Всички Категории
Каталог

Пречиствател за въздух Xiaomi Viomi Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VXKJ03

Пречиствател за въздух Xiaomi Viomi Pro

  • Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: VXKJ03
Цена
459,00 лв.

Избраният продукт не е наличен в момента.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

 

Xiaomi Viomi Smart Air Purifier е устройство за претенциозни потребители, което не само ще пречисти въздуха от замърсители, но и от вируси и бактерии. Осигурява чист въздух денонощно със своята тиха работа и ефективна четиристепенна филтрация. Въпреки малките си размери, пречиствателят лесно осигурява пълна филтрация в помещения до 60 m².

Подробно описание
Характеристики
Подробно описание +

Чист въздух във всяка стая

Viomi Smart Air Purifier е устройство за претенциозни потребители, което не само ще пречисти въздуха от замърсители, но и вируси и бактерии. Осигурява чист въздух денонощно със своята тиха работа и ефективна четиристепенна филтрация.

 

 

Комплексна филтрация

Четиристепенната филтрация позволява цялостно пречистване на въздуха. Първият слой е найлонов тъкан филтър с 40 прегради, предназначен да улавя по-големи частици. Следва HEPA филтър с пречистващи сребърни и медни йони, които осигурява ефективна защита срещу микроорганизми. Друго покритие с активен въглен филтрира всички вредни частици, като смог. Крайното филтриране се извършва с UV светлина, която инактивира останалите бактерии и вируси и повишава ефективността на дезинфекция до 99,9%.

 

 

Тишина и през нощта

Дизайнът, който позволява на въздуха да преминава свободно през уреда, позволява изключително тиха работа. Нивото на шум от 39 dB в нощен режим със сигурност няма да ви притеснява дори когато се стартира на малко разстояние от леглото. Непрекъснатата работа дори през нощта ще поддържа въздуха чист на постоянно ниво.

 

 

Почиства целия ви дом

Въпреки малкия си размер, пречиствателят лесно осигурява пълна филтрация в помещения до 60 m². Благодарение на подходящата циркулация, уредът бързо и ефективно почиства въздуха дори в целия апартамент, само като оставите отворена врата към стаите.

 

 

Ефективни аниони

По време на работа устройството благодарение на йонизацията освобождава силни аниони и ефективно премахва токсичните газове, предотвратява повторното замърсяване и оставя въздуха свеж и чист. Липсата на възможност за вторично замърсяване позволява много по-дълга работа без смяна на филтъра, което прави пречиствателя по-евтин за поддръжка.

 

 

Автоматична реакция

Вградените инфрачервени сензори и сензори за миризми ви позволяват да наблюдавате качеството на въздуха за по-прецизни резултати. Устройството само разпознава замърсяването и може автоматично да регулира нивото на пречистване според преобладаващите условия.

 

 

Управлението е като детска игра

Изключително лесната работа е възможна от четирите бутона в предната част на устройството, които позволяват цялостно управление. Нивото на замърсяване ще се покаже на светодиодния екран, като показва както цифрова стойност, така и ще ви помогне да определите дали текущото ниво на замърсяване е безопасно за здравето ви, чрез показване на рамка в съответния цвят на екрана.

 

 

Мобилно приложение

Работата с устройството е възможна и чрез приложението Mi Home, което ви позволява да използвате пречиствателя, без да мърдате от дивана или да сте далеч от дома. Приложението ви позволява да стартирате устройството или да зададете нивото на работа, но също така ще ви информира за процента на използване на филтъра или необходимостта от смяната му.

 

 

Характеристики +
Категория
Пречистватели за въздух
Работна площ
60m²
Дебит на въздуха (m3/h)
500m³/h
Ниво на шум
39-65 dB
Дисплей
Да
Цвят
Бял
Размери
320 x 320 x 657 mm
Тегло
9.5kg
Гаранция
24 месеца

Оборудване за домашни любимци

Виж всички

Роботи за прозорци

Виж всички

Продукти от същата категория