Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот iRobot Roomba s9+

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: s955840

Прахосмукачка робот iRobot Roomba s9+

  • Марка: iRobot
  • Кат. номер: s955840

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Прахосмукачката робот iRobot Roomba s9+ е оборудвана с най-иновативните технологии, за да предложи най-доброто, когато става въпрос за автоматизирано почистване. Иновативният дизайн за ъгли увеличава способността на робота да почиства в дълбочина ъгли и около мебели. Благодарение на уникалната навигация с интелигентно картографиране и технология vSLAM®, прахосмукачката робот лесно се ориентира в помещенията и ги почиства изцяло независимо. Разпознава килими, върху които увеличава всмукателната мощ благодарение на функцията Power Boost. Контейнерът се изпразва автоматично в сменяема торбичка благодарение на самопочистващата база Clean Base.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот iRobot Roomba s9+

Roomba s9 + разполага с по-дълги валяци AeroForce, станция за автоматично изпразване на боклук Clean Base, както и функция Power Boost, която увеличава всмукателната мощ на робота до 40 пъти в сравнение със серия 600.

 

 

Нов дизайн, с по-широки четки

Новата D-образна форма на прахосмукачката робот направи възможно увеличаването на размера на гумените четки с 30%. Това позволява на робота да почиства по-голяма площ за по-малко време. Страничната четка е с подобрена позиция за по-ефективно замитане на мръсотия от труднодостъпни места.

 

 

Зарядна и самопочистваща база Clean Base

Автоматичното изпразване на контейнера за боклук предлага безпрецедентен комфорт. Roomba s9+ заедно с Clean Base зарядната и почистваща база ви позволява да забравите за чистенето за месеци наред. Сменяемата торбичка в станцията побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнасят обратно във въздуха. Индикатор в базата ви сигнализира, когато е време да смените торбичката.

 

 

Система AeroForce®

Roomba® е оборудвана с патентована тристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени есктрактори и създава силен вакуум. Контейнерът с голям капацитет обира и най-финия прах, а високоефективен филтър се грижи за филтрацията на въздуха. Гумените екстрактори на Roomba s9+ сa 30% по-дълги от тези на останалите модели, което позволява роботът да почиства по-бързо по-големи площи.

 

 

Автоматично изхвърляне в станция Clean Base™

Roomba с9+ автоматично изпразва контейнера за боклук, когато се напълни. Торбичката в базата събира до 60 контейнера за боклук. Или използването на до 6 торбички за годината.

 

 

Навигация iAdapt 3.0

Благодарение на модерната навигация iAdapt 3.0, роботът лесно почиства големи площи. Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint и технологията vSLAM® Roomba разпознава всяка една стая. След като картата е запазена в приложението, можете да определяте границите за почистване на всяка стая и да ги наименувате. Роботът запаметява до 10 жилищни плана.

 

 

Без ограничение на размера на подовите настилки

Roomba серия s почиства помещенията без значение тяхната големина. Когато е необходимо се презарежда по време на почистването и изпразва контейнера сама в сменяема торбичка. След което се връща там, където е спряла, и продължава, докато изчисти навсякъде.

 

 

Два срещуположно въртящи се екстрактора

Патентованата система от два гумени екстрактора със специални ламели събират мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими. Четките на Roombа® s9 са с 30% дълги от четките на останалите модели на марката, което позволява роботът да почиства по-бързо. Мощен всмукателен мотор засмуква финия прах и мръсотията, а високо-ефективен AeroForce® филтър се грижи за филтрацията на въздуха и улавя до 99% алергени от плесен и полен.

 

 

Работа в екип

Първо Roomba изчиства цялото помещение или стаите, които са маркирани в мобилното приложение iRobot Home, след което изпраща сигнал към Braava jet m6 (закупува се отделно), че е приключила. Благодарение на екипната работа на двата робота, можете да се наслаждавате на чисти подове всеки ден. Дори не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Сухо
Всмукателна мощност
2200Pa
Навигация
V-SLAM (систематичен)
Батерия
Li-ion 3300 mAh
Площ на почистване
200м²
Време за работа
120 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение iRobot Home (Android, iOS)
Ниво на шум
68 dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
1700 ml
Филтър
HEPA
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим, Функция Imprint™ Link – комуникация между роботите, Запаметяване на 10 карти
Аксесоари в комплекта
Странична четка, HEPA филтър, Самопочистваща се / зарядна станция, 2x Торба за прах, Централни четки
Размер
311 х 311 х 86 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане