Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S8MVU02

Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S8MVU02
Цена
3 299,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Представяме ви прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra - технологичният връх в почистването на домове. Разработена с най-съвременни функции и иновативна дизайнерска визия, Roborock S8 MaxV Ultra е нещо повече от прахосмукачка - тя е вашият незаменим помощник в почистването. Със засмукване HyperForce от 10 000 Pa Roborock засмуква без усилие мръсотията и праха от вашите подове, оставяйки ги безупречни. Оборудван със странична четка FlexiArm Design и четка DuoRoller Riser, S8 MaxV Ultra осигурява цялостно почистване дори в труднодостъпни зони и по ръбовете. С функциите Extra Edge Mopping System и VibraRise 3.0 Mopping System, Roborock S8 MaxV Ultra издига рутинното ви почистване на следващото ниво.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот Roborock S8 MaxV Ultra

Запознайте се с S8 MaxV Ultra, ненадминат майстор в почистването. Покорявайте предизвикателни зони с усъвършенстваната технология за почистване от ъгъл до ръб. Потопете се в удобство от следващо ниво с подобрения RockDock® Ultra, Reactive AI 2.0 разпознаване на препятствия и вградения интелигентен гласов асистент. Roborock S8 MaxV Ultra установява нов стандарт в почистването на вашия дом.

 

 

8-в-1 RockDock® Ultra

Изцяло новият RockDock® Ultra може да се похвали с нулева поддръжка. С тази докинг станция "8 в 1" не е нужно да почиствате робота след почистване, което ви осигурява нови изживяввания в натовареното ежедневие.

 

 

Измиване на мопа с гореща вода

Roborock S8 MaxV Ultra почиства и дезинфекцира мопа с гореща вода с температура до 60°C. Упоритите и мазни петна се разтварят и отмиват лесно, като това го прави подходящ за почистване на кухня и трапезария.

 

 

Интелигентно откриване на мръсотия

Повторно измиване - по време на почистване с моп, робото разпознава и проверява колко е замърсена кърпата, за да реши дали трябва да бъде измита отново за подходяща чистота.

Re-Mop - в силно замърсените зони подовете ще бъдат избърсани отново, за да се осигури перфектно почистване.

 

 

Автоматичен дозатор за препарат

Почистващият препарат се дозира автоматично, така че не е необходимо да пълните препарат всеки път и да се притеснявате за пропорцията. С голям резервоар за препарат от 580 ml е нужно да го напълнете само веднъж, за да издържа над 3 месеца.

 

 

Сушене с топъл въздух


Мопът и основата на дока на Roborock S8 MaxV Ultra се изсушават напълно с 60°C горещ въздух, предотвратявайки развитието на мухъл и неприятни миризми.

 

 

Автоматично почистване на праха

S8 MaxV Ultra поддържа автоматично изпразване на праха след почистване и по време на почистване, повишавайки ефективността при интензивно прахосмучене и е особено подходящ за семейства с деца или домашни любимци, Торбичката за мръсотия е с капацитет до 2,7 литра, което означава, че не е необходимо да я изпразвате до 7 седмици.

 

Автоматично зареждане на резервоара за вода

Робота добавя автоматично вода в резервоара си, за да може да поддържа мопа навлажнен по време на почистване, за максимален обхват на почистване от над 300 кв.м.

 

 

Самопочистване на докинг станция

Иновативният самопочистващ се дизайн почиства дъното на докинг станцията, за да ви спести време и усилия.

 

 

Странична четка FlexiArm Design™

FlexiArm Design™ е уникално нововъведение в Roborock S8 MaxV Ultra, което автоматично удължава страничната четка, когато бъдат открити ъгли и ниски зони под мебелите, което позволява на S8 MaxV Ultra да почиства мръсотията от труднодостъпни места за 100% покритие на вдлъбнати ъгли.

 

 

Система за почистване на допълнителни ръбове

Кажете сбогом на пропуснатите места и кажете здравей на перфектно почистените подове. Иновативният въртящ се страничен моп осигурява прецизна чистота и безпроблемно избърсва по-близо до ръбовете, постигайки впечатляващи граници от по-малко от 1,68 мм.

 

 

10000Pa екстремно засмукване

S8 MaxV Ultra разполага с водеща в индустрията 10000Pa HyperForce® всмукателна мощност, което кара мръсотията и праха да изчезват без следа.

 

 

Четка DuoRoller Riser™

Двете четки постигат по-голяма ефективност при почистване на всички видове подове и осигуряват по-малко заплитане на косми.

 

 

Система за почистване VibraRise® 3.0

Отличаващ се с двойни модули за вибрация, модернизираният моп на S8 MaxV Ultra без усилие се справя с прах, мръсотия и засъхнали петна, чрез своето високоскоростно търкане с 4000 пъти/мин. Повдига се до 20 mm над земята, докато почиства килими, позволявайки едновременно прахосмучене и миене, без да причинява нежелано овлажняване.

 

 

Roborock Carpet Boost+ System™

Получете по-добра грижа за килима с 99,5% степен на събиране на косми с помощта на Roborock Carpet Boost+ System™.

 

 

Повдигаща се централна четка и моп

Четките и мопът се отличават с повдигащ се дизайн и се регулират автоматично, като увеличават максимално ефективността на почистване, като същевременно предотвратяват петна по току-що почистения под.

 

 

Разпознаване на препятствия AI 2.0

Комбинирайки усъвършенствана 3D структурирана светлина и RGB камера, Roborock S8 MaxV Ultra без усилие идентифицира типовете подове и помещения, като същевременно умело навигира около препятствия като обувки, отпадъци от домашни любимци и дори подови огледала, за едно наистина безгрижно почистване.

 

 

Вграден интелигентен гласов асистент

Започнете бързо вашите задачи за почистване и получете повече възможности с просто „Hello Rocky“, дори без мрежова връзка. Независимо дали сте ангажирани с работа, приготвяте храна или просто искате да се отпуснете и да се починете.

 

 

Видео и аудио обаждане

Насладете се на видео свързаност и отдалечен достъп до вашия дом. Видео разговори, проверка на домашни любимци и деца без да сте в къщи.

 

 

“Pawsitively”

Мощност, подходяща за домашни любимци - Roborock S8 MaxV Ultra не само разпознава домашни любимци и спира главните си четки, когато ги избягва, но също така повишава всмукателната мощност при почистване около купичките на домашните любимци, гарантирайки безупречно почистване.
Снимки за домашни любимци - като ваш личен фотограф на домашни любимци, S8 MaxV Ultra заснема очарователни моментни снимки на вашите космати приятели по време на почистване, лесно достъпни за изтегляне.
Търсете домашния любимец - не можете да намерите котката си, която играе на криеница? Притеснявате се, че вашият домашен любимец е сам вкъщи? С един прост бутон в приложението, S8 MaxV Ultra ще обикаля из дома ви и ще ви помага да намерите вашия домашен любимец.

 

 

Технология DirTect™

S8 MaxV Ultra надхвърля простото откриване на мръсотия. Той разпознава мръсотията и почиства адаптивно, от увеличаване на всмукателната мощност за силен прах до използване на режим само с моп с повишено количество вода за упорити петна. Перфектно ефективен, идеално чист дом.

 

 

PreciSense® LiDAR навигация

Навигационната система PreciSense® LiDAR сканира и същевременно създава подробни карти, за да определи най-ефективния маршрут за почистване, осигурявайки цялостно и ефективно почистване във времето.

 

 

Технология Roborock SmartPlan™

С включен режим SmartPlan, всичко, което трябва да направите, е да изберете зоната за почистване и да оставите останалото на S8 MaxV Ultra. Той ще определи как да почисти автоматично въз основа на заобикалящата среда.

 

 

Интелигентни предложения за забранени зони

Достатъчно умен, за да предлага автоматично забранени зони, вашият робот е защитен от случайно падане по стълбите или засядане на тесни места.

 

 

Временно почистване

Функцията “Temp Cleaning” бързо се справя с неочаквани разливи, без да нарушава обичайния ви график за почистване. Можете също така да използвате функцията „Temp Skip“, за да заобиколите временно почистването на конкретни зони, ако е необходимо.

 

 

Почистете по посока на пода

Постигнете безупречна чистота дори в подовите фуги с S8 MaxV Ultra, тъй като прахосмука почиства по посока на пода, за да почисти мръсотията от фугата на паркета, а не да я напълни.

 

 

Достъп за почистване, винаги под ръка

Гласов контрол - гласови команди чрез Amazon Alexa, Apple Siri или Google Home. Джаджи за стартиране - достъп с едно кликване до персонализирани процедури за почистване. Приложение за Apple Watch - бързо започнете почистване или направете проверка на състоянието.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
10000Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Roborock (Android, iOS)
Ниво на шум
67dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
270 ml
Станция за събиране на прах
2700 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 4000 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 4000 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Видеообаждане в реално време, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Работа на черни повърхности, Повдигащи се централни четки, Изсушаване, Почистване с топла вода, Изкачаща странична четка, Интелигентно откриване на мръсотия, Автоматичен дозатор за препарат
Аксесоари в комплекта
МОП кърпа, Странична четка, HEPA филтър, Торба за прах, Самопочистваща се / зарядна станция, Централни четки
Размер
Робот – 350 x 353 x 103 mm, Станция – 409 x 419 x 470 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане