Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L20 Ultra Complete

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLX41CEC

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame L20 Ultra Complete

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLX41CEC

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 8-10 дни

 

Представяме ви най-модерния почистващ робот L20 Ultra Complete от Dreame. Устройството използва изключителната технология MopExtend™ и мощна система за засмукване Vormax™, за да осигури ефективното представяне, което заслужавате! Гарантира цялостно и прецизно отстраняване на мръсотията дори в труднодостъпни места, а между циклите на почистване сам изпразва резервоара за прах и мръсната вода. Той сам почиства подложките на мопа и се презарежда на зарядната станция! Прахосмукачката робот ще почисти подовете във вашия дом, докато вие се наслаждавате на залужена почивка!

 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващ робот Dreame L20 Ultra Complete

Представяме ви най-модерния почистващ робот L20 Ultra Complete от Dreame. Устройството използва изключителната технология MopExtend™ и мощна система за засмукване Vormax™, за да осигури ефективното представяне, което заслужавате! Гарантира цялостно и прецизно отстраняване на мръсотията дори в труднодостъпни места, а между циклите на почистване сам изпразва резервоара за прах и мръсната вода. Нещо повече, той сам почиства подложките на мопа и се презарежда на зарядната станция! Прахосмукачката робот ще почисти подовете във вашия дом, докато вие се грижите за най-важното!

 

02Dreame/L20-Ultra/11

 

Още по-голяма ефективност

L20 Ultra Complete се отличава със своята изключително ефективна производителност. Използва най-съвременната система MopExtend™, която позволява прецизно почистване на труднодостъпни места. Как? Роботът автоматично разпознава ъгли и ръбове, което му позволява да разшири обхвата на подложките за почистване. В резултат на това L20 Ultra Complete ще почиства разстоянието между пода и стената, както и други ръбове с точност до 2 mm. Сега всяко кътче в дома ви ще блести чисто!

 

02Dreame/L20-Ultra/7

 

Двойно почистване

Край на упоритите петна! Системата DuoScrub™ използва два високоскоростни въртящи се мопа за безпроблемно отстраняване дори на най-упоритите петна. Сос на пода в кухнята? Какво ще кажете за сок, разлят от вашето дете? Не се занимавайте с това! Dreame L20 Ultra Complete ще се отърве от тях за миг! Нещо повече, в режим на миене, гумената четка се повдига и моторът на вентилатора автоматично се изключва, така че мокрото миене на пода се извършва безшумно!

 

02Dreame/L20-Ultra/3

 

Усъвършенствана система за почистване

Кажете сбогом на досадните снопчета прах и косми, които намирате буквално навсякъде! Всмукателната система Vormax™ осигурява всмукателна сила от 7000 Pa, така че L20 Ultra Complete лесно премахва мръсотията от всякакви повърхности. Плаващата гумена четка е защитена от заплитане на коса по нея, елиминирайки я за няколко минути. Нещо повече, подложките за почистване автоматично се повдигат, когато роботът разпознае килими по пътя си, предотвратявайки го от намокряне и осигурявайки цялостно почистване.

 

02Dreame/L20-Ultra/6

 

Гений за почистване

Усъвършенстваната система CleanGenius™ позволява на робота да разпознава вида и степента на замърсяване, така че да почиства подовете няколко пъти, ако е необходимо. Ако подложките за почистване се замърсят по време на почистване, Dreame L20 Ultra Complete първо ще ги почисти и след това ще започне друг цикъл на почистване. Забравете за мръсните ивици и се насладете на девствена чистота!

 

02Dreame/L20-Ultra/2

 

Интелигентна навигация

Вашият почистващ робот Dreame ще намери свой собствен път! Навигационната система Pathfinder™ ви позволява бързо да създавате карти на стаите и автоматично да коригирате маршрута за почистване на целия ви апартамент или бързо да навигирате до определена стая. Но това не е всичко! Роботът интелигентно разпознава препятствията - вграденото LED осветление му помага да идентифицира 55 вида обекти и да планира цялостно почистване около обекта дори в тъмни помещения. Не се притеснявайте за оставени чорапи или разпръснати играчки от вашето дете - Dreame L20 Ultra Complete ще се справи перфектно!

 

02Dreame/L20-Ultra/1

 

Създаден с мисъл за вашия комфорт

След приключване на почистването, роботът автоматично се връща в базата, където ще се подготви за следващия цикъл на почистване. Основният резервоар за мръсотия е с капацитет от цели 3,2 литра, което означава, че не е необходимо да го изпразвате до 75 дни! Резервоарите за чиста и мръсна вода са с вместимост съответно 4,5 литра и 4 литра. L20 Ultra Complete автоматично презарежда резервоара си за вода и изсушава подложките си за моп, така че можете да сте сигурни, че почистването на пода се извършва при хигиенични условия. Оставете робота Dreame да се погрижи за почистването, докато вие се наслаждавате на заслужена почивка!

 

02Dreame/L20-Ultra/8

 

Повече възможности с мобилното приложение

Изтеглете приложението Dreamehome и се насладете на лесна работа с вашия робот! От телефона си можете да стартирате бързо почистване, да поставите на пауза или да възобновите работата на робота, да зададете режим „Не ме безпокойте“, да го почистите на място и да зададете вида на почистването – почистване след прахосмукачка, само прахосмукачка или само мопване. Ако имате по-високи килими в дома си, приложението ще ви позволи да изберете опцията за премахване на подложките за почистване, така че Dreame L20 Ultra Complete да избегне намокрянето им по време на почистване. Вижте колко е удобно!

 

02Dreame/L20-Ultra/10

 

Пълен комплект

Комплектът консумативи към Dreame L20 Ultra Complete предлага цялостно решение за перфектно почистване. В комплекта ще намерите три странични четки с които робота достига прецизно труднодостъпните места. Комплектът включва и мултифункционален почистващ инструмент и торбички за прах, осигуряващи цялостно почистване на различни повърхности. Две основни четки, включително една вече инсталирана, гарантират дълготрайна работа. Подложките за моп, включително две, прикрепени към дръжките, заедно с четири контейнера за препарат, позволяват ефективно миене на пода. Освен това четири филтъра за прах (с един вече инсталиран) осигуряват високо качество на въздуха.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
7000Pa
Навигация
Pathfinder™
Батерия
Li-ion 6400 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
260 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Dreamehome (Android, iOS)
Ниво на шум
63dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
300 ml
Станция за събиране на прах
3200 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 4000 ml, Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 4500 ml
Филтър
EPA (RHF8) - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Повдигащ се МОП, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Въртящи се моп четки, Видеообаждане в реално време, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Автоматично добавяне на почистващ разтвор, Работа на черни повърхности, Изсушаване, Разтегателни мопове
Аксесоари в комплекта
Зарядна/почистваща станция, Почистващ инструмент, Удъкжителна рампа за станция за почистване, Странична четка х3, Торба за прах х3, Централна четка х3, Моп подложки x14 (x2 прикрепени), Дръжка за Mop Pads x2, Препарат х4, HEPA филтър x4 (монтиран x1)
Размер
350 × 350 × 103.8 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане