Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i8+ Combo

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i857840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i8+ Combo

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i857840

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

iRobot Roomba i8+ Combo е прахосмукачка и моп с прецизна навигация, която прави карта на помещенията за по-добро и по-качествено почистване. Силна всмукателна мощ! Благодарение на мопа успява да почисти и на най-упоритите замърсявания. В комплект със самопочистваща станция Clean Base® за още по-чисти и блестящи преживявания. Запаметява картата на помещението, почиства конкретна стая и конкретно място. Не почиства и не измива в ограничените зони за достъп, посочени от вас в приложението.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba Combo i8+

Шампион в картографирането на помещенията в жилището! Роботът Roomba Combo® i8+ разполага с най-съвременна навигация, с чиято помощ анализира над 230,400 точки в секунда и безпроблемно се ориентира във всяка стая. Винаги избира подходящата техника за почистване в зависимост от сезона и степента на замърсяване. Можете да ѝ поставяте задачи от разстояние, а тя се грижи за чистотата на дома ви и за себе си. Презарежда се сама при нужда и продължава чистенето оттам, откъдето е прекъснала. Сама изхвърля боклука от пълния си контейнер в самопочистващата станция Clean Base®, а алергените и праха остават заключени в противоалергичната торбичка Allergenlock. Направете график на почистването за деня! Roomba® i8+ ще свърши всичко останало, за да бъдат подовете в дома ви отлично почистени, а вашето свободно време да остане само за вас. Наистина добра сделка!

 

 

Програмиране на почистване

Благодарение на технологията Imprint™ можете да зададете график за почистване на всяка стая. Настройвате Roomba Combo® i8+ да почисти само подовете в кухнята след вечеря или в коридора преди обяд. 

 

 

Система AeroForce®

Roomba Combo® i8 Plus работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Моп измива подовете за оптимални резултати.

 

 

Сухо и мокро почистване

Roomba® автоматично разпознава комбинирания режим на почистване при поставяне на подходящия контейнер за вода. Така имате възможност с една машина да почиствате в два режима. Там, където не бихте искали роботът да прави мокро почистване, го ограничате в мобилното приложение, избирайки No Mop Zones.

 

 

Самопочистваща база Clean Base®

Автоматичното почистване на контейнера за боклук е несравнимо удобство. Roomba® в комплект със зарядната и самопочистваща станция Clean Base® ще забравите за чистенето с месеци наред. Сменяемата торбичка Allergenlock в станцията побира до 60 пълни контейнера с боклук и чрез плътно затвяране не позволява на прахта и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха. Индикатор в базата сигнализира кога е време за смяна на торбичката.

 

 

Контейнер за боклук, за сухо и мокро почистване

Roomba Combo® i8+ прави сухо и мокро почистване с лесна смяна на контейнера за боклук.

 

 

Навигация iAdapt® 3.0 с технология vSLAM® и картографиране Imprint™

С модерната си навигация iAdapt® 3.0 роботът прахосмукачка Roomba Combo® i8+ Plus лесно почиства големи площи. С помощта на камера той разпознава препятствия и избира оптималния начин на придвижване и почистване. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba Combo® i8 разпознава всяка стая и позволява да я настроите да почиства стая по стая, съобразно желанията ви.

 

 

Ограничаване на зони за почистване с МОП

Можете да ограничите помещенията, в които да не почиства мопът. Функцията се задава от мобилното приложение.

 

 

Без ограничение на почиствана площ

Roomba Combo® i8+ умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. По този начин роботът почиства с лекота големи жилища.

 

 

Система AeroForce®

Roomba Combo® i8 Plus работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Мопът измива подовете за блестящи резултати.

 

 

Функция Dirt Detect®

Roomba® е оборудвана с функцията Dirt Detect®. Чрез акустични сензори, разположени директно в почистващата глава, смарт прахосмукачката открива по-замърсени участъци и ги почиства по-интензивно.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
1700Pa
Навигация
V-SLAM (систематичен)
Батерия
Li-ion 1850 mAh
Площ на почистване
185м²
Време за работа
75 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
68 dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
1700 ml
Резервоар за вода
300 ml
Филтър
HEPA
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Автоматично почистване на контейнера, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите, Запаметяване на 2 карти
Аксесоари в комплекта
Странична четка, HEPA филтър, Почистваща станция, 2x многократна МОП кърпа, Централни четки
Размер
340 x 340 x 93 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане