Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

13 юни 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Първият вакумен робот на фирмата Dreame с лазерен сензор беше D9, който се превърна в един от най-търсените роботи за 2020 година. Днес дъщерната фирма на Xiaomi ни е приготвила нова изненада под формата на Dreame Bot L10 Pro, който е със значително подобрена навигационна система спрямо своя предшественник. 

 

Dreame Bot L10 Pro: Моделът на 2021 година

 

 

Едно от най-големите предизвикателства при роботизираните прахосмукачки е откриването и избягването на препадствия. През последните години производителите на прахосмукачки роботи, изпробваха различни технологии, като една от най-успешните беше лазерен сензор комбиниран с предна камера. За съжаление и тази технология не беше толкова успешна, заради слепите петна които се получават при тяхната комбинация.

Dreame представят едно ново решение на този проблем с Bot L10 Pro. Вместо да изпозлват предна камера, те интегрират три лазерни сензора в предната част на робота.

 

 

Dreame наричат тази технология „High Precision 3D Sensor“.  Използването на лазери, подобрява значително точността и осигурява значително по-голямо „зрително поле“ като по този начин практически слепите зони са напълно елиминирани.

 

 

Dreame Bot L10 Pro използва различна стратегия за почистване на всяка една стая. Посредством четирите си лазера за навигация и SLAM алгоритмите, роботът изчислява най-оптималния маршрут, за да почисти помещението в което се намира.

 

 

Bot L10 Pro разполага с 4000Pa засмукваща мощност, което го прави най-мощният робот на пазара за 2021. Силата на засмукване може да бъде регулирана в четири степени, като това ви позволява да изберете перфектната степен за вашето жилище. Имате килими? Не се притеснявайте Dreame Bot L10 Pro ги засича и автоматично увеличава мощността, за едно перфектно почистване. Средната и страничната четка, са подобрени за събиране на косми от домашни любимци, без да се заплитат в тях.

 

 

Робота може да изкачва прагове с височина до 20mm. Това означава, че без никакви услия би се качил и върху най-високият килим, за да го почисти. Височината на робота е същата като на предшественника си Dreame D9 от 96.8mm, който безпроблемно почиства под всички мебели. Робота разполага със сензори против падане, така че не трябва да се притеснявате ако имате стълби.

 

 

L10 Pro може да изпълнява гласови команди чрез Alexa или Amazon Echo Dot. Този ъпгрейд отскоро е наличен и на предния модел Dreame D9.

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020