Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7M52-00

Прахосмукачка робот Roborock S7 MaxV

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7M52-00
Цена
1 499,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Rоbоrосk Ѕ7 МахV cъчeтaвa пpeвъзxoдeн външeн вид, нeнaдминaтa пpoизвoдитeлнocт и cтpaxoтeн apceнaл oт фyнĸции. Ѕ7 МахV e oбopyдвaнa c изyмявaщa cилa нa зacмyĸвaнe c мoщнocт oт 5100 Ра и мокро пoчиcтвaнe c aвтoмaтичнo пoвдигaнe нa мoпa, ĸoйтo вибрира c 3,000 oбopoтa в минyтa. Rоbоrосk Ѕ7 МахV още мoжe дa ce пoxвaли c инoвaциoнeн изĸycтвeн интeлeĸт Rеасtіvе АІ 2.0, ĸoмбиниpaщ cвeтлиннo 3D cĸaниpaнe и нeвpoнeн пpoцecop зa пoдoбpявaнe нa идeнтифициpaнeтo и избягвaнeтo нa oбeĸти.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Всичко става лесно с Roborock S7 MaxV

Повече мощност, усъвършенствано мокро почистване - и това не е всичко! Благодарение на станцията, изпразвате по-малко, почиствате по-малко и правите по-малко. Roborock S7 MaxV отваря ново ниво на автоматизация на почистването на пода.

 

 

Съвместим с Roborock Auto-Empty Dock

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 MaxV става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

*Roborock Auto-Empty Dock се закупува отделно.

 

 

Всезнаещ интелект

ReactiveAI 2.0 съчетава структурирано светлинно 3D сканиране – процес, който използва шаблон, проектиран върху сцена и използва деформация на шаблона, за да разпознае препятствията точно – и изцяло нов модул за невронна обработка, проектиран да изпълнява алгоритмите за машинно обучение на Roborock, за да накара S7 MaxV да мисли по-интелигентно, работейки по-бързо и по-точно от всякога.

 

 

Виж препятствията. Избягвай ги

Подовете в съвременните домове са минно поле от чорапи, играчки, чаши и много други неща. 3D сканирането със структурирана светлина идентифицира точно местоположението и размера на препятствията и опасностите, както в светли, така и в тъмни помещения, за безпроблемно почистване по всяко време на деня.

 

 

Дистанционно наблюдение

Дистанционното наблюдение вече е подобрено. С Roborock S7 MaxV можете да правите повече от просто да говорите с хората у дома. С вградена камера и микрофон вече можете да виждате какво се случва в дома ви и да давате наставления по микрофона, независимо къде се намирате.

 

 

Създаден за сигурност и поверителност

Не може да се каже, че поверителността и сигурността не са критични, когато имате камера и микрофон в дома си. Ето защо за целите на  безопасността и избягване на проблеми, ReactiveAI 2.0 не записва нито едно изображение. Няма запазени изображения означава, че няма изображения за загуба. Не само това, S7 MaxV е сертифициран като безопасен, интелигентен домашен продукт от TUV Rheinland и също така отговаря на стандартите за киберсигурност ETSI EN 303 645.

 

 

5100Pa сила на засмукване

Всмукателната мощност е увеличена - докрай и нагоре. От максимум 2500 Pa на Roborock S6 MaxV до 5100 Pa на Roborock S7 MaxV. Това е двойно повече мощност. Включете режима Max+ и цялата тази мощност е ваша.

 

 

Пълен контрол от приложението

• Автоматично разпознава до 4 етажа за ефективна навигация. Можете да видите дома си с 3D карта.
• Използвайки вашите мебели, S7 MaxV автоматично разпознава спални, всекидневни, трапезарии, бани и ще препоръча точното количество всмукателна мощност и интензитет на мокро почистване за всяка стая.
• Използвайте виртуални забранени зони, невидими стени и забранени зони, за да спрете своя робот от там, където не искате да отиде.
• Планирайте почистването си по време и стая. Осигурете най-интелигентното и обмислено почистване.

 

 

Поддръжка на 3D картографиране

Всичко става възможно, благодарение на LiDAR навигацията, която показва прецизно оформлението на вашия дом. Вижте какви препятствия има на вашите етажи с изображения, поставени директно на картата. Вижте в реално време маршрута на почистването и това, което Roborock S7 MaxV е видял.

 

 

Дълбоко почистване с технология Sonic Vibration

Със силата на звука, търкане до 3000 пъти в минута. Захранвани от електронен резервоар за вода от 300 ml, петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, ефективно предотвратявайки вторичното замърсяване. Повишете почистването на вашия дом със звукова технология за почистване от Roborock.

 

 

Готов да се повдигне

Имате ли килими? Интелигентното повдигане на мопа означава, че когато бъде открит килим, мопът се повдига нагоре. Сега можете да получите избърсани подове и почистени килими с едно почистване.

 

 

Точно и бързо с LiDAR навигация

Използвайки LiDAR навигация, бордовите карти са невероятно точни и прочутите навигационни алгоритми за адаптивен маршрут на Roborock винаги работят, за да намерят най-бързия маршрут за почистване.

 

 

Започнете да се наслаждавате на почистването

Поддръжката на Amazon Alexa, Google Home и Siri Shortcuts ви позволява да управлявате своя робот със силата на гласа си. Започнете почистването с проста гласова команда.

 

 

Заключване за деца

Тази функция ще предотврати включване на прахосмукачката от вашето дете или домашен любимец.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5100Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
67 dB
Контейнер за прах
400 ml
Резервоар за вода
200 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Разпознаване на предмети, Видеообаждане в реално време
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Водоустойчива подложка
Размер
350 x 350 x 96,5 mm
Цвят
Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория