Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7MU52-00

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7MU52-00
Цена
2 699,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Rоbоrосk Ѕ7 МахV Ultrа cъчeтaвa пpeвъзxoдeн външeн вид, нeнaдминaтa пpoизвoдитeлнocт и cтpaxoтeн apceнaл oт фyнĸции.  Робота e oбopyдвaн c изyмявaщa cилa нa зacмyĸвaнe c мoщнocт oт 5,100 Ра и мокро пoчиcтвaнe c aвтoмaтичнo пoвдигaнe нa мoпa, ĸoйтo вибрира c 3,000 oбopoтa в минyтa. 

Блaгoдapeниe нa инoвaтивнaтa cи дoĸинг cтaнция Еmрtу Wаѕh Fіll не се налага да почиствате Roborock S7 MaxV Ultra дo ceдeм ceдмици. Станцията изсмуква събраната прах от контейнера на робота, след което измива мопа на Rоbоrосk Ѕ7 МахV Ultrа. Това не е всичко! Еmрtу Wаѕh Fіll се самопочиства за още по-лесна поддръжка.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV Ultra

Искате усъвършенствано почистване? Roborock S7 MaxV Ultra достига съвърщенството в автоматизираното почистване. Докато изпразвате по-малко, почиствате по-малко и правите по-малко. Roborock S7 MaxV Ultra, комбиниран с Empty Wash Fill Dock, отваря ново ниво на автоматизация на почистването на пода.

 

 

Почистваща станция, която върши всичко

Empty Wash Fill Dock е най-модерната докинг станция на Roborock до момента, отваряйки свят от нови удобства за тези, които изискват най-чистите подове.

 

 

Почистване на мопа

Уникална система за почистване измива мопа на робота по време на почистването и след като приключи. Също така тя изсушава мопа, предпазвайки го от мухъл и неприятни миризми.

 

 

Самозареждане с вода

Презарежда резервоара за вода на Roborock S7 MaxV Ultra по време на почистване за обхват на почистване до 300 кв.м. Вече не е нужно да се притеснявате, че водата в резервоара ще свърши по време на почистване.

 

 

Самопочистваща се дoĸинг cтaнция Еmрtу Wаѕh Fіll

Дoĸинг cтaнцията на Roborock S7 MaxV Ultra също се самопочиства за още по-лесна поддръжка. Вече не е нъжно да правите нищо! Имате почистен робот и почистена станция.

 

 

Изпразване на контейнера за боклук

Автоматично изпразване на контейнера за боклук означава до 7 седмици без смяна на торбичката. Торбичката на Roborock S7 MaxV Ultra побира до 3L боклуци, спестявайки ви време за почистване.

 

 

Бързо зареждане

Roborock S7 MaxV Ultra се презарежда с 30% по-бързо и се връща към почистването по-рано от всички други. 

 

 

Поддържа се зареждане извън пиковите часове

Възползвайте се максимално от ниските цени на енергията, като зареждате прахосмукачката си в извън пиковите часове. Спестете пари, като същевременно поддържате своя робот Roborock зареден и готов за почистване.

 

 

5100Pa сила на засмукване

Всмукателната мощност е увеличена. Докрай и нагоре. От максимум 2500 Pa на Roborock S6 MaxV до 5100 Pa на Roborock S7 MaxV Ultra. Това е двойно повече мощност. Включете режима Max+ и цялата тази мощност е ваша.

 

 

Всезнаещ интелект

ReactiveAI 2.0 съчетава структурирано светлинно 3D сканиране – процес, който използва шаблон, проектиран върху сцена и използва деформация на шаблона, за да разпознае препятствията точно – и изцяло нов модул за невронна обработка, проектиран да изпълнява алгоритмите за машинно обучение на Roborock, за да накара S7 MaxV Ultra да мисли по-интелигентно, работейки по-бързо и по-точно от всякога.

 

 

Виж препятствията. Избягвай ги

Подовете в съвременните домове са минно поле от чорапи, играчки, чаши и много други неща. 3D сканирането със структурирана светлина идентифицира точно местоположението и размера на препятствията и опасностите, както в светли, така и в тъмни помещения, за безпроблемно почистване по всяко време на деня.

 

 

Разпознава и реагира умно

Много неща могат да хванат ващия робот неподготвен, от кабели до връзки на обувки и дори отпадъци от домашни любимци. Задвижван от машинно обучен интелект и специален модул за невронна обработка, S7 MaxV Ultra разпознава тези опасности и реагира по различен начин въз основа на това, което вижда. Приближава се до изпуснати обувки, но стои далеч от отпадъците на домашни любимци. Roborock S7 MaxV Ultra внимателно ще си проправя път между опасностите.

 

 

Дистанционно наблюдение

Дистанционното наблюдение вече е подобрено. С Roborock S7 MaxV Ultra можете да правите повече от просто да говорите с хората у дома. С вградена камера и микрофон вече можете да виждате какво се случва в дома ви и да давате наставления по микрофона, независимо къде се намирате.

 

 

Създаден за сигурност и поверителност

Не може да се каже, че поверителността и сигурността не са критични, когато имате камера и микрофон в дома си. Ето защо за целите на  безопасността и избягване на проблеми, ReactiveAI 2.0 не записва нито едно изображение. Няма запазени изображения означава, че няма изображения за загуба. Не само това, Roborock S7 MaxV Ultra е сертифициран като безопасен, интелигентен домашен продукт от TUV Rheinland и също така отговаря на стандартите за киберсигурност ETSI EN 303 645.

 

 

Пълен контрол от приложението

• Автоматично разпознава до 4 етажа за ефективна навигация. Можете да видите дома си с 3D карта.
• Използвайки вашите мебели, Roborock S7 MaxV Ultra автоматично разпознава спални, всекидневни, трапезарии, бани и ще препоръча точното количество всмукателна мощност и интензитет на мокро почистване за всяка стая.
• Използвайте виртуални забранени зони, невидими стени и забранени зони, за да спрете своя робот от там, където не искате да отиде.
• Планирайте почистването си по време и стая. Осигурете най-интелигентното и обмислено почистване.

 

 

Дълбоко почистване с технология Sonic Vibration

Със силата на звука, търкане до 3000 пъти в минута. Захранвани от електронен резервоар за вода от 300 ml, петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, ефективно предотвратявайки вторичното замърсяване. Повишете почистването на вашия дом със звукова технология за почистване от Roborock.

 

 

Готов да се повдигне

Имате ли килими? Интелигентното повдигане на мопа означава, че когато бъде открит килим, мопът се повдига нагоре. Сега можете да получите избърсани подове и почистени килими с едно почистване.

 

 

Точно и бързо с LiDAR навигация

Използвайки LiDAR навигация, бордовите карти са невероятно точни и прочутите навигационни алгоритми за адаптивен маршрут на Roborock винаги работят, за да намерят най-бързия маршрут за почистване.

 

 

Гласови команди в реално време

Поддръжката на Amazon Alexa, Google Home и Siri Shortcuts ви позволява да управлявате своя робот със силата на гласа си. Започнете почистването с проста гласова команда.

 

 

Заключване за деца

Тази функция ще предотврати включване на Roborock S7 MaxV Ultra от вашето дете или домашен любимец.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5100Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
67 dB
Контейнер за прах
400 ml
Станция за събиране на прах
2500 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 3000 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 2500 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Видеообаждане в реално време, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Работа на черни повърхности
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Самопочистваща се / зарядна станция
Размер
350 x 350 x 96.5 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория