Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i515840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i515840
Цена
949,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Интелигентна и целеустремена! Прахосмукачката-робот Roomba® i5 прави карта на жилището първите няколко пускания, за да запамети всяка стая. Веднага след като направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i5

Интелигентна и целеустремена! Прахосмукачката-робот Roomba® i5 прави карта на жилището първите няколко пускания, за да запамети всяка стая. Веднага след като направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване.

 

 

Дизайн ID Nucleus

Съвременен дизайн ID Nucleus, наподобяващ текстил, който прави прахосмукачката Roomba® не само ефективен роботизиран уред за почистване на подовете, но и красив аксесоар за дома.

 

 

Система AeroForce®

Roomba® работи с патентована тристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени четки и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха.

 

 

Imprint™ Smart Maps

Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba® i5/i5+ разпознава всяка една стая, позволявайки да я настроите да почиства стая по стая. Веднага след като Roomba® направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Така имате пълен контрол върху броя почистващи цикли и техните локации. Почиства тези стаи, които предпочитате в удобен ден и час. Roomba® i5 почиства и труднодостъпните места - покрай стени, около и под мебели.

 

 

Навигация с оптични жироскопи

Този модел Roomba® чисти логично и организирано, като се движи в прави сбити линии и използва сензори за следене на пода, за да се ориентира в помещението. Когато батерията започне да пада, роботът се презарежда и възобновява работа оттам, откъдето е спрял, за да изчисти навсякъде.

 

 

Неограничена площ за почистване

Roomba® умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. По този начин роботът почиства с лекота големи жилища.

 

 

Странична четка

Страничната четка на Roomba® почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места.

 

 

Работа в екип, за сухо и мокро почистване

Първо Roomba i5 почиства цялото помещение, след което изпраща сигнал към робота моп Braava jet® m6 да стартира мокрото забърсване на пода. Работа в екип за отлични резултати!. Braava® jet m6 получава информация, че този модел Roomba® е приключила сухото почистване и автоматично започва да забърсва пода с вода, препарат и кърпа. Роботите работят автоматизирано в екип, както и независимо един от друг.Благодарение на екипната работа на двата робота можете да се наслаждавате на идеално сухо и мокро почистване на подовете всеки ден. Не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл. Уредите работят без необходимост от човешка намеса.

 

 

Два срещуположно въртящи се гумени четки

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени четки, оборудвани със специални гумени ламели, събира мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Всмукателна мощност
N/A
Навигация
Gyroscope
Батерия
Li-ion 1800 mAh
Площ на почистване
100м²
Време за работа
75 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
70dB
Контейнер за прах
400 ml
Филтър
HEPA
Функции
Контрол на мощността, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, Странична четка, HEPA филтър, Централни четки
Размер
340 × 340 × 92,5 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория