Всички Категории
Каталог

Прахосмукачка робот Xiaomi Roidmi EVE CC

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 055315

Прахосмукачка робот Xiaomi Roidmi EVE CC

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: 055315

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Срок за доставка: 1-2 дни

 

Оставете Roidmi EVE CC да почисти вместо вас. Роботът ефективно събира прах и други отпадъци със своята всмукателна сила от 4000 Pa и гумена четка.Той автоматично се връща към станцията и изпразва резервоара за прах. Роботът работи до 180 минути, което ви позволява да почиствате повече стаи без прекъсване на зареждането. С LDS навигация той лесно се придвижва из жилището ви, а приложенията Mi Home и Roidmi ви позволяват дистанционно да управлявате робота и да регулирате настройките.

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Прахосмукачка робот Roidmi EVE CC

Оставете Xiaomi Roidmi EVE CC да почисти вместо вас. Роботът ефективно събира прах и други отпадъци със своята всмукателна сила от 4000 Pa и гумена четка.Той автоматично се връща към станцията и изпразва резервоара за прах. Роботът работи до 180 минути, което ви позволява да почиствате повече стаи без прекъсване на зареждането. С LDS навигация той лесно се придвижва из жилището ви, а приложенията Mi Home и Roidmi ви позволяват дистанционно да управлявате робота и да регулирате настройките.

 

03Roidmi/EVE-CC-white/6

 

Отстранява мръсотията без усилие

Насладете се на чисти повърхности с Roidmi EVE CC. Роботът ефективно премахва прах и фини отпадъци със своята 4000 Pa всмукателна мощност. Гумената четка предотвратява заплитането на косата и старателно събира мръсотията, натрупана в цепнатините. Страничната четка почиства зони близо до стените за по-ефективно събиране на мръсотията. Робота има станция за почистване и резервоар за вода с вместимост 290 мл, така че ще почисти около 150 кв.м. на един дъх. Вече не е нужно да спирате почистването, за да напълните отново водата в резервоара.

 

03Roidmi/EVE-CC-white/7

 

Лазерна (LDS) интелигентна навигация


Изпитайте как EVE CC ефективно навигира във вашия апартамент. Роботът използва LDS интелигентна лазерна навигация, за да сканира точно стаи и бързо да ги картографира. Той се ориентира блестящо в лошо осветени помещения и преодолява препятствия с височина до 17 mm и автоматично разпознава стълби и след което ги избягва. Използвайте Roidmi EVE CC, без да се притеснявате, че ще го повредите.

 

03Roidmi/EVE-CC-white/4

 

Автоматично изпразване на контейнера с прах

Вече не е необходимо да изпразвате резервоара за прах ръчно. Когато е необходимо, роботът ще се върне в станцията, за да премахне мръсотията от контейнера. Интелигентният дизайн на въздуховода означава, че изпразването на резервоара ще отнеме само 15 секунди. Не е нужно да се притеснявате от досадния шум - процесът е изключително тих. Капацитетът на торбичката за прах е 2,5 литра, което намалява честотата на смяната и - достатъчно за около 60 дни. Насладете се на иновативните решения, които предлага Roidmi EVE CC.

 

03Roidmi/EVE-CC-white/3

 

По-удобно с приложението Mi Home

Изтеглете приложенията Roidmi или Mi Home, налични в Google Play и App Store, и получете повече опции. Започнете удобно почистване, управлявайте карти на стаите, настройте виртуални стени и редовно почистване, проверявайте известията, нивата на батерията и много други! Сега имате всички тези функции на една ръка разстояние.

 

03Roidmi/EVE-CC-white/11

 

Характеристики +
Тип почистване
Мокро, Сухо
Всмукателна мощност
4000Pa
Навигация
LDS (систематичен)
Батерия
Li-ion 3200 mAh
Площ на почистване
150м²
Време за работа
180 мин
Управление
Бутони, Мобилно приложение Mi Home (Android, iOS), Google Voice Assistant, Amazon Alexa
Ниво на шум
72dB
Самопочистване
Самопочистване на контейнера за прах
Контейнер за прах
260 ml
Станция за събиране на прах
2500 ml
Резервоар за вода
290 ml
Филтър
HEPA - миещ се
Функции
Засичане на килим, Контрол на мощността, Контрол на нивото на водата, Виртуална стена, Забранени зони, Зоново почистване, Автоматично зареждане, График, Сензори против падане, Избор на стая, Запаметяване на 4 карти, Прекосяване на препятствия до 2 см, Станция за събиране на прах, Автоматично почистване на контейнера
Аксесоари в комплекта
Централна четка, 2x странична четка, 2x многократна МОП кърпа, Самопочистваща се / зарядна станция, 2x HEPA филтър, 5x Торба за прах
Размер
325 × 325 × 97 mm
Цвят
Бял
Гаранция
24 Месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане