Представяне на робот Dreame Bot L10 Pro

13 юни 2021
Представяне на робот Dreame Bot L10 Pro

Първият вакумен робот на фирмата Dreame с лазерен сензор беше D9, който се превърна в един от най-търсените роботи за 2020. Днес дъщерната фирма на Xiaomi ни е приготвила нова изненада под формата на Dreame Bot L10 Pro, който е със значително подобрена навигационна система спрямо своя предшественник. 

 

Dreame Bot L10 Pro: Моделът на 2021 година

 

 

Едно от най-големите предизвикателства при роботизираните прахосмукачки е откриването и избягването на препадствия. През последните години производителите на прахосмукачки роботи, изпробваха различни технологии, като една от най-успешните беше лазерен сензор комбиниран с предна камера. Но за съжаление и тази технология не беше толкова успешна, заради слепите петна които се получават при тяхната комбинация.

Dreame представят едно ново решение на този проблем с Bot L10 Pro. Като вместо да изпозлват предна камера, те интегрират три лазерни сензора в предната част на робота.

 

 

Dreame наричат тази технология „High Precision 3D Sensor“.  Използването на лазери, подобрява значително точността и осигурява значително по-голямо „зрително поле“ като по този начин практически слепите зони са напълно елиминирани.

 

 

Dreame Bot L10 Pro използва различна стратегия за почистване на всяка една стая. Използвайки четирите си лазера за навигация и SLAM алгоритмите, робота изчислява най-оптималният маршрут за да почисти помещението в което се намира.

 

 

Dreame Bot L10 Pro разполага с 4000Pa засмукваща мощност, което го прави най-мощният робот на пазара за 2021. Силата на засмукване може да бъде регулирана в четири степени. Като това ви позволява да изберете перфектната степен за вашето жилище. Средната и страничната четка, са подобрени за събиране на косми от домашни любимци, без да се заплитат в тях.

 

 

Робота може да изкачва прагове с височина до 20mm. Което означава, че без никакви услия би се качил и върху най-високият килим, за да го почисти. Височината на робота е същата като на предшественника си Dreame D9 от 96.8mm, който безпроблемно почиства под всички мебели.Робота разполага със сензори против падане, така че не трябва да се притеснявате ако имате стълби.

 

 

L10 Pro е първият робот на марката , който може да изпълнява гласови команди чрез Alexa или Amazon Echo Dot. Този ъпгрейд се очаква скоро да бъде пуснат и на предният модел Dreame D9.


По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 15% със Settle20 ноември 2021

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 15% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

прочети още
Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още