Всички Категории
Каталог

Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: BHR5096GL

Пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: BHR5096GL
Цена
439,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Радвайте се на перфектно чист и свеж въздух у дома благодарение на пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 4. Той разполага с филтър с активен въглен и е подходящ за помещения от 28 до 48 m².

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Високоефективен филтър - Xiaomi Smart Air Purifier 4 е способен на изключително ефективна филтрация благодарение на своята 3-слойна система за филтриране, включваща: филтър за частици, филтърен слой с активен въглен и накрая HEPA слой.

Не само премахва замърсяванията, но също така има способността да премахва миризми, алергени и дори PM 2.5 фин прах. PCADR 400m³/h & FCADR 150m³/h, елиминират 99,97% от пърхота, праха, прашеца, дима, TVOC и фините частици до 0,3 микрона.

 

OLED сензорен екран - Xiaomi Smart Air Purifier 4 притежава интелигентен сензор за прах, който отчита прахови частици, отчита температура и влажност във въздуха и показва подробности на модерния OLED екран. Ако екранът е зелен, концентрацията на финия прах е безопасна, оранжевото и червеното е опасно.

 

Подобрена филтрация - значително подобрен в производителността на филтриране в сравнение с предшественика. Машината има скорост на филтриране до 380 m3/час и работи ефективно в помещения с площ под 50m2.

 

Интелигентен контрол - Purifier 4 може да се свърже с Mi Home/Xiaomi Home app на телефона. Машината е оборудвана с Wifi връзка за настройка и персонализиране на режима на работа: автоматичен, нощен, ръчно избран или напомняне за времето за смяна на филтъра.

 

Генератор на отрицателни йони - Отрицателните йони помагат за почистването на въздуха и ви карат да се чувствате като в гора или близо до водопад, което подобрява емоционалното благополучие. Въпреки че има висока ефективност на филтриране, машината работи изключително гладко. Освен това, това е впечатляваща способност за пестене на енергия, която помага на потребителите да използват удобно. Дори докато си почивате.

Характеристики +
Категория
Пречистватели за въздух
Работна площ
48m²
Дебит на въздуха (m3/h)
400m³/h
Ниво на шум
32-64 dB
Дисплей
Да
Цвят
Бял
Размери
250 x 250 x 555 mm
Тегло
5.6 kg
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория