Всички Категории

Пречиствател за въздух Meross MAP100

  • Марка: Meross
  • Кат. номер: MAP100

Пречиствател за въздух Meross MAP100

  • Марка: Meross
  • Кат. номер: MAP100
Цена
219,00 лв.

Продукта е спрян от продажба

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Знаете ли колко вредни химикали и микроорганизми могат да се носят във въздуха? С пречиствателя Meross MAP100 можете ефективно да се отървете от тях! С 3-степенна филтрация уредът перфектно се справя например с прах, косми и полени. Работи изключително тихо и е перфектен за помещения до 19m2. Можете да го управлявате дистанционно - чрез мобилно приложение или гласови команди. 

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Смарт пречиствател за въздух Meross MAP100HK

Знаете ли колко вредни химикали и микроорганизми могат да се носят във въздуха? С пречиствателя Meross MAP100 можете ефективно да се отървете от тях! С 3-степенна филтрация уредът перфектно се справя например с прах, косми и полени. Работи изключително тихо и е перфектен за помещения до 19m2. Можете да го управлявате дистанционно - чрез мобилно приложение или гласови команди. Продуктът е съвместим с Apple HomeKit и Samsung SmartThings.

 

 

Ефективна, 3-степенна филтрация

Какво прави един пречиствател способен да подобри качеството на въздуха във вашия дом толкова ефективно? Уредът предлага 3-степенна филтрация. Първо се изолират по-големи отпадъци, като косми и прах. След това филтърът HEPA H13 улавя до 99,97% от фините частици, елиминирайки дима, полените и замърсяването. И накрая, филтърът с активен въглен намалява миризмите, ЛОС и други опасни вещества. В резултат на това можете да се насладите на отлично качество на въздуха в помещенията!

 

 

Лесен за използване

Дизайна на пречиствателя е създаден, за да го направи възможно най-лесен за употреба. Удобният достъп до основните му функции се осъществява с 1 бутон. С този бутон можете не само да включвате и изключвате устройството, но и да избирате една от наличните скорости. Само с няколко щраквания можете да настроите работата на пречиствателя според вашите нужди - колко лесно е! Ако е необходимо, можете също бързо да възстановите фабричните настройки на продукта.

 

 

Насладете се на предимствата на дистанционното управление

Сега можете удобно да управлявате пречиствателя от вашия смартфон. Приложението Meross ви позволява не само да го включвате и изключвате от разстояние, но и например да създавате работни графици за него. Така лесно можете да накарате устройството да се грижи за качеството на въздуха в дома ви, когато отидете в офиса. Искате още? Пречиствателят е съвместим със Siri, Google Assistant и Amazon Alexa. Така че можете удобно да го управлявате с гласа си - просто дайте правилната команда!

 

 

Надеждно пречистване на въздуха в цялата стая

Кухня, всекидневна или може би спалня? Вие решавате къде искате да работи вашият пречиствател. Устройството е идеално за помещения до около 19 m2. Благодарение на своя 360° изход, той може ефективно да почиства въздуха във всеки ъгъл на помещението. Продуктът се отличава и с впечатляващата си ефективност – CADR стойността му е 160m3/h. Просто го поставете в стаята по ваш избор и я превърнете в безопасно и щадящо за здравето място!

 

 

Изненадващо тих

Спете спокойно, докато пречиствателят на марката Meross се грижи за отличното качество на въздуха във вашия дом. Не е нужно да се притеснявате, че досадният шум, които пречи на почивката ви! Устройството работи учудващо тихо – в режим Sleep нивото на звука му не надвишава 24dB, а в режим High е около 48dB. За сравнение, в ежедневието на открито тази стойност остава около 70 dB и повече. Така че, когато използвате MAP100, не е нужно да се притеснявате от досаден шум.

 

 

Характеристики +
Категория
Пречистватели за въздух
Работна площ
19m²
Дебит на въздуха (m3/h)
160m3/h
Ниво на шум
24-48 dB
Дисплей
Не
Цвят
Бял
Размери
180 x 180 x 390 mm
Тегло
2.3kg
Гаранция
24 месеца

Умен дом

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория