Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Roborock S8 Pro Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S8PU52-00

Прахосмукачка робот Roborock S8 Pro Ultra

  • Марка: Roborock
  • Кат. номер: S8PU52-00
Цена
2 249,00 лв. 2 599,00 лв. -13%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Забравете за почистването, включително поддръжката на робота. S8 Pro Ultra разполага с докинг станция RockDock™ Ultra и най-модерните технологии за почистване – DuoRoller Riser™ Brush и VibraRise® 2.0 Mopping System. Всмукателната сила е увеличена до 6000 Pa, превръщайки го в най-мощният робот на пазара. Roborock S8 Pro Ultra е тук, за да намерите време за себе си.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Забравете за почистването, наистина

Забравете за почистването, включително поддръжката на робота. С Roborock докинг системата „всичко в едно“ – RockDock™ Ultra и най-модерните технологии за почистване – DuoRoller Riser™ Brush и VibraRise® 2.0 Mopping System, S8 Pro Ultra е тук, за да освободи вашето време.

 

 

Изключително удобство

Изцяло новият RockDock™ Ultra може да се похвали с нулева поддръжка. С тази докинг станция "всичко в едно" не е нужно да почиствате робота след почистване, което ви осигурява нови изживяввания в натовареното ежедневие.

 

 

Самоизмиване

Roborock S8 Pro Ultra измива мопа си автоматично по време на почистването и когато то приключи. Вече не се налага след всяка употреба да се грижите за своя робот.

 

 

Самоподсушаване

S8 Pro Ulta безопасно изсушава измития моп и дъното на док станцията с топъл въздух, предотвратявайки развитието на мухъл и неприятни миризми дори при влажно време.

 

 

Самопочистване на праха

Roborock автоматично изпразва праха и мръсотията след всяко почистване, което позволява до 7 седмици без смяна на торбичката за прах. Нещо повече, двойните четки на робота също се почистват сами.
 
 

Самозареждане с вода

RockDock™ Ultra презарежда резервоара за вода на робота по време на почистване за максимален обхват на почистване от над 300 кв.м.
 
 

Самопочистване на станцията

Освободете времето си със самопочистващия се дизайн, който почиства дъното на докинг станцията за по-лесна поддръжка.
 
 

Удвоете силата, удвоете чистотата

Направете дома си по-чист от всякога с новата двойна четка и система за мокро почистване почистване, включваща четката DuoRoller Riser™ и системата за почистване VibraRise® 2.0
 
 

Четка DuoRoller Riser™

Изцяло новите двойни гумени четки на Roborock S8 Pro Ultra подобряват прахосмукачката и осигуряват по-малко заплитане на коса, извеждайки почистването с робот на следващо ниво. Космите и мръсотията се засмукват лесно от плочки, ламинат и дори от дългокосмести килими.
 
 

6000 Pa екстремно засмукване

Засмукването HyperForce® е подобрено до 6000 Pa, това означава, че вашият робот прахосмукачка може да достигне по-дълбоко и да улови отломки и прах от твърди подове и килими.
 
 

Roborock Carpet Boost+ система

Почистването на килими е лесно със системата Roborock Carpet Boost+, която ще остави вашия килим без косми от домашни любимци до трохи от хляб.
 
 

Почиства петната с по-добра ефективност

Roborock VibraRise® 2.0 е увеличил своите вибрационни модули двойно, което означава, че почистващата зона е разширена. В съчетание с високоскоростно търкане и постоянен натиск върху пода, мопът може да почисти всичко, от сос до засъхнали петна, без усилие.
 
 

Интелигентна комбинация, която ви предлага повече

За различни почистващи задачи четката и мопът могат да се повдигат автоматично, за да се увеличи максимално ефективността на почистване и също така да се избегне оставянето на петна след почистване.
 
 

Тихо почистване

Трябва да почистите, докато си почивате? Вашата прахосмукачка-робот Roborock може да минимизира шума от почистване, когато бърше, което ви позволява да наваксате така необходимата почивка по всяко време.
 
 

Достатъчно умни, за да се пазят от неприятности

С 3D структурирана светлина и технология за инфрачервено изобразяване, Reactive 3D Obstacle Avoidance прави възможно робота прахосмукачка да идентифицира и избегне потенциални опасности на пода, както в светли, така и в тъмни стаи, като ви осигурява безпроблемно почистване.
 
 

PreciSense® LiDAR навигация

Навигационната система PreciSense® LiDAR е мозъкът зад изключителните способности на вашия S8 Pro Ultra. Той ще сканира и създава подробни карти, за да намери оптимален маршрут за почистване на дома ви, оставяйки мръсотията без шанс за бягство.
 
 

Пълният контрол е на едно докосване

• Персонализирани процедури за почистване: вземете решение за вашето време, когато роботът почиства с персонализирани графици за почистване и задайте процедури за почистване за определени зони.
• 3D картографиране: позволява ви да построите точно домът си виртуално, можете да създадете най-подробната карта, като гарантирате, че получавате възможно най-доброто почистване.
• Система за картографиране на много нива: автоматично разпознава различни етажи на вашия дом. Поддържат се до четири етажа.
 
 

Интелигентни предложения за забранени зони

Автоматично открива лесни за засядане места и предлага забранени зони, за да предотврати захващането на вашата прахосмукачка робот в малки пространства. Можете също така да нарисувате невидими стени, които блокират определени зони на вашата прахосмукачка робот в приложението Roborock.
 
 

Картирайте по-бързо, почистете по-бързо

Бързо и ефективно почистване с Roborock S8 Pro Ultra. Тъй като вашата прахосмукачка-робот може да създаде карта до 6 пъти по-бързо преди първата задача за почистване и може да почисти ежедневната ви зона 30% по-бързо, когато е необходимо.
 
 

Поддържа бързо зареждане и зареждане извън пиковите часове

Roborock S8 Pro Ultra бързо възобновява почистването чрез зареждане с 30% по-бързо от преди. Можете да изберете часове извън пиковите часове за зареждане, за да спестите енергия, както и разходите за използване на електричество в пиковите часове.
 
 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
6000Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
300м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Roborock (Android, iOS)
Ниво на шум
67 dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
350 ml
Станция за събиране на прах
2500 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 3000 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 2500 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2,5 см, Повдигащ се МОП, Вибро МОП, Запаметяване на 4 карти, Заключване за деца, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Работа на черни повърхности, Повдигащи се централни четки, Изсушаване
Аксесоари в комплекта
МОП кърпа, Странична четка, HEPA филтър, Торба за прах, Самопочистваща се / зарядна станция, Централни четки
Размер
350 x 353 x 96.5 mm
Цвят
Бял, Черен
Гаранция
24 Месеца

Домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане