Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Мисията на Robomax.bg

Днес в световен мащаб има данни за засилено търсене на средства за дезинфекция, сапуни и ръкавици. Обременени сме от задълженията, които всеки очаква от нас, а съвременния начин на живот, рекламите и многобройните възможности изяждат всяка наша свободна минута. Отвсякъде ни се натрапва усещането, че не трябва да губим и секунда, че непрекъснато трябва да правим нещо, да сме някъде, да пътуваме, да творим, да живеем активно, защото, видиш ли, животът е кратък.

Че е кратък, кратък е. Но не чак толкова, че да не можем да спрем и да си поемем глътка въздух. Забравяме, че мързелуването е полезно за здравето.

 

 

Казват, че в един дом се живее в любов, ако можем да нарисуваме сърце с пръст върху праха на пода. Екипът на Robormax.bg сме съгласни, че в живота има много по–интересни, романтични и забавни неща от почистването на дома, но и това е работа, която трябва да се свърши. И ако не искаме да чистим с прахосмукачка и да си удряме глезените в ръба на шкафовете, просто е време да се освободим от този товар и да го връчим на друг!

Факт е, че все още има доста домакински задължения, които се налага да извършвате самостоятелно, но за почистването с прахосмукачка вече има уреди като Xiaomi 1C – напълно автоматизиран робот, който спокойно може да ви отмени в тази иначе доста досадна, но важна домакинска задача!

За да не губите ценни мигове от живота си с прахосмукачка и парцал в ръце, ние от екипа на Robomax.bg  ви предлагаме да заложите на изкустевен интелект -  иновативна домашна помощница като Roborock S5 MAX, а спестените часове с чиста съвест можете да прекарате с любимите си хора.

 

 

Ако често чувате приказки като „Това е женска работа“, то е време да решите кардинално проблема, като внесете вкъщи Xiaomi Dreame F9, който не задава тъпи въпроси, не се цупи и чисти просто феноменално. Най-иновативната прахосмукачка вече е в България и, честно казано, ако не искате да чистите нито вие, нито пък да пускате чужди хора у вас да го правят, тогава просто си купете един приятел, който тихомълком ще обира трохите и фандъците от пода и няма да се оплаче нито един път. Новата прахосмукачка-робот определено ще ви вземе акъла, а с него ще отнесе и всеки боклук, който срещне на земята.

 

 

С интелигентни уреди като Прахосмукачки роботи буквално можете да се почувствате като герой от научнофантастичен роман за бъдещето. С елегантен дизайн, впечатляващи възможности и смайваща интелигентност този робот ще ви отмени безпроблемно в грижите за почистване на дома ви. Лекотата на дистанционното управление и контрол ще ви позволя да го използвате, дори когато сте далеч от жилището си.

Екипът на Robomax.bg ви предлагаме умна прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За да може вашият живот да е по-лесен, ние искаме да ви дадем възможността да инвестирате време в близките си, а не в домашни задължения. Спестява време и усилия, а вие имате време да правите нещата, които наистина обичате!

Нашата мисия е да ви правим щастливи и способни да мързелувате с чиста съвест у дома.

 

 

Оставете тялото си да почива, дайте на очите си само квадрат синьо небе – колкото се вижда от отворения ви прозорец, и се отдайте на качествен мързел, докато роботът шета. За идеален мързелив ден са ви необходими музика, книга, или купа грозде без семки (защото семките изискват допълнително усилие). 

Xiaomi Robot Dreame F9

 


Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още