Всички Категории
PRODUCTS

Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

14 ноември 2020
Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

Първият вакумен робот на фирмата Dreame беше F9 и той дойде без лазерен сензор за разстояние, но за сметка на това беше най-ниският робот предлаган на пазара. С височина само 7,9см. дъщерната фирма на Xiaomi, Dreamе ни е приготвила нова изненада под формата на новия си модел Dreame D9, който ние от Robomax.bg искаме да ви представим.

 

Dreamе D9: Моделът на 2020 година

                                             

 

Новият модел на Dreamе D9 е оборудван с "Lidar Navigation", която е последно поколение лазерен сензор за измерване на разстояние. Посредством тази технология робота изготвя възможно най-точните карти за почистване на вашият дом.

 

 

 

Визуално Dreamе D9 е смесица от няколко модела: Roborock S6 Pure (заради стилният прорез в средата), Roborock S6 (заради външните си обли форми) и Roborock S5 (заради разположението на лазерният сензор). Въпреки визуалната си прилика с моделите на Roborock, Dreamе D9 ги превъзхожда с всмукателната си мощност от 3000Pa, като за сравнение искаме да отбележим, че Roborock S6 MaxV има само 2500Pa.

 

 

 

Бутоните за управление на робота са умело интегрирани от горната му страна, като запазват подредбата и функциалността си същата като на предните модели на компанията.

 

 

"Dreame Technology" означава висококачествена изработка съчетана с високо качествени материали. Те гарантират дълъг и безпроблемен живот на робота. От компанията ни гарантират, че настроен на най-ниска степен на засмукване, Dreame D9 ще може да почисти жилище над 200 m².

 

 

Мобилното приложение Xiaomi Home App е налично както за Android така и за IOS. В него вие може да видите как робота картографира вашето жилище в реално време.  

 

 

Също така имате опцията лесно да разделите вашето жилище на отделни стаи.

 

 

Чрез разделянето на помещенията във вашия дом, вие можете да кажете на робота в какъв ред трябва да почисти стаите. Кои стаи искате да бъдат почистени и кои не искате да бъдат почиствани. Робота разпознава автоматично, кога почистваната повърхност е килим и сам увеличава всмукателната си мощност до максимум.

 

 

От мобилното приложение, вие имате възможността да задавате забранени зони, в които робота да не чисти. Също така вие можете да поставяте и вуртуални стени. Тези опции не са нови, но са абсолютно задължителни за всеки робот от висок клас. 

 

 

Dreamе D9 се очаква да навлезе масово на пазара към края на 2020. Като ако съдим по ценовата политика на Xiaomi, трябва да очакваме тотален хит на цена спрямо качество и функционалност. Безспорно Dreamе D9 прилича на много други модели на пазара, но не забравяйте, че всеки един нов модел на дъщерната компания Dreamе винаги има с какво да ни изненада.

Като заключение можем да кажем, че XIAOMI DREAME D9 не отстъпва по нищо на именитите си събратя от Roborock. Може да го намерите в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/xiaomi-dreame-d9-robot-cleaner.html

 

Още новини
Ревю на Roborock S7

Новият Roborock S7 е тук и е по-добър от всякога!

7 септември 2022
Вземи сега от Robomax.bg, плати по-късно с Newpay

Усмихнете се, вече можeте да вземете любимите си продукти от Robomax.bg и да ги платите по-късно с Newpay.

12 февруари 2023
Ревю на Xiaomi Dreame D10s

Xiaomi Dreame D10s идва с подобрена изцяло гумена централна четка, която предотвратява заплитане на косми по нея. LDS лазерната навигация отговаря за точното сканиране на помещенията, а издръжливата батерия от 5200 mAh позволява почистване на площ от 250м².

4 март 2023
Ревю на Dreame Bot L10s Pro

С Xiaomi Dreame Bot L10s Pro не е нужно да си губите времето с досадно почистване. Роботът прахосмуче и измива подовете, а благодарение на своята всмукателна мощност от 5300 Pa отстранява всички упорити замърсявания. Позволява ви да персонализирате работата му с 4 налични нива на засмукване и 3 нива на водата. LiDAR навигация на Dreame Bot L10s Pro му помага да се ориентира без усилие в дома ви, а батерия от 5200 mAh е отговорна за дългото време на работа. Роботът L10s Pro се управлява с приложение и гласови команди и също така разпознава килими и автоматично повдига почистващия моп, като същевременно увеличава мощността на засмукване.

2 април 2023
Продукти на изплащане с tbi bank

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и tbi bank при изгодни условия.

28 януари 2022
Dreame V12 Pro е звяр сред безкабелните прахосмукачките с рекордна мощност от 32 000 Pa

Китайският бранд Xiaomi има наистина богато продуктово портфолио, главно благодарение на партньорските марки. Една от тях е марката Dreame, която е специализирана в прахосмукачките.

3 ноември 2022
Ревю на Dreame Bot L10 Pro

Основното предимство на Dreame Bot L10 Pro е системата от лазери High Precision 3D. Новата технология, позволява на робота да картографира вашето жилище с много по-голяма точност, спрямо роботите с LIDAR навигация. И така на практика не докосва нищо. Другите му предимства са голямата батерия и високата му мощност на засмукване от 4000Pa.

21 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame Bot W10

С най-новия си модел Xiaomi правят революция в роботизираното мокро почистване. Dreame Bot W10 e снабден с две въртящи се четки и смукателна мощност от 4000Pa. Той ще се справи с упоритите петна, благодарение на натиска от 10N върху двата мопа, които се въртят 180 пъти в минута и гарантирано ще премахне всички замърсявания.

29 август 2022
Ревю на Xiaomi Dreame F9

Xiaomi Dreame F9 е една от ценово най-достъпните прахосмукачки на пазара днес. Dreame F9 разполага с всичко необходимо за да поддържате една перфектна чистота с минимум усилия във вашият дом.

1 март 2021
Ревю на Dreame Bot Z10 Pro

Забравете за честото изпразване на контейнера за прах! Dreame Bot Z10 разполага със станция за изпразване на боклука с обем от 4 литра, която издържа до 65 дни! Имате голяма къща? Много добре! Роботът може да запомни разположението на стаите, дори на 3 етажа. Интелигентно избягва препятствия, благодарение на вградените сензори. Можете също да планирате кога Z10 Pro да започне почистването с функция график. Устройството е съвместимо с Amazon и Alexa. Активирайте виртуална стена, ако роботът трябва да заобиколи избрани стаи или зони. Приложението ви позволява да задавате количеството на подаваната вода в зависимост от зоната, която почиствате с моп, а дълготрайната батерия осигурява почистване около 2,5 часа или 250м² площ. Xiaomi Dreame Z10 Pro може да ви помогне в борбата с праха и да се превърне в незаменим помощник! Проверете сами!

25 септември 2022
Ревю Dreame D9 Pro

27 юни 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020