Ревю на Beseus A3

17 април 2022
Ревю на Beseus A3

Разопаковане

Прахосмукачката пристига в добре изработена бяла кутия с логото на Baseus, която още в самото начало ни дава усещането за премиум продукта, който се съдържа в нея.

 

 

След като отворите кутията в нея ще намерите: Baseus A3, приставки, упътване, гаранционна карта, стикери, кабел за зареждане Type C и платнена калъфка.

 

 

С голямата дюза лесно може да се събира прах, косми, пясък, малки камъчета и други замърсявания в колата или във вашето жилище. Малката дюза се поставя в задната страна на прахосмукачката и служи за издухване на замърсяванията, които се намират на трудно достъпни места.

 

 

Прахосмукачката Baseus A3 е изработена от алуминиев корпус и разполага с един бутон и три лед индикатора. Когато натиснем бутона един път, включваме прахосмукачката в стандартен режим със сила на всмукване 5 000Pa и максимално време на работа 50min. Натискайки бутона втори път се активира турбо режим с 15 000Pa, като при него максималното време на работа е 20min. При трето натискане на бутона, прахосмукачката се изключва. Трите лед индикатора показват оставащият заряд в батерията.

 

 

Ако задържим бутона 5 секунди, се включва допълнителното осветяване. То е много удобно за почистване на слабо осветени места.

 

 

Предната част на прахосмукачката е в стила на Beseus и изглежда наистина впечатляващо.

 

 

Beseus A3 разполага с контейнер от 70ml. HEPA филтър и механичен филтър. Филтриращата система на Beseus A3, е  проектирана изключително добре. HEPA филтъра филтрира частици до 0,003 mm а механичния филтър спира по-големите замърсявания преди HEPA филтъра, за да предотврати неговото запушване.

 

 

Тест в реални условия

Както всички шофьори знаем, най-много прах има винаги под шофьорската седалка.  На снимката по-долу, може да видите, как изглеждаше моята кола преди почистването.

 

 

Както се вижда на снимката по-долу, прахосмукачката успя да премахне всичките по-големи отпадъци и доста голямо количество от набилият се прах в мокета на колата.

 

 

Втората дюза се използва за издухване на прах от трудно достъпните места. Трябва да знаете, че е препоръчително да я използвате преди основното почистване, защото издухва изключително добре насъбралия се прах.

 

 

Заключение

Beseus A3 осигурява достатъчно дълго време на работа с едно зареждане. С което ще можете да почистите вашата кола без да се налага да бързате. Мощността от 15 000Pa е достатъчна за събирането дори и на големи камъни. Като основен недостатък на прахосмукачката е високата степен на филтриране от механичният филтър, което налага да премахвате събралата се прах по него доста често. За цялото почистване на моята кола аз го направих 4 пъти. Beseus A3 е една страхотна прахосмукачка, която ще ви позволи да поддържате чистотата във вашия дом и вашата кола. Но нуждата от професионално почистване, дори и намалена винаги ще остане.  

 

Може да закупите Beseus A3 с при нас с две години гаранция https://www.robomax.bg/baseus-a3.html

 

Още новини
Продукти на изплащане с TBIPay

Купете желаните продукти на изплащане или с отложено плащане от Robomax и TBIPay при изгодни условия.

28 януари 2022
Ревю на робот за почистване на прозорци XIAOMI HUTT W66

XIAOMI MIJIA HUTT W66 е един от най-интелигентните почистващи уреди на пазара, които може да притежавате. Това е робот от ново поколение създаден с една единствена цел, да ви освободи от тежката работа по почистване на големи вертикални повърхности.

3 октомври 2020
Ревю на Xiaomi Roidmi S1 Special

Прахосмукачките с кабел остават в миналото

20 февруари 2022
Ревю на Xiaomi Viomi SE

Viomi SE е достъпна прахосмукачка робот от екосистемата на Xiaomi. Разполагаща с 2200 РА всмукателна мощност, лазерна навигация и 3200 mAh батерия произведена от Samsung. Която позволява на робота да почиства жилища до 200м².

15 май 2022
Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro

От Xiaomi променят представата ни за почистване с новия си модел Dreame Bot Z10 Pro

27 декември 2021
По-бързият и лесен начин за покупка на робот с допълнителна отстъпка от 20% със Settle

Плати през Settle и вземи бонус отстъпка от 20% без скрити такси и тромави процедури – това вече е възможно!

20 ноември 2021
Представяме ви Xiaomi Dreame Bot L10 Pro

Предметите по пода вече не са проблем

13 юни 2021
Историята на Roborock

Запознайте се с историята на една от водещите марки за прахосмукачки роботи.

2 май 2021
Какво не трябва да почистваме с нашата прахосмукачка

Почистването на дома е една от най-важните задачи в нашето ежедневие. Можем да използваме различни уреди и методи за почистването на нашият дом, но едно е сигурно, че необходимостта от прахосмукачка винаги остава.

11 април 2021
Как правилно да поддържаме нашата прахосмукачка робот

За да може нашата прахосмукачка робот да ни помага в домакинстака работа дълго и безпроблемно. Ние също трябва да полагаме грижи за нея.

19 декември 2020
Мисията на Robomax.bg

19 ноември 2020
Xiaomi Mijia 1T

Xiaomi Mijia 1T : Мощност до 3000 Pa и ToF камера с 3D моделиране на околната среда

31 октомври 2020
ТОП 10 причини, защо да си закупим прахосмукачка робот

Ако някога сте се чудили, защо трябва да си закупите прахосмукачка робот. Тук може да прочетете десетте най-големи предимства на тези автономни почистващи машини.

10 октомври 2020