Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Мисията на Robomax.bg

Днес в световен мащаб има данни за засилено търсене на средства за дезинфекция, сапуни и ръкавици. Обременени сме от задълженията, които всеки очаква от нас, а съвременния начин на живот, рекламите и многобройните възможности изяждат всяка наша свободна минута. Отвсякъде ни се натрапва усещането, че не трябва да губим и секунда, че непрекъснато трябва да правим нещо, да сме някъде, да пътуваме, да творим, да живеем активно, защото, видиш ли, животът е кратък.

Че е кратък, кратък е. Но не чак толкова, че да не можем да спрем и да си поемем глътка въздух. Забравяме, че мързелуването е полезно за здравето.

 

 

Казват, че в един дом се живее в любов, ако можем да нарисуваме сърце с пръст върху праха на пода. Екипът на Robormax.bg сме съгласни, че в живота има много по–интересни, романтични и забавни неща от почистването на дома, но и това е работа, която трябва да се свърши. И ако не искаме да чистим с прахосмукачка и да си удряме глезените в ръба на шкафовете, просто е време да се освободим от този товар и да го връчим на друг!

Факт е, че все още има доста домакински задължения, които се налага да извършвате самостоятелно, но за почистването с прахосмукачка вече има уреди като Xiaomi 1C – напълно автоматизиран робот, който спокойно може да ви отмени в тази иначе доста досадна, но важна домакинска задача!

За да не губите ценни мигове от живота си с прахосмукачка и парцал в ръце, ние от екипа на Robomax.bg  ви предлагаме да заложите на изкустевен интелект -  иновативна домашна помощница като Roborock S5 MAX, а спестените часове с чиста съвест можете да прекарате с любимите си хора.

 

 

Ако често чувате приказки като „Това е женска работа“, то е време да решите кардинално проблема, като внесете вкъщи Xiaomi Dreame F9, който не задава тъпи въпроси, не се цупи и чисти просто феноменално. Най-иновативната прахосмукачка вече е в България и, честно казано, ако не искате да чистите нито вие, нито пък да пускате чужди хора у вас да го правят, тогава просто си купете един приятел, който тихомълком ще обира трохите и фандъците от пода и няма да се оплаче нито един път. Новата прахосмукачка-робот определено ще ви вземе акъла, а с него ще отнесе и всеки боклук, който срещне на земята.

 

 

С интелигентни уреди като Прахосмукачки роботи буквално можете да се почувствате като герой от научнофантастичен роман за бъдещето. С елегантен дизайн, впечатляващи възможности и смайваща интелигентност този робот ще ви отмени безпроблемно в грижите за почистване на дома ви. Лекотата на дистанционното управление и контрол ще ви позволя да го използвате, дори когато сте далеч от жилището си.

Екипът на Robomax.bg ви предлагаме умна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За да може вашият живот да е по-лесен, ние искаме да ви дадем възможността да инвестирате време в близките си, а не в домашни задължения. Спестява време и усилия, а вие имате време да правите нещата, които наистина обичате!

Нашата мисия е да ви правим щастливи и способни да мързелувате с чиста съвест у дома.

 

 

Оставете тялото си да почива, дайте на очите си само квадрат синьо небе – колкото се вижда от отворения ви прозорец, и се отдайте на качествен мързел, докато роботът шета. За идеален мързелив ден са ви необходими музика, книга, или купа грозде без семки (защото семките изискват допълнително усилие). 

Xiaomi Robot Dreame F9

 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020