Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame X40 Ultra Complete

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLX63CE-2

Прахосмукачка робот Xiaomi Dreame X40 Ultra Complete

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: RLX63CE-2

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 4-5 дни

 

Открийте Xiaomi Dreame X40 Ultra Complete, почистващ робот, който ще въведе революция в ежедневното почистване на вашия дом. Благодарение на усъвършенстваната система Vormax™ и всмукателна мощност от 12 000 Pa, роботът гарантира безкомпромисна борба с всички видове замърсявания. Оборудван с динамични мопове за почистване и иновативна странична четка, която достига дори до най-труднодостъпните места. Функцията за автоматично почистване и изпразване на резервоара за прах, комбинирана с измиване на мопове във вода с температура 70°C, осигурява безпрецедентно почистване и ви позволява да поддържате безупречно чист дом без усилия.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Почистващ робот Xiaomi Dreame X40 Ultra Complete

Открийте Xiaomi Dreame X40 Ultra Complete, почистващ робот, който ще въведе революция в ежедневното почистване на вашия дом. Благодарение на усъвършенстваната система Vormax™ и всмукателна мощност от 12 000 Pa, роботът гарантира безкомпромисна борба с всички видове замърсявания. Оборудван с динамични мопове за почистване и иновативна странична четка, която достига дори до най-труднодостъпните места. Функцията за автоматично почистване и изпразване на резервоара за прах, комбинирана с измиване на мопове във вода с температура 70°C, осигурява безпрецедентно почистване и ви позволява да поддържате безупречно чист дом без усилия.

 

Изключителна ефективност на почистване

Роботът Dreame X40 Ultra Complete се отличава с ненадмината почистваща мощност благодарение на използването на иновативната система Vormax™. Осигурява изключителна всмукателна мощност до 12 000 Pa, което ви позволява лесно да премахвате както животински косми, така и по-големи частици мръсотия. Можете да регулирате мощността на засмукване на 4 степени, така че ефективно да настроите работата на устройството според вашите нужди и очаквания. Отделно се предлага и специална четка TriCut, която елиминира проблема със заплитането на косата, като я насочва директно в контейнера за отпадъци.
 
 

Революционна технология за почистване

Роботът Dreame X40 Ultra Complete е вашият съюзник в борбата с праха на всяка крачка. Неговата уникална разтегателна странична четка ефективно достига до всеки ъгъл и дори се повдига с 10 мм. Тази функция е изключително важна, особено при почистване на килими. С Dreame можете да сте сигурни, че вашите подове винаги ще бъдат искрящо чисти!
 
 

Перфектно почистване

Технологията MopExtend™ RoboSwing, използвана в робота Dreame X40 Ultra, позволява цялостно почистване дори на най-труднодостъпните места. Подложките за почистване, удължаващи се до 4 см, почистват прецизно по первазите и ръбовете, осигурявайки цялостно почистване на всеки ъгъл.
 
 

Разширено откриване на мръсотия OmniDirt

Dreame X40 Ultra използва иновативната технология OmniDirt за прецизно почистване, като използва цялостна система за анализ на цвета на водата през пет канала (R/G/B/Turbidity/Chromaticity). Това позволява цялостно почистване с безупречна прецизност! Усъвършенстваната интеграция на RGB камерата със системата за разпознаване на нивото на замърсяване позволява на робота да регулира интелигентно мощността на засмукване - от нежно събиране на прах до динамично отстраняване на упорити петна. В допълнение, актуализираната функция за моп и почистване на пода с 32 нива на регулиране на влажността не само гарантира цялостно почистване, но и елиминира проблема с оставянето на ивици. Тази стратегия, съчетана с цялостно почистване със скорост от 0,1 m/s, подчертава ефективността и силата на технологията OmniDirt за поддържане на подовете във вашия дом чисти.
 
 

Интелигентно почистване, съобразено с вашите нужди

Роботът Dreame X40 Ultra трансформира процеса на почистване, предлагайки интелигентни решения, адаптирани към различни повърхности и видове замърсявания - благодарение на функцията CleanGenius. Усъвършенствани технологии като 360° разпознаване, избягване на препятствия и прецизно картографиране и планиране на маршрута гарантират оптимално почистване дори на големи площи. Освен това управлението чрез приложението Dreamehome и гласовите команди прави работата още по-лесна. Приспособявайки се към сложна домашна среда, Dreame X40 Ultra предлага персонализирани стратегии за почистване, за да поддържате стаите си чисти по всяко време.
 
 

Удобството при използване е на първо място

Роботът Dreame X40 Ultra Complete е създаден, за да направи ежедневното почистване възможно най-лесно. Усъвършенстваните функции като автоматично самопочистване, изпразване на резервоара за прах и почистващ препарат и подаване на вода минимизират необходимостта от намеса на потребителя. Но това не е всичко. След връщане в докинг станцията, роботът автоматично почиства подложките за почистване във вода с температура 70°C и ги изсушава с горещ въздух, което гарантира, че устройството е готово за работа по всяко време. Освен това използването на антибактериален резервоар и торба за прах с активен въглен ефективно неутрализира неприятните миризми и бактерии, осигурявайки здравословна среда у дома. Иновативните решения на Dreame X40 Ultra правят поддържането на чистота по-лесно и удобно от всякога!
 
 

Пълен комплект

Комплектът консумативи към Dreame X40 Ultra Complete предлага цялостно решение за перфектно почистване. В комплекта ще намерите три странични четки с които робота достига прецизно труднодостъпните места. Комплектът включва и мултифункционален почистващ инструмент и торбички за прах, осигуряващи цялостно почистване на различни повърхности. Основна четка, вече инсталирана, гарантира дълготрайна работа. Кърпите за моп, включително две, прикрепени към подложките, заедно с 1 литър почистващ препарат, позволяват ефективно миене на пода. Освен това четири филтъра за прах (с един вече инсталиран) осигуряват високо качество на въздуха.

 

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
12000Pa
Навигация
PreciSense™ LiDAR (систематичен)
Батерия
Li-ion 6400 mAh
Площ на почистване
250м²
Време за работа
250 мин
Управление
Бутони, Google Voice Assistant, Amazon Alexa, Мобилно приложение Dreamehome (Android, iOS)
Ниво на шум
65 dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах, Самопочистване на МОП
Контейнер за прах
300 ml
Станция за събиране на прах
3200 ml
Резервоар за вода
Капацитет на резервоара за мръсна вода (станция) - 4000 ml, Капацитет на резервоара за чиста вода (станция) - 4500 ml
Филтър
EPA (E11)
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Повдигащ се МОП, Заключване за деца, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера, Разпознаване на предмети, Самопочистваща се станция, Въртящи се моп четки, Запаметяване на 5 карти, Видеообаждане в реално време, Автоматично зареждане на резервоара за вода, Автоматично добавяне на почистващ разтвор, Работа на черни повърхности, Изсушаване, Разтегателни мопове, Почистване с топла вода, Прекосяване на препятствия до 2,2 см, Повдигаща се централна четка, Повдигаща се странична четка, Изкачащ МОП, Изкачаща странична четка
Аксесоари в комплекта
Централна четка, Самопочистваща се / зарядна станция, Почистващ инструмент, Удъкжителна рампа за станция за почистване, Странична четка х3, Торба за прах х3, HEPA филтър x4 (монтиран x1), Моп подложки x12 (x2 прикрепени), Държач за моп подложка x2, Препарат 1 литър
Размер
350 x 350 x 103.8mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Купи на изплащане