Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i7

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i715840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i7

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i715840

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Интелигентна прахосмукачка робот с модерна навигация, която картографира подовете в жилището. Сканира и анализира над 230,400 точки в секунда за перфектна ориентация във всяко помещение. Съобразява се със сезона, степента на замърсяване и избира най-добрата техника за почистване. Roomba® i7 приема команди от разстояние през мобилното приложение iRobot Home и се презарежда сама.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i7

Роботизирана супер прахосмукачка, която вижда и прави карта на подовете за експедитивно и оптимизирано чистене с отлични резултати. Не дава шанс на замърсяванията, открива и заобикаля препятствия, елиминира мръсотията с мощно засмукване. Моделът е в тъмносив цвят.

 

 

Система AeroForce®

Roomba® i7 работи с патентована тристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха.

 

 

Програмиране на почистване

Благодарение на технологията Imprint™ можете да зададете график за почистване на всяка стая. Настройвате прахосмукачката робот Roomba® i7 да почисти само подовете в кухнята след вечеря или в коридора преди обяд.

 

 

Неограничена площ за почистване

Roomba® следи за състоянието на батерията си и ако е необходимо се връща на зарядната станция, за да презареди, след което продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е прекъснала. Така роботът може да почиства дори и най-големите жилища.

 

 

Ограничаване зони за почистване

Функцията Keep Out Zones позволява да лимитирате достъпа на робота до неограничен брой места в жилището. Можете да направите своя избор върху картата в приложението. Минималният размер на такива зони е 60x60 cm. Тази функция е удобна, когато трябва да ограничите достъпа на робота до купичките с вода и храна на домашните любимци, например. Keep Out Zones замества виртуалните стени, които се използват при по-ниските категории роботи или при базовите модели.

 

 

Интелигентно картографиране

С модерната си навигация iAdapt® 3.0 роботът лесно почиства големи площи. Roomba® i7 анализира над 230,400 точки в секунда, разпознава препятствия и избира най-лесния и ефективен начин за работа. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba® запомня всяко помещение, позволявайки да я настроите да почиства стая по стая.
След като Roomba® направи карта на жилището и я запази в приложението, можете да поставите граници на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Така имате пълен контрол върху броя почистващи цикли и техните локации. Прахосмукачката запаметява до 10 жилищни плана.

 

 

Странична четка

Страничната четка на Roomba® почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места.

 

 

Работа в екип, за сухо и мокро почистване

Първо iRobot Roomba i7 почиства цялото помещение, след което изпраща сигнал към робота моп Braava jet® m6 (закупува се отделно) да стартира мокрото забърсване на пода. Работа в екип за отлични резултати! Braava® jet m6 получава информация, че този модел iRobot Roomba i7 е приключила сухото почистване и автоматично започва да забърсва пода с вода, препарат и кърпа. Роботите работят автоматизирано в екип, както и независимо един от друг. Благодарение на екипната работа на двата робота можете да се наслаждавате на идеално сухо и мокро почистване на подовете всеки ден. Не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл. Уредите работят без необходимост от човешка намеса.

 

 

Два срещуположно въртящи се гумени четки

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени четки, оборудвани със специални гумени ламели, събира мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Всмукателна мощност
1700Pa
Навигация
iAdapt® 3.0
Батерия
Li-ion 1800 mAh
Площ на почистване
185м²
Време за работа
75 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
68dB
Контейнер за прах
500 ml
Филтър
HEPA
Функции
Контрол на мощността, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите, Запаметяване на 2 карти
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, Странична четка, HEPA филтър, Централни четки
Размер
339 х 339 х 92 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане