Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

14 ноември 2020
Представяне на робот Xiaomi Dreame D9

Първият вакумен робот на фирмата Dreame беше F9 и той дойде без лазерен сензор за разстояние, но за сметка на това беше най-ниският робот предлаган на пазара. С височина само 7,9см. дъщерната фирма на Xiaomi, Dreamе ни е приготвила нова изненада под формата на новия си модел Dreame D9, който ние от Robomax.bg искаме да ви представим.

 

Dreamе D9: Моделът на 2020 година

                                             

 

Новият модел на Dreamе D9 е оборудван с "Lidar Navigation", която е последно поколение лазерен сензор за измерване на разстояние. Посредством тази технология робота изготвя възможно най-точните карти за почистване на вашият дом.

 

 

 

Визуално Dreamе D9 е смесица от няколко модела: Roborock S6 Pure (заради стилният прорез в средата), Roborock S6 (заради външните си обли форми) и Roborock S5 (заради разположението на лазерният сензор). Въпреки визуалната си прилика с моделите на Roborock, Dreamе D9 ги превъзхожда с всмукателната си мощност от 3000Pa, като за сравнение искаме да отбележим, че Roborock S6 MaxV има само 2500Pa.

 

 

 

Бутоните за управление на робота са умело интегрирани от горната му страна, като запазват подредбата и функциалността си същата като на предните модели на компанията.

 

 

"Dreame Technology" означава висококачествена изработка съчетана с високо качествени материали. Те гарантират дълъг и безпроблемен живот на робота. От компанията ни гарантират, че настроен на най-ниска степен на засмукване, Dreame D9 ще може да почисти жилище над 200 m².

 

 

Мобилното приложение Xiaomi Home App е налично както за Android така и за IOS. В него вие може да видите как робота картографира вашето жилище в реално време.  

 

 

Също така имате опцията лесно да разделите вашето жилище на отделни стаи.

 

 

Чрез разделянето на помещенията във вашия дом, вие можете да кажете на робота в какъв ред трябва да почисти стаите. Кои стаи искате да бъдат почистени и кои не искате да бъдат почиствани. Робота разпознава автоматично, кога почистваната повърхност е килим и сам увеличава всмукателната си мощност до максимум.

 

 

От мобилното приложение, вие имате възможността да задавате забранени зони, в които робота да не чисти. Също така вие можете да поставяте и вуртуални стени. Тези опции не са нови, но са абсолютно задължителни за всеки робот от висок клас. 

 

 

Dreamе D9 се очаква да навлезе масово на пазара към края на 2020. Като ако съдим по ценовата политика на Xiaomi, трябва да очакваме тотален хит на цена спрямо качество и функционалност. Безспорно Dreamе D9 прилича на много други модели на пазара, но не забравяйте, че всеки един нов модел на дъщерната компания Dreamе винаги има с какво да ни изненада.

Като заключение можем да кажем, че XIAOMI DREAME D9 не отстъпва по нищо на именитите си събратя от Roborock. Може да го намерите в магазин Robomax.bg на невероятна цена и с 2 години гаранция: https://www.robomax.bg/xiaomi-dreame-d9-robot-cleaner.html

 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Ревю на Beseus A3

Най-мощната портативна прахосмукачка

17 април 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020