Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L10s Ultra

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS6LADC

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L10s Ultra

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLS6LADC
Цена
1 899,00 лв. 2 599,00 лв. -26%

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Xiaomi Dreame L10s Ultra е напълно автоматичен - зарядната станция не само го зарежда, но и изпразва контейнера за прах, пълни отново водата и препарата в резервоара и измива и подсушава подложките за моп. Вече няма нужда да се тревожите за нищо - оставете всичко на Dreame L10s Ultra и се заемете с нещо приятно! С всмукателна мощност от 5300Pa, роботът се справя брилянтно с всякаква мръсотия, а батерията от 5200mAh осигурява дълго време на работа. L10s Ultra може също така автоматично да планира маршрути за почистване и благодарение на своята RGB камера и AI навигация, лесно ще се ориентира в дома ви.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващ робот Dreame L10s Ultra

Xiaomi Dreame L10s Ultra е напълно автоматичен - зарядната станция не само го зарежда, но и изпразва контейнера за прах, пълни отново водата и препарата в резервоара и измива и подсушава подложките за моп. Вече няма нужда да се тревожите за нищо - оставете всичко на Dreame L10s Ultra и се заемете с нещо приятно! С всмукателна мощност от 5300Pa, роботът се справя брилянтно с всякаква мръсотия, а батерията от 5200mAh осигурява дълго време на работа. L10s Ultra може също така автоматично да планира маршрути за почистване и благодарение на своята RGB камера и AI навигация, лесно ще се ориентира в дома ви.

 

 

Автоматично изпразва резервоара си за отпадъци

Не губете време в изпразване на контейнера за прах на вашия робот. Включената станция ще се погрижи за това вместо вас! Благодарение на усъвършенстваната система DualBoost 2.0, устройството засмуква отпадъците бързо и ефективно, без да генерира много шум. Нещо повече, съответните 3-литрови торби за боклук на станцията ще издържат до 60 дни употреба. След това време всичко, което трябва да направите, е да изхвърлите старата торбичка и да поставите нова. Край на ръчното изпразване на резервоара за прах!

 

 

Почиства се

Освен това не е нужно да цапате ръцете си и да почиствате МОП подложките на робота. Включената станция ще се погрижи и за това! Когато L10s се върне в нея, подложките му ще бъдат измити с чиста вода и след това изсушени с горещ въздух. Това ще предотврати неприятните миризми и размножаването на бактерии. Сушенето ще отнеме само около два часа. Важното е, че станцията е оборудвана с 2 резервоара - за чиста и за мръсна вода. По този начин не е нужно да се притеснявате, че мръсотията отново ще попадне върху мопа ви! Когато се върне в станцията, роботът повдига подложките, като гарантира, че мръсотията няма да се върне обратно на пода, който току-що сте почистили.

 

 

Интелигентно почистване

Роботът L10s Ultra лесно ще се ориентира във вашия дом. Той използва RGB камера и AI навигация за точно сканиране на стаи, генериране на карти на стаи и планиране на маршрути за почистване - без да се повтаря или да пропуска части от пода. Той също така автоматично маркира стаите и ги съпоставя с оптималните методи за почистване. Вече не е нужно да се тревожите за това! Роботът интелигентно открива препятствията и ги избягва. Не се притеснявайте, че може да се сблъска с мебели или да се оплете в кабели. Няма нужда да ходите зад него, за да се уверите, че няма да се заклещи някъде!

 

 

Вашият съюзник в борбата с мръсотията

Кажете сбогом на мръсотията. Роботът Dreame L10s Ultra се откроява със своята впечатляваща мощност на засмукване до 5300Pa. Това му позволява да се справя с лекота с прах, косми и трохи. Дори и най-упоритата мръсотия не може да му устои! Устройството е снабдено и със специално проектирана четка, която също ефективно отстранява изключително фини отпадъци. Работи добре както върху твърди подове, така и върху килими. Нова технология предодвратява заплитане на косми по четката – няма да имате проблем с почистването!

 

 

Справя се с петна

Dreame L10s Ultra ви позволява не само да прахосмучете подовете си, но и да ги почистите истински. Роботът е снабден с 2 подложки за почистване, които се въртят със скорост до 180 об./мин и упражняват оптимален натиск върху повърхността, която трябва да се почисти. Благодарение на това елиминира без проблем и най-упоритите петна! Резервоарът му за вода е с капацитет 80 ml. Не е нужно обаче да си правите труда да го пълните. Когато водата и препаратът започнат да свършват, роботът автоматично ще го напълни! Той просто ще се върне в станцията, която е оборудвана с резервоар от 2,5 l - достатъчен за цялостно почистване на подове с обща площ от около 200 m2.

Моля, обърнете внимание: трябва да се използва само почистващ разтвор Dreame (включен).

 

 

Оптимално почиства вашия килим

Имате ли различни видове повърхности в дома си? Роботът L10s Ultra е подходящ и за вас! Можете да го настроите, да избягва килимите, когато почиствате с моп пода си. Това ще гарантира, че върху тях няма да попадне вода. Докато почиствате с прахосмукачка, той може автоматично да повдигне подложките на мопа, което също ще ви помогне да избегнете намокрянето на вашите килими. Но това не е всичко! Роботът интелигентно разпознава килимите и увеличава мощността на засмукване върху тях, за да отстранява още по-ефективно трохите и праха, скрити във влакната им.

 

 

Допълнителни възможности с приложението

Насладете се на още повече контрол над своя робот. Освен всичко друго, специалното приложение ви позволява удобно да регулирате параметрите на устройството и да управлявате картите на стаите, които генерира. Можете също така да създадете подробни работни графици. Не искате роботът да има достъп до определена част от вашия дом, като например стаята на вашето дете? Просто създайте виртуална стена или забранена зона! Вижте какво още ви очаква.

 

 

Повече опции за контрол

Легнете на удобния си диван, без смартфон под ръка и искате робот да почисти апартамента ви? Няма нужда да ставате и да търсите телефона си! L10s Ultra е съвместим с интелигентните асистенти Google Assistant, Siri и Amazon Alexa. Това означава, че можете да го управлявате с гласа си! Просто дайте правилната команда и гледайте как се заема с работата. Изпитайте колко е удобно! Има и функция за видео контрол, която ще ви позволи, наред с други неща, да получите изглед от камерата на робота, да го управлявате дистанционно и дори да запишете кратък клип.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
5300Pa
Навигация
KI + 3D LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 5200 mAh
Площ на почистване
200м²
Време за работа
210 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Dreamehome (Android, iOS)
Ниво на шум
59dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
350 ml
Станция за събиране на прах
3000 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 2500 ml, Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 2400 ml
Филтър
EPA RHF5
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Повдигащ се МОП, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Въртящи се моп четки, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Автоматично добавяне на почистващ разтвор
Аксесоари в комплекта
Странична четка, Централна четка, HEPA филтър, МОП кърпа х2, 2x Торба за прах, Контейнер за вода, Зарядна/почистваща станция, Почистващ разтвор
Размер
350 x 350 x 97 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане