Всички Категории
Каталог

Елиминатор на миризми Petoneer Smart Eliminator Pro

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110025-01

Елиминатор на миризми Petoneer Smart Eliminator Pro

  • Марка: Petoneer
  • Кат. номер: PN-110025-01

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro ще ви позволи да забравите за неприятната миризма, идваща от кошчето на вашата котка или от други места. Осигурява ефективна стерилизация и дезодориране, без да произвежда ненужни консумативи - така че е екологично чист. Сдвоете го с приложение, за да получите достъп до изобилие от полезна информация. Устройството е оборудвано с инфрачервен сензор, който отчита присъствието на вашия домашен любимец. Издръжливата батерия осигурява до 4-7 дни използване на устройството, чийто компактен размер го прави подходящ за много приложения.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro ще ви позволи да забравите за неприятната миризма, идваща от кошчето на вашата котка или от други места. Осигурява ефективна стерилизация и дезодориране, без да произвежда ненужни консумативи - така че е екологично чист и ви спестявя пари. Сдвоете го с приложение, за да получите достъп до изобилие от полезна информация. Устройството е оборудвано с инфрачервен сензор, който отчита присъствието на вашия домашен любимец. Издръжливата батерия осигурява до 4-7 дни използване на устройството, чийто компактен размер го прави подходящ за много приложения.

 

 

Ефективно изпълнение - широко покритие

Устройството използва активен кислород и отрицателни йони, за да елиминира надеждно миризми и да гарантира пълна стерилизация. Работи в радиус от 360°, така че покрива цялото пространство - няма да се пропусне нито едно кътче. Така осигурява чист и свеж въздух за вас и вашия домашен любимец. Намалява миризмата с точност от 84,8% и има степен на стерилизация от 99,91%. Smart Odor Eliminator Pro ще ви изненада със своята ефективност!

 

 

Двойна пречиствателна мощност

Озонът не само допринася за елиминирането на миризмата, но и ефективно се справя с бактериите, предотвратявайки тяхното размножаване и появата на инфекции. Абсорберът също произвежда отрицателни йони. Всичко това помага да се отървете от неприятната миризма, както и да се погрижите за по-доброто качество на въздуха на избраното място. Така вашата котка може безопасно да използва кутията за отпадъци - рискът от неприятни инфекции ще бъде значително намален.

 

 

Ефективно елиминиране на вредните агенти през целия ден

Smart Odor Eliminator Pro работи на равни интервали, за да ви осигури последователно, ефективно изпълнение. Всичко, което трябва да направите, е да го включите – той сам се грижи за останалото. Устройството се активира на всеки 15 секунди, за да елиминира миризми, бактерии и прах за 15 секунди. Това е оптималното решение, което гарантира непрекъснато, ефективно почистване.

 

 

Открива присъствието на вашия домашен любимец

Все пак не спира дотук! Устройството е оборудвано с инфрачервени сензори, които се отличават с широк обхват и висока прецизност на откриване. Това означава, че когато котката ви влезе в кошчето, абсорбаторът временно ще спре да работи. След като вашият домашен любимец приключи и сензорите открият, че се е отдалечил, Smart Odor Eliminator Pro ще се активира отново след минута и ще се върне, за да пречиства въздуха непрекъснато.

 

 

Получете удобен достъп до полезна информация

Устройството поддържа Bluetooth връзка и можете да го сдвоите с приложението Petoneer. След като направите това, можете да получите достъп до важна информация, като например състоянието на батерията. Можете също да проверите колко често вашата котка използва кутията за отпадъци - приблизителен брой благодарение на инфрачервените сензори.

 

 

Малък размер - много приложения

Компактният размер на абсорбера означава, че можете успешно да го използвате в малки пространства от около 0,125 m3. Можете лесно да го инсталирате в кутията за отпадъци и повече! Ще работи добре и в шкаф за обувки, под мивката, в хладилника и дори в кошче за боклук с капак. Накратко, той е подходящ за използване навсякъде, където може да се появят неприятни или интензивни миризми.

 

 

Допълнителни удобства - комфорт и безопасност на ползване

Устройството е проектирано да предостави на потребителите максимално удобство. Вградените LED индикатори ще ви предоставят най-важната информация, свързана със състоянието на елиминатора на миризми и неговата батерия. Smart Odor Eliminator Pro също е лесен за инсталиране, а специално проектираната скоба за монтаж го предпазва от падане. Устройството има и интуитивен бутон, който е позициониран по такъв начин, че рискът от случайно натискане е сведен до минимум.

 

 

Дълго време на работа

Smart Odor Eliminator Pro не изисква допълнителни батерии или външен източник на захранване. Устройството е оборудвано с издръжлива 2600mAh батерия. Зарежда се с USB-C кабел. Осигурява работно време от 4-7 дни. Страхувате ли се, че абсорбаторът неочаквано ще ви откаже услуга в най-неподходящия момент? Недейте! Когато батерията вече е изтощена, съответният индикатор ще светне в червено.

 

 

Характеристики +
Размер
83 x 83 x 33 mm
Тегло
121g
Управление
Мобилно приложение, Бутони

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.