Всички Категории
PRODUCTS

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame D10s

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS3L

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame D10s

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS3L
Цена
699,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Почистващият робот от ново поколение Xiaomi Dreame D10s не само ще прахосмуче, но и ще измие вашите подовете. Той разполага с всмукателна мощност от 5000Pa, така че напълно премахва всякакви замърсявания от различни видове повърхности. Dreame D10s идва с подобрена изцяло гумена централна четка, която предотвратява заплитане на косми по нея. LDS лазерната навигация отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия от 5200 mAh позволява почистване на площ от 250м². 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот Dreame D10s

Разберете, че почистването може да бъде забавно! Почистващият робот Dreame D10s не само прахосмуче, но и почиства подовете, което ще ви спести време. Той разполага със всмукателна мощност от 5000 Pa, така че напълно премахва мръсотията от различни видове повърхности. LDS навигацията отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия (5200 mAh) позволява до 280 минути работа с едно зареждане. Нещо повече, устройството контролира количеството подавана вода при мопинг, а работата се улеснява от приложение и гласово управление.

 

 

Нито една мръсотия няма да убегне от вниманието на Dreame D10s

Dreame D10s е вашият съюзник в борбата с мръсотията. Всмукателната му мощност е 5000 Pa, така че можете да сте сигурни, че подовете в дома ви са чисти. Нещо повече, той е оборудван с гумена четка, която изтръсква праха, задържал се в килима, и прецизно събира мръсотията върху твърдите повърхности. Подобрената изцяло гумена четка предотвратява захващането на коса и косми по нея.

 

 

LDS лазерна навигация

Роботът Dreame D10s използва усъвършенствана навигационна система LDS, която отговаря за прецизното сканиране, картографиране и планиране на маршрута. Нещо повече, той открива и избягва препятствията, така че не е нужно да се притеснявате, че може да бъде повреден, или, че ще надраска мебелите в дома ви.

 

 

Дълго време на работа и автоматично връщане към базата

Dreame D10s има 5200 mAh батерия, което означава около 280 минути непрекъсната работа. В допълнение, роботът автоматично ще се върне към станцията за зареждане, когато нивото на батерията е ниско. След като се презареди (около 6 часа), ще продължи оттам, откъдето е спрял.

 

 

Ефективно мокро почистване

Роботът Dreame D10s предлага и функция за мокро почистване. Ще намерите включена МОП подложка за почистване, която ще улесни премахването на упорити замърсявания. Нещо повече, електронно контролираният резервоар за вода контролира количеството вода, така че подложката за почистване винаги ще бъде оптимално навлажнена и не е нужно да се притеснявате за петна. Освен това можете да избирате между няколко нива на количеството подавана вода.

 

 

Персонализирайте работата според вашите нужди

Персонализирайте работата на робота Dreame D10s с приложението Dreamehome. С него можете да създадете карта на няколко етажа, да изберете режими на работа, да зададете забранени зони, да създадете графици за почистване и т.н. Сега имате достъп до най-важните функции на една ръка разстояние!

 

 

„Хей Алекса, започни да чистиш“.

За още по-голямо удобство Dreame D10s работи с гласови асистенти Siri и Alexa. Вече не е нужно да ставате от дивана, за да започнете да почиствате - всичко, от което се нуждаете, е проста гласова команда.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5000Pa
Навигация
LDS (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
280 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Dreamehome (Android, iOS)
Ниво на шум
63dB
Контейнер за прах
570 ml
Резервоар за вода
235 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Прекосяване на препятствия до 2 см, Запаметяване на 3 карти, Разпознаване на предмети, Работа на черни повърхности
Аксесоари в комплекта
Зарядна станция, МОП кърпа, Странична четка, Централна четка, HEPA филтър
Размер
350 x 350 x 96.8 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Косачки роботи

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория