Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Roborock S7 Plus

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7P52-00

Прахосмукачка робот Roborock S7 Plus

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S7P52-00
Цена
1 599,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Новият Roborock S7 Plus е тук и е по-добър от всякога! Той предлага нов метод за мокро почистване с вибрация, като по този начин може да премахне засъхнали и трудни за чистене петна. S7 Plus идва с подобрена централна четка, подобрен моп, и още по-добри картографиращи способности. 

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 Plus става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

8 седмици без почистване

Благодарение на станцията за автоматично почистване Auto-Empty Dock, Roborock S7 Plus става още по-независим. Прахът се изсмуква ефективно и щателно от робота с помощта на 15-циклонна технология. Станцията може да работи както без торба, така и с филтърна торба. Миещият се контейнер може да се изпразни лесно и хигиенично. 

 

 

Многослойна въздушна филтрация

Дръжте мръсотията заключена в станцията на Roborock с вградена система за филтриране, която улавя 99,99% от частици с размер до 0,3 микрона. Когато дойде време за почистване, едно бързо издърпване на торбичката за прах я затваря и е готова за незабавно изхвърляне.

 

 

Дълбоко почистване с технология Sonic Vibration

Със силата на звука, търкане до 3000 пъти в минута. Захранвани от електронен резервоар за вода от 300 ml, петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, ефективно предотвратявайки вторичното замърсяване. Повишете почистването на вашия дом със звукова технология за почистване от Roborock.

 

 

Почиствайте и продължавайте и продължавайте

По-голям контейнер за прах означава по-малко работа за вас. Контейнера за боклук от 3000 ml съхранява прах за 8 седмици. Резервоар за вода от 300 ml може да почисти в дълбочина до 200 кв.м с едно зареждане. Roborock S7 Plus се захранва от литиево-йонна батерия от 5200mAh, която работи до 3 часа с едно зареждане.

 

 

Прецизно и бързо с LiDAR навигация

Използвайки LiDAR навигация, бордовите карти са невероятно точни и прочутите навигационни алгоритми за адаптивен маршрут на Roborock винаги работят, за да намерят най-бързия маршрут за почистване.

 

 

Спестява вашите усилия и упорит труд

С приложението Roborock контролът върху почистването е само във вашите ръце. Можете да видите точните маршрути за почистване на Roborock S7 Plus, къде са килимите, да зададете графици за почистване, да регулирате мощността на засмукване, силата на вибрациите, водния поток, последователността на почистване, забранените зони, невидимите стени и други в приложението Roborock.

 

 

Носител на 17 награди Best of CES 2021

Roborock S7 Plus е носител на 17 награди Best of CES 2021 от Business Insider, Digital Trends, Newsweek, How To Geek и много други.

 

 

Кажете сбогом на петната и мръсотията

С 600g натиск на мопа и 2500PA HyperForce засмукване, Roborock S7 Plus лесно почиства прах и косми от пода и ги изсмуква дълбоко от килимите. Това е най-мощният и най-удобният робот-прахосмукачка, който Roborock е правил някога.

 

 

Интелигентно повдигане на мопа

Мопът VibraRise се повдига, когато бъде открит килим, така че можете да почиствате твърди подове с моп и килими с едно почистване. Той също така се повдига, когато почистването приключи, за да се избегне разпространението на мръсотия, и когато е сложена моп кърпата, за да можете да кажете сбогом на грозните пластмасови подложки и мръсните ивици. Roborock S7 Plus ви осигурява почистване без усилия и прави живота ви по-лесен от всякога.

 

 

Никога не се уморява

Почиствайте по-големи пространства автоматично. Ако батерията се изтощи, роботът ще се върне, за да презареди, след което ще продължи оттам, откъдето е спрял. Захранван от електронен резервоар за вода от 300 ml, Roborock S7 Plus може да почисти дълбоко до 200 кв.м с едно зареждане, а петна от кафе до кал и други могат да бъдат почистени дълбоко и ефективно.

 

 

Висока засмукваща мощност

Оборудван със засмукващата система HyperForce™ на Roborock, S7 Plus използва 2500 Pa засмукване, за да улови фин прах от твърди подове, косми от килими и всичко между тях.

 

 

Косми от домашни любимци? Няма проблем

Предлага се с подобрена система от четки. Централната плаваща четка е по-близо до земята за по-дълбоко почистване дори на неравни повърхности. Изцяло новата гумена четка на Roborock S7 Plus е по-издръжлива и новия и дизайн предотвратява заплитане на коса. Идеален е за домове с домашни любимци.

 

 

Многоетажно картографиране

S7 Plus автоматично разпознава до четири различни нива за ефективна навигация, на което и ниво да поставите своя робот, като всяка стая се идентифицира автоматично, готова за наименуване.

 

 

Почистете цялата си къща

Използвайки своята мощна 5200mAh литиево-полимерна батерия, Roborock S7 Plus осигурява до 180 минути непрекъснато почистване с едно зареждане, помагайки да почистите целия си дом наведнъж.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
2500Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
72dB
Контейнер за прах
470 ml
Станция за събиране на прах
3000 ml
Резервоар за вода
300 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера
Аксесоари в комплекта
МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, Торба за прах, Почистваща станция
Размер
350 x 350 x 96.5 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория