Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV Plus

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7MP52-00

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV Plus

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7MP52-00
Цена
1 804,00 лв. 1 899,00 лв. -5%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Rоbоrосk Ѕ7 МахV Plus cъчeтaвa пpeвъзxoдeн външeн вид, нeнaдминaтa пpoизвoдитeлнocт и cтpaxoтeн apceнaл oт фyнĸции. Ѕ7 МахV Plus e oбopyдвaн c изyмявaщa cилa нa зacмyĸвaнe c мoщнocт oт 5,100 Ра и мокро пoчиcтвaнe c aвтoмaтичнo пoвдигaнe нa мoпa, ĸoйтo вибрира c 3,000 oбopoтa в минyтa. 

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 MaxV Plus става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Всичко става лесно с Roborock S7 MaxV Plus

Повече мощност. Усъвършенствано мокро почистване. И това не е всичко! Благодарение на станцията изпразвате по-малко, почиствате по-малко и правите по-малко. Roborock S7 MaxV Plus отваря ново ниво на автоматизация на почистването на пода.

 

 

8 седмици без почистване

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 MaxV Plus става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

 

 

Всезнаещ интелект

ReactiveAI 2.0 съчетава структурирано светлинно 3D сканиране – процес, който използва шаблон, проектиран върху сцена и използва деформация на шаблона, за да разпознае препятствията точно – и изцяло нов модул за невронна обработка, проектиран да изпълнява алгоритмите за машинно обучение на Roborock, за да накара S7 MaxV Plus да мисли по-интелигентно, работейки по-бързо и по-точно от всякога.

 

 

Виж препятствията. Избягвай ги

Подовете в съвременните домове са минно поле от чорапи, играчки, чаши и много други неща. 3D сканирането със структурирана светлина идентифицира точно местоположението и размера на препятствията и опасностите, както в светли, така и в тъмни помещения, за безпроблемно почистване по всяко време на деня.

 

 

Дистанционно наблюдение

Дистанционното наблюдение вече е подобрено. С Roborock S7 MaxV Plus можете да правите повече от просто да говорите с хората у дома. С вградена камера и микрофон вече можете да виждате какво се случва в дома ви и да давате наставления по микрофона, независимо къде се намирате.

 

 

Създаден за сигурност и поверителност

Не може да се каже, че поверителността и сигурността не са критични, когато имате камера и микрофон в дома си. Ето защо за целите на  безопасността и избягване на проблеми, ReactiveAI 2.0 не записва нито едно изображение. Няма запазени изображения означава, че няма изображения за загуба. Не само това, S7 MaxV Plus е сертифициран като безопасен, интелигентен домашен продукт от TUV Rheinland и също така отговаря на стандартите за киберсигурност ETSI EN 303 645.

 

 

5100Pa сила на засмукване

Всмукателната мощност е увеличена. Докрай и нагоре. От максимум 2500 Pa на Roborock S6 MaxV до 5100 Pa на Roborock S7 MaxV Plus. Това е двойно повече мощност. Включете режима Max+ и цялата тази мощност е ваша.

 

 

Пълен контрол от приложението

• Автоматично разпознава до 4 етажа за ефективна навигация. Можете да видите дома си с 3D карта.
• Използвайки вашите мебели, Roborock S7 MaxV Plus автоматично разпознава спални, всекидневни, трапезарии, бани и ще препоръча точното количество всмукателна мощност и интензитет на мокро почистване за всяка стая.
• Използвайте виртуални забранени зони, невидими стени и забранени зони, за да спрете своя робот от там, където не искате да отиде.
• Планирайте почистването си по време и стая. Осигурете най-интелигентното и обмислено почистване.

 

 

Поддръжка на 3D картографиране

Всичко става възможно, благодарение на LiDAR навигацията, която показва прецизно оформлението на вашия дом. Вижте какви препятствия има на вашите етажи с изображения, поставени директно на картата. Вижте в реално време маршрута на почистването и това, което Roborock S7 MaxV Plus е видял.

 

 

Дълбоко почистване с технология Sonic Vibration

Със силата на звука, търкане до 3000 пъти в минута. Захранвани от електронен резервоар за вода от 300 ml, петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, ефективно предотвратявайки вторичното замърсяване. Повишете почистването на вашия дом със звукова технология за почистване от Roborock.

 

 

Готов да се повдигне

Имате ли килими? Интелигентното повдигане на мопа означава, че когато бъде открит килим, мопът се повдига нагоре. Сега можете да получите избърсани подове и почистени килими с едно почистване.

 

 

Точно и бързо с LiDAR навигация

Използвайки LiDAR навигация, бордовите карти са невероятно точни и прочутите навигационни алгоритми за адаптивен маршрут на Roborock винаги работят, за да намерят най-бързия маршрут за почистване.

 

 

Започнете да се наслаждавате на почистването

Поддръжката на Amazon Alexa, Google Home и Siri Shortcuts ви позволява да управлявате своя робот със силата на гласа си. Започнете почистването с проста гласова команда.

 

 

Заключване за деца

Тази функция ще предотврати включване на Roborock S7 MaxV Plus от вашето дете или домашен любимец.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5100Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
67 dB
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
3000 ml
Резервоар за вода
200 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Видеообаждане в реално време, Работа на черни повърхности
Аксесоари в комплекта
МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Торба за прах, Почистваща станция
Размер
350 x 350 x 96.5 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане