Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L10 Ultra

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS6LADC-6

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L10 Ultra

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS6LADC-6

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Почистващият робот Dreame L10 Ultra автоматично изпразва резервоара си за прах и почиства и подсушава мопа. Той допълва водата в резервоара и предлага до 5300 Pa всмукателна мощност, за да се отърве ефективно от мръсотията. В допълнение, той използва LiDAR навигация и поддържа Amazon Alexa, Siri и Google Assistant. Можете също да го управлявате чрез мобилно приложение Dreamehome.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващ робот Dreame L10 Ultra

Почистващият робот Dreame L10 Ultra автоматично изпразва резервоара си за прах и почиства и подсушава мопа. Той допълва водата в резервоара и предлага до 5300 Pa всмукателна мощност, за да се отърве ефективно от мръсотията. В допълнение, той използва LiDAR навигация и поддържа Amazon Alexa, Siri и Google Assistant. Можете също да го управлявате чрез мобилно приложение Dreamehome.

 

02Dreame/L10-Ultra/5

 

Автоматично изпразване на резервоара за прах

Dreame L10 Ultra е проектиран с мисъл за удобство. Устройството използва системата Dual Boost 2.0 за ефективно засмукване на отпадъците. Включената станция ви позволява автоматично да изпразните резервоара за прах, така че вече не трябва да губите време за това. Нещо повече, торбата за мръсотия се отличава със своя 3-литров капацитет - трябва да я сменяте само веднъж на около 60 дни.

 

02Dreame/L10-Ultra/7

 

Почистете подложките за моп

За още по-голямо удобство роботът е снабден с функция за автоматично почистване на подложки за моп. Това означава, че след всяка сесия устройството ще се връща в станцията, където подложките ще бъдат измити и след това изсушени с горещ въздух – процес, който отнема около 2 часа. Това ще избегне неприятната миризма и ще предотврати размножаването на бактерии. Освен това станцията разполага с 2 резервоара за вода: чиста (2,5 l) и мръсна (2,4 l). Освен това по пътя към станцията моповете се повдигат нагоре, така че не е нужно да се притеснявате, че мръсотията ще попадне върху измития под.

 

02Dreame/L10-Ultra/13

 

Нито една мръсотия няма да убегне от вниманието му

Прахосмукачка робот Dreame L10 Ultra почиства щателно различни видове повърхности, включително килими, като увеличава мощността на засмукване до 5300 mAh. Тя ефективно премахва трохи, косми или прах, останали във влакната. В допълнение, специално проектираната четка предотвратява заплитането на косми и няма да имате проблем с почистването им.

 

02Dreame/L10-Ultra/8

 

LiDAR навигация

Dreame L10 Ultra ще намери своя път перфектно във вашия дом. Той използва усъвършенствана технология LiDAR и алгоритъм SLAM. В резултат на това той генерира редактируема 3D карта и планира ефективни пътеки за почистване. Нещо повече, той създава карти на стаи до 3 етажа, избягва препятствия с височина под 20 mm и има сензори за защита на устройството от падане. По този начин ще работи добре за многоетажни къщи.

 

02Dreame/L10-Ultra/4

 

Измиите подовете до блясък

L10 Ultra може също да мие подове. Роботът е снабден с 2 моп подложки за почистване, които се въртят със 180 оборота в минута, премахвайки старателно петната по пода. Контейнерът за чиста вода, разположен вътре, се отличава с капацитет от 80 ml. Когато водата започне да свършва, роботът ще се върне към станцията, която има резервоар за вода (2,5 l) и автоматично ще я напълни. Това количество е достатъчно за измиване на около 200 кв.м. повърхност.

 

02Dreame/L10-Ultra/2

 

Лесна, интуитивна работа

Поемете пълен контрол над своя робот L10 Ultra. Работата с него е улеснена с приложението Dreamehome, с което можете да задавате графици за почистване, забранени зони или да активирате почистване на избрани стаи. Освен това устройството работи с Amazon Alexa, Siri и Google Assistant, така че една проста гласова команда е всичко, от което се нуждаете, за да започнете/спирате/завършите почистването.

 

02Dreame/L10-Ultra/14

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5300Pa
Навигация
KI + 3D LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
200м²
Време за работа
210 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Dreamehome (Android, iOS)
Ниво на шум
59dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
350 ml
Станция за събиране на прах
3000 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 2500 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 2400 ml
Филтър
EPA RHF5
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Повдигащ се МОП, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Въртящи се моп четки, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Работа на черни повърхности, Изсушаване
Аксесоари в комплекта
Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, МОП кърпа х2, 2x Торба за прах, Зарядна/почистваща станция
Размер
350 x 350 x 97 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане