Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

14 ноември 2020
Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

Първият вакумен робот на фирмата Dreame беше F9 и той дойде без лазерен сензор за разстояние, но за сметка на това беше най-ниският робот предлаган на пазара. С височина само 7,9см. дъщерната фирма на Xiaomi, Dreamе ни е приготвила нова изненада под формата на новия си модел Dreame D9, който ние от Robomax.bg искаме да ви представим.

 

Dreamе D9: Моделът на 2020 година

                                             

 

Новият модел на Dreamе D9 е оборудван с "Lidar Navigation", която е последно поколение лазерен сензор за измерване на разстояние. Посредством тази технология робота изготвя възможно най-точните карти за почистване на вашият дом.

 

 

 

Визуално Dreamе D9 е смесица от няколко модела: Roborock S6 Pure (заради стилният прорез в средата), Roborock S6 (заради външните си обли форми) и Roborock S5 (заради разположението на лазерният сензор). Въпреки визуалната си прилика с моделите на Roborock, Dreamе D9 ги превъзхожда с всмукателната си мощност от 3000Pa, като за сравнение искаме да отбележим, че Roborock S6 MaxV има само 2500Pa.

 

 

 

Бутоните за управление на робота са умело интегрирани от горната му страна, като запазват подредбата и функциалността си същата като на предните модели на компанията.

 

 

"Dreame Technology" означава висококачествена изработка съчетана с високо качествени материали. Те гарантират дълъг и безпроблемен живот на робота. От компанията ни гарантират, че настроен на най-ниска степен на засмукване, Dreame D9 ще може да почисти жилище над 200 m².

 

 

Мобилното приложение Xiaomi Home App е налично както за Android така и за IOS. В него вие може да видите как робота картографира вашето жилище в реално време.  

 

 

Също така имате опцията лесно да разделите вашето жилище на отделни стаи.

 

 

Чрез разделянето на помещенията във вашия дом, вие можете да кажете на робота в какъв ред трябва да почисти стаите. Кои стаи искате да бъдат почистени и кои не искате да бъдат почиствани. Робота разпознава автоматично, кога почистваната повърхност е килим и сам увеличава всмукателната си мощност до максимум.

 

 

От мобилното приложение, вие имате възможността да задавате забранени зони, в които робота да не чисти. Също така вие можете да поставяте и вуртуални стени. Тези опции не са нови, но са абсолютно задължителни за всеки робот от висок клас. 

 

 

Dreamе D9 се очаква да навлезе масово на пазара към края на 2020. Като ако съдим по ценовата политика на Xiaomi, трябва да очакваме тотален хит на цена спрямо качество и функционалност. Безспорно Dreamе D9 прилича на много други модели на пазара, но не забравяйте, че всеки един нов модел на дъщерната компания Dreamе винаги има с какво да ни изненада.

Като заключение можем да кажем, че XIAOMI DREAME D9 не отстъпва по нищо на именитите си събратя от Roborock. Може да го намерите в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/xiaomi-dreame-d9-robot-cleaner.html

 


Историята на Roborock 2 май 2021

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

прочети още
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка11 април 2021

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

прочети още
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот19 декември 2020

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

прочети още
Xiaomi Mijia 1T31 октомври 2020

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

прочети още
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот10 октомври 2020

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

прочети още