Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i8 Combo

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i817840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba i8 Combo

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: i817840

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

iRobot Roomba i8 Combo e роботизирана супер прахосмукачка и моп, която вижда и прави карта на подовете за експедитивно и оптимизирано чистене с отлични резултати. Не дава шанс на замърсяванията, открива и заобикаля препятствия, елиминира мръсотията с мощно засмукване. А за отлични резултати измива и подовете. Не почиства и не измива в ограничените зони за достъп, посочени от вас в приложението.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba Combo i8

Интелигентна прахосмукачка робот с модерна навигация, която картографира подовете в жилището. Сканира и анализира над 230,400 точки в секунда за перфектна ориентация във всяко помещение. Съобразява се със сезона, степента на замърсяване и избира най-добрата техника за почистване. Roomba Combo i8 приема команди от разстояние през мобилното приложение iRobot Home и се презарежда сама. Измива и полира подовете.

 

 

Програмиране на почистване

Благодарение на технологията Imprint™ можете да зададете график за почистване на всяка стая. Настройвате Roomba Combo® i8 да почисти само подовете в кухнята след вечеря или в коридора преди обяд. 

 

 

Система AeroForce®

Roomba Combo® i8 работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Моп измива подовете за оптимални резултати.

 

 

Сухо и мокро почистване

Roomba® автоматично разпознава комбинирания режим на почистване при поставяне на подходящия контейнер за вода. Така имате възможност с една машина да почиствате в два режима. Там, където не бихте искали роботът да прави мокро почистване, го ограничате в мобилното приложение, избирайки No Mop Zones.

 

 

КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК ЗА СУХО ИЛИ МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

Roomba Combo® i8 прави сухо и мокро почистване с лесна смяна на контейнера за боклук.

 

 

Навигация iAdapt® 3.0 с технология vSLAM® и картографиране Imprint™

С модерната си навигация iAdapt® 3.0 роботът прахосмукачка Roomba Combo® i8 лесно почиства големи площи. С помощта на камера той разпознава препятствия и избира оптималния начин на придвижване и почистване. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba Combo® i8 разпознава всяка стая и позволява да я настроите да почиства стая по стая, съобразно желанията ви.

 

 

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЗОНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ С МОП

Можете да ограничите помещенията, в които да не почиства мопът. Функцията се задава от мобилното приложение.

 

 

Без ограничение на почиствана площ

Roomba Combo® i8 умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. По този начин роботът почиства с лекота големи жилища.

 

 

Система AeroForce®

Roomba Combo® i8 работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Мопът измива подовете за блестящи резултати.

 

 

Функция Dirt Detect®

Roomba® е оборудвана с функцията Dirt Detect®. Чрез акустични сензори, разположени директно в почистващата глава, смарт прахосмукачката открива по-замърсени участъци и ги почиства по-интензивно.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
1700Pa
Навигация
V-SLAM (систематичен)
Батерия
Li-ion 1850 mAh
Площ на почистване
185м²
Време за работа
75 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
68dB
Контейнер за прах
400 ml
Резервоар за вода
300 ml
Филтър
HEPA
Функции
Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите, Запаметяване на 2 карти
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, Странична четка, HEPA филтър, 2x многократна МОП кърпа, Централни четки
Размер
340 × 340 × 92 mm
Цвят
Графит
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане