Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5+

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i565840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5+

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i565840

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Подготвена да се справи и с най-упоритите замърсявания, прахосмукачката робот прави карта на жилището първите няколко пускания, за да запамети всяка стая. Веднага след като Roomba®i5+ направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Roomba® i5+ разполага с интелигентна навигация със силициеви оптични жироскопи и подови сензори, благодарение на които почиства подовите повърхности ред по ред, като се придвижва целенасочено и организирано. Роботът следи за състоянието на батерията си и при необходимост се връща на зарядната станция за презареждане.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Станция Clean Base®

Автоматичното изпразване на контейнера за боклук предлага безпрецедентен комфорт. Roomba® заедно с Clean Base® зарядната и самопочистваща база ви позволява да забравите за чистенето месеци наред. Сменяемата торбичка в станцията побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнасят обратно във въздуха. Индикатор в базата ви сигнализира, когато е време да смените торбичката.

 

 

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5+

Интелигентна и целеустремена! Роботоризираната прахосмукачка Roomba® i5+ прави карта на жилището първите няколко пускания, за да запамети всяка стая. Веднага след като направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване.

 

 

Дизайн ID Nucleus

Съвременен дизайн ID Nucleus, наподобяващ текстил, който прави прахосмукачката Roomba® не само ефективен роботизиран уред за почистване на подовете, но и красив аксесоар за дома.

 

 

Система AeroForce®

Roomba® работи с патентована тристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени четки и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха.

 

 

Imprint™ Smart Maps

Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba® i5+ разпознава всяка една стая, позволявайки да я настроите да почиства стая по стая. Веднага след като Roomba® направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Така имате пълен контрол върху броя почистващи цикли и техните локации. Почиства тези стаи, които предпочитате в удобен ден и час. Roomba® i5 Plus почиства и труднодостъпните места - покрай стени, около и под мебели.

 

 

Навигация с оптични жироскопи

Този модел Roomba® чисти логично и организирано, като се движи в прави сбити линии и използва сензори за следене на пода, за да се ориентира в помещението. Когато батерията започне да пада, роботът се презарежда и възобновява работа оттам, откъдето е спрял, за да изчисти навсякъде.

 

 

Неограничена площ за почистване

Roomba® умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. По този начин роботът почиства с лекота големи жилища.

 

 

Странична четка

Страничната четка на Roomba® почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места.

 

 

Работа в екип, за сухо и мокро почистване

Първо Roomba i5+ почиства цялото помещение, след което изпраща сигнал към робота моп Braava jet® m6 (закупува се отделно) да стартира мокрото забърсване на пода. Работа в екип за отлични резултати! Braava® jet m6 получава информация, че този модел Roomba® е приключила сухото почистване и автоматично започва да забърсва пода с вода, препарат и кърпа. Роботите работят автоматизирано в екип, както и независимо един от друг. Благодарение на екипната работа на двата робота. можете да се наслаждавате на идеално сухо и мокро почистване на подовете всеки ден. Не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл. Уредите работят без необходимост от човешка намеса.

 

 

Два срещуположно въртящи се гумени четки

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени четки, оборудвани със специални гумени ламели, събира мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Всмукателна мощност
N/A
Навигация
Gyroscope
Батерия
Li-ion 1800 mAh
Площ на почистване
100м²
Време за работа
75 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
70dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
1700 ml
Филтър
HEPA
Функции
Контрол на мощността, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Станция за събиране на прах, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите
Аксесоари в комплекта
Странична четка, HEPA филтър, Почистваща станция, 2x Торба за прах, Централни четки
Размер
340 × 340 × 92,5 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане