Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Roborock Q Revo

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: QR02-00

Прахосмукачка робот Roborock Q Revo

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: QR02-00
Цена
1 549,00 лв. 1 699,00 лв. -8%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Roborock Q Revo - Въртящи се мопове и иновативна технология за умно почистване с адаптивно самопочистване. 5500 Pa мощност за засмукване, бързо зареждане, гласов контрол и избягване на препятствия. Оптимизиран за различни подове и лесна поддръжка. Roborock Q Revo представя впечатляваща система за самопочистване, която съществено намалява необходимостта от чести намеси. Със своята двойно въртяща се система за почистване, роботът осигурява дълбоко и ефективно премахване на замърсяванията.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот Roborock Q Revo

С иновативни функции и напреднала технология, Roborock Q Revo преобразява преживяването в почистването, управлението и поддръжката в нещо леко и ефективно. Осигурява удобство и лесно управление, правейки грижата за дома ви в удоволствие. Нека Q Revo бъде вашият надежден помощник за съвременен начин на живот!

 

 

Многофункционална докинг станция

Превърнете почистването в нещо леко и безгрижно с нашата многофункционална докинг станция, която ви освобождава от нуждата от ръчна намеса. Улеснете си живота, докато поддържате безупречната чистота с Roborock. Вземете контрол върху времето и пространството с нашата иновативна технология за почистване без ръце!

 

 

Самоизмиване

Представяме ви функцията за самоизмиване: интелигентната система, която автоматично завърта и изтърква подложките на мопа върху основата на докинг станцията. Този иновативен процес гарантира, че вашите подложки винаги са чисти и готови за следващото почистване, осигурявайки ви безупречна хигиена с минимален труд. Нека вашият дом бъде винаги поддържан чист и свеж с лесното самоизмиване на Roborock Q Revo!

 

 

Изсушаване

С нашата иновативна функция за изсушаване, вашите мопове се обезводняват напълно с 45℃ топъл въздух. Този процес не само осигурява сухи подложки, но и ефективно предотвратява развитието на мухъл и неприятни миризми. Нека вашият дом бъде хигиеничен, благодарение на нашата технология за изсушаване, която ви освобождава от грижите за влага и нежелани запахи.

 

 

Самопочистване

С нашата функция за самопочистване, вие можете да се наслаждавате на до 7 седмици без да се налага изпразване на контейнера. Roborock Q Revo ви предоставя удобство и спокойствие, като ви осигурява по-дълъг период без необходимост от ръчна поддръжка. Осигурете си по-дълги интервали между почистванията и улеснете живота си с Roborock технологията за самопочистане.

 

 

Самозареждане с вода

С нашата иновативна функция за самозареждане, Roborock Q Revo автоматично пълни резервоара за вода, осигурявайки максимален диапазон на почистване до 400 кв. м. Този умен процес гарантира, че вашето устройство е винаги готово за действие, като предоставя автономност и ефективност при почистването. Нека вашият дом бъде обгрижван без усилие с Q Revo технологията за самозареждане с вода.

 

 

Сваляща се основа

С нашата сваляща се основа, почистването става още по-лесно. Просто отстранете основата от докинг станцията за бърз и удобен достъп, когато имате нужда от почистване. Тази интелигентна дизайнерска характеристика прави използването на Роборок Q Revo още по-удобно.

 

 

Мопове с двойно въртене

Roborock Q Revo разполага с мопове с двойно въртене, чрез които почистването става лесно и ефективно. Прилагайки натиск надолу, устройството активира двойните мопове, които се въртят без усилие премахвайки петна и оставяйки вашия под безупречен всеки път. Тази иновативна функционалност осигурява максимална ефективност при почистване, за да се наслаждавате на безупречно чисти подове с минимални усилия.

 

 

5500 Pa екатремно засмукване

С мощно екстремно засмукване от 5500Pa, Roborock Q Revo е предназначен да се справя с всякакъв вид прах и мръсотия по вашите подове. Тази засмукваща мощност осигурява лесно и ефективно почистване на дома ви, като се гарантира, че дори най-фините частици и замърсявания се улавят от различни типове подове. С Roborock Q Revo, вашият дом ще бъде безупречно чист.

 

 

Автоматично повдигане на МОП

С интелигентна функция за автоматично повдигане на моп, Roborock Q Revo осигурява безупречно почистване на подовете и килимите ви. При засичане на килим, моповете автоматично се повдигат, позволявайки на устройството да се справи ефективно с килимите, без да оставя мокри следи. С връщането към докинг станцията, тази иновативна функционалност гарантира, че подовете и килимите ви са почистени наведнъж, осигурявайки ви перфектна чистота и удобство.

 

 

Изцяло гумена четка

С Roborock Q Revo е оборудван с изцяло гумена централна четка, която подобрява процеса на почистване. Тази четка не само се сбогува с проблема със заплитането на косата, но и се адаптира към неравни терени, осигурявайки максимална ефективност при почистване. Нека вашият роботизиран помощник се справи с всякакви предизвикателства във вашия дом, предоставяйки ви безупречно чисти подове, без да се налага да се тревожите за досадното почистване на косата по четката.

 

 

PreciSense® LiDAR навигация

С PreciSense® LiDAR навигация, Roborock Q Revo предлага бързо и точно сканиране, което позволява на устройството бързо да разпознае и запомни домашната ви среда. Този технологичен процес създава подробни карти, позволявайки на робота да оптимизира маршрута си и да избере най-ефективния начин за почистване на вашия дом.

 

 

Избягване на препятствия

С технологията за избягване на препятствия, Roborock Q Revo интелигентно засича и избягва потенциални опасности в дома ви. Този напредък в технологията гарантира, че устройството лесно се движи около препятствията, без да се налага предварително да подреждате стаите. С Q Revo можете да се наслаждавате на почистване без грижи, като се доверявате на интелигентните му способности за избягване на препятствия.

 

 

Интелигентни предложения за забранени зони

Roborock Q Revo ви предоставя интелигентни предложения за забранени зони, като автоматично открива стълби и лесно блокируеми области в дома ви. Този умен робот помощник ви предлага възможността да определите опасни зони и да ги обозначите като "забранени". Така предотвратява случайни заседания или падания, осигурявайки ви допълнително спокойствие и увереност по време на автоматичното почистване.

 

 

Гласов контрол

С възможността за гласов контрол, Roborock Q Revo става още по-удобен и достъпен. Чрез Amazon Alexa, Google Home или Apple Siri Shortcuts, можете лесно да започнете процеса на почистване в целия ви дом или в конкретни стаи, използвайки просто гласа си.

 

 

Поддържа бързо зареждане и зареждане извън пиковите часове

Roborock Q Revo поддържа по-бързо зареждане с увеличени скорости до 30%, което позволява бързо възобновяване на почистването. Вие можете да извлечете максимума от този технологичен напредък, като зареждате устройството в извън пиковите часове, което не само подобрява ефективността, но и ви позволява да спестите енергия и пари. С Roborock Q Revo, вие давате своя принос за околната среда, като същевременно се наслаждавате на по-бързо и удобно зареждане.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5500Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Roborock (Android, iOS)
Ниво на шум
63dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
350 ml
Станция за събиране на прах
2700 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 5000 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 5000 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Повдигащ се МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Въртящи се моп четки, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Изсушаване
Аксесоари в комплекта
Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Торба за прах, Самопочистваща се / зарядна станция, МОП подложки х2
Размер
Робот – 350 x 353 x 97 mm, Станция – 340 x 487 x 561 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане