Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот iRobot Roomba 693

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: R693040

Прахосмукачка робот iRobot Roomba 693

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: R693040
Цена
649,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Ефективна срещу едър и дребен боклук по пода. Нежна към мебелите. Чрез сензори и функцията Dirt Detect® прахосмукачка робот Roomba® 693 „вижда“ замърсените части от дома и ги чисти с внимание. Настройвате я кога да чисти и правите график на почистването чрез апликацията iRobot® Home. Бюджетно решение за по-чист и освежен дом.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba 693

Базов модел прахосмукачка робот от iRobot, подходяща както за малки, така и за средни до големи домакинства. За ежедневна чистота! Внимателна към мебелировката, но с безмилостен подход към замърсяванията. Чрез сензори и функцията Dirt Detect® открива и почиства мръсотията и на по-трудните за достъп места. Инструктирате я от дистанция благодарение на мобилното приложение iRobot® Home. Анализира пространството чрез сензори и 40 предварително зададени движения. Чисти интелигентно и с усет. Движи се с добра интуиция около мебели, ъгли и стени.

 

 

Сензори срещу падане по стълби

Специални сензори, разположени в долната част на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba® спира работа, обръща се и продължава почистването в друга посока.

 

 

Функция Dirt Detect®

Roomba® е оборудвана с функцията Dirt Detect®. Чрез акустични сензори, разположени директно в почистващата глава, смарт прахосмукачката открива по-замърсени участъци и ги почиства по-интензивно.

 

 

Омекотен допир

Благодарение на бронята с омекотен допир Roomba® е внимателна към мебелите. Разпознава препятствия и ефективно почиства под легла, зад завеси и в ъглите.

 

 

Навигация iAdapt

iAdapt® е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения. Тя позволява на Roomba® да реагира интелигентно на условията във всяко помещение. Благодарение на нея роботът прахосмукачка маневрира и почиства без забележки около мебели, покрай стени и ъгли.

 

 

Приложение iRobot Home

С мобилното приложение iRobot® Home, инсталирано на ваше мобилно устройство, можете да контролирате Roomba® дистанционно, без значение от времето и мястото, на което се намирате. Само натиснете бутона Clean и умната прахосмукачка се захваща за работа.

 

aplikace

 

Тристепенна почистваща система

Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките роботи Roomba® се дължи на съвременната технология iAdapt® в съчетание с високофункционална тристепенна почистваща система. Чрез тях Roomba® 693 елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята, като ги всмуква в контейнера. Фината прах се филтрира през високоефективен филтър от микрофибър.

 

 

Странична четка

Чрез системата Wall Follow® и страничната четка, умната прахосмукачка Roomba® 69х почиства ефективно зоните около мебели, покрай стени, ъгли и други труднодостъпни места.

 

 

Функция Dirt Detect

Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect. С помощта на акустични сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание.

 

 

Две срещуположно въртящи се основни четки

Роботът работи с две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система бюджетната прахосмукачка робот Roomba® 69х обира много ефективно праха и по-едрите отпадъци от пода.

 

 

Автоматично зареждане

Roomba® започва почистващ цикъл веднага, щом натиснете бутона CLEAN. След като приключи с чистенето, прахосмукачката автоматично се връща на станцията, за да презареди.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Всмукателна мощност
600Pa
Навигация
iAdapt®
Батерия
Li-ion 1800 mAh
Площ на почистване
100м²
Време за работа
90 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
68dB
Контейнер за прах
600 ml
Филтър
AeroVac - филтър
Функции
Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, Странична четка, Централна четка
Размер
340 x 340 x 93 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория