automower X-line Led Lights

 

GeoFence

Като дефинирате зоната GeoFence за вашата косачка чрез приложението Automower® Connect, вие ще получавате известия на телефона си, ако вашата косачка бъде преместена извън тази предварително дефинирана зона. Минимизиране на риска от кражба и уведомяване къде е вашата косачка по всяко време.

 

Automower connect Geofence 1x1

 

Rewilding Mode

Rewilding Mode има за цел да позволи на природата да се завърне във Вашата градина. Когато се активира, автоматично заделя 10% от моравата като зона за завръщане към природата. Automower® ще запази тази площ недокосната, докогато искате, като можете да промените размера и формата, да преместите или отстраните зоната за завръщане към природата по всяко време. Тази функция е налична за следните модели: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD и 450X NERA, като потребителите ще бъдат уведомени за актуализацията чрез приложението Automower® Connect. При 430X NERA и 450X NERA трябва да монтирате граничен електрически проводник, за да използвате Rewilding Mode.

 

Rewilding Zone

 

FOTA - фърмуер

Възможност за автоматично актуализиране на софтуера, чрез Automower® Connect.

 

Self-Service Portal FOTA install firmware 1(5)

 

Защита от замръзване

Косачката-робот автоматично прекъсва графика на косене в мразовити условия за защита на тревната площ.

 

Frost guard 305

 

Автоматично управление при тесни коридори - ПАТЕНТОВАНО

Husqvarna Automower® автоматично настройва работата си спрямо тесните коридори и намира път дори през най-малките. Променя маршрута си през коридора, за да избегне неподходящата зона.

 

Automatic passage handling Automower 305

 

Таймер за времето

Регулира времето за работа според скоростта на растеж на тревата, което означава, че Husqvarna Automower® ще увеличи времето за косене в периоди на силен растеж на трева. При слънчево или сухо време, или в края на сезона, косачката ще прекарва по-малко време в косене, което намалява износването на косачката.

 

Automower Weather timer

 

Точково косене

Специален режим за бързо косене на ограничена площ с по-висока трева. Това е особено полезно за зони, които са били покрити, например под градински мебели след като мебелите бъдат преместени. Поставете косачката в желаната зона и изберете режим на косене "SPOT". Косачката започва да коси спираловидно и след приключване се връща в автоматичен режим.

 

 

TargetHeight за по-добро качество на тревата

За по-добро качество на тревата, TargetHeight автоматично намалява височината на косене от MAX до друга определена височина за период от 10 дни.

 

Automower 405X ​

 

Спирално рязане

Функция за автоматично косене за изравняване на разликите във височината на тревата. Сензорите на режещите дискове откриват дали косачката робот навлиза в зона с по-висока трева и тя превключва режима на косене към систематичен спирален модел.

 

 

Профили

Прави живота по-лесен когато използвате една косачка на много места. С лични имена на всеки профил и инсталация, вие лесно превключвате между различните настройки.

 

Illustration Use Automower Installation Two charging stations

 

Електрическо регулиране на височината

Височината на косене се регулира удобно чрез електрически механизъм през леснодостъпна опция от главното меню.

 

Electric height adjustment

 

Лесно почистване

Можете да миете външната и долната част на косачката робот с градински маркуч. Използвайки прикрепения инструмент за поддръжка, капакът може лесно да се свали за лесно почистване и достъп до всяко място.

 

Hose washable 305

 

Ниски въглеродни емисии

Избирайки този продукт, можете да се чувствате уверени, че той произвежда по-ниски въглеродни емисии по време на активна употреба в сравнение с традиционен бензинов продукт. Задвижван от батерии продукт не отделя CO₂ по време на употреба, като същевременно осигурява мощността и качеството, които очаквате от продукт на Husqvarna. Въпреки това е важно да се отбележи, че емисиите на CO₂ се произвеждат в други етапи от жизнения цикъл на продукта, като производство, зареждане и изхвърляне в края на жизнения цикъл.

 

Forest

 

Характеристики +
Максимална работна площ
3 200 m²
Определяне на граници
Кабел (Виртуална опция като аксесоар)
Зарядна система
Автоматична
Максимален наклон на работа
50 %
Капацитет на площта за час
133 m²
Ширина на косене
24 cm
Височина на косене, мин.-макс.
20-60 mm
Клавиши
Jogwheel, display and status LED:s/App
Информационен панел
Color Display TFT 2,8” QVGA
Таймер
Да
Аларма
Да
ПИН код
Да
Монтажно заключване
Да
Заключване на настойките
Да
GPS проследяване при кражба
Да
Сензор за повдигане
Да
Сензор за наклон
Да
Ултразвуков сензор
Да
Ниво на шума
56 dB(A)
Допълнителни ножове
6 бр.
Инсталационен комплект
Не
Размер на продукта, ДхШхВ
75x54x28 cm
Гаранция
24 месеца

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане